Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
ANUNȚ

15 octombrie 2018

Pe data de 20 octombrie 2018, ora 9.00 pe stadionul Liceului Teoretic cu profil sportiv nr.2, str.Alecu Russo nr.57, Va avea loc Ziua Recrutului și jocuri militar-sportive.

Invităm tinerii și doritorii să participe la eveniment!

 
HRAMUL ORAȘULUI CHIȘINĂU

15 octombrie 2018

Multă veselie şi voie bună în centrul capitalei!
De asta au avut parte locuitorii şi oaspeţii Chişinăului, pe data de 14 octombrie 2018. Cu această ocazie, autorităţile locale au organizat un şir de manifestări cultural-artistice, oferind astfel, celor dornici de a petrece, momente de neuitat.
Pe bd.Ştefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor Armenească şi Mihai Eminescu, Pretura sectorului Ciocana a reuşit să atragă cetățenii prin concertul organizat, la care au evoluat artişti autohtoni consacraţi (Valentin Botnaru, interpretul formației “PRO-BAHUS”), formația ”DRÂMBA”, colective artistice ale instituţiilor de învăţământ (Centrul de Creaţie a Copiilor “Ghiocel”, liceul teoretic “Mihail Berezovschi”, liceul teoretic “Toader Bubuiog”).
Administraţia Preturii sectorului Ciocana aduce sincere mulţumiri tuturor celor care au contribuit la organizarea şi desfăşurarea sărbătorii „Hramul Chişinăului”, în speranţa că aceasta a fost pe măsura aşteptărilor.
Poze la subiect: 
Lucrări de salubrizare

13 octombrie 2018

Astăzi, 13 octombrie, în ajunul Hramului orașului Chișinău, în sectorul Ciocana s-au desfășurat ample lucrări de salubrizare. La aceste acțiuni au participat reprezentanți ai direcțiilor și serviciilor din sector, angajații Preturii sectorului Ciocana precum și cetățenii sectorului.
Îndemânam toți locuitorii sectorului Ciocana și a întregului oraș Chișinău să se alăture și să participe activ la salubrizarea și amenajarea capitalei noastre!

Poze la subiect:

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 4 din 319

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 32 vizitatori online