Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
APLP 54/200 în acțiune

19 februarie 2019

O acțiune bună de urmat, astăzi, Asociația de Proprietari de Locuințe Privatizate nr.54/200 salubrizează și evacuează gunoiului menajer de pe teritoriile adiacente blocurilor de locuit din str.Mihail Sadoveanu nr.4/1, 4/3, 4/5, 4/9, pe care le au în gestiune.
Pretura sectorului Ciocana, ÎNDEAMNĂ gestionarii fondului locativ din sector șă-și salubrizeze spațiile adiacente blocurilor de locuit.

Poze la subiect:
 
Sondaj privind amenajarea spațiilor publice din sectorul Ciocana al capitalei

19 februarie 2019

Primăria municipiului Chișinău în comun cu Pretura sectorului Ciocana solicită opinia cetățenilor privind selectarea zonelor de agrement din sectorul Ciocana al capitalei ce urmează a fi amenajate pe parcursul anului 2019.
Astfel, participanții la sondaj sunt îndemnați să voteze 2 din cele 3 variante propuse de municipalitate, ca urmare a solicitărilor parvenite de la cetățeni:
- scuarul „Maria Drăgan", cu viziune panoramică;
- scuarul din bd. Mircea cel Bătrân, 29;
- iluminarea decorativă a aleii din bd. Mircea cel Bătrân.

În limita bugetului alocat, de 5 milioane lei per sector, vor fi finanțare și implementate doar două proiecte de amenajare a parcurilor, scuarurilor și spațiilor publice, care vor acumula cele mai multe voturi.
Link sondaj: https://www.chisinau.md/libview.php?l=ro&idc=403&id=25468&t=/Presa/Comunicate-de-presa/Sondaj-privind-amenajarea-spatiilor-publice-din-sectorul-Ciocana-al-capitalei

 
Lucrări de salubrizare

18 februarie 2019

Pretura sectorului Ciocana, informează despre lucrările efectuate de serviciile municipale specializate din sector:
De la orele 05:00 s-a intervenit pe trotuare cu o unitate specialiazată „HACO”, care efectuează lucrări de salubrizare pe str.Alecu Russo, bd.Mircea cel Bătrîn, str.Petru Zadnipru, str.Ginta Latină, segmentul str.Petru Zadnipru, str.Igor Vieru (aleia școlarului).
- Î.M. Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi cu 37 de muncitori și 5 unități de transport, efectuează lucrări de salubrizare și evacuare a gunoiului din urnele aleii bd.Mircea cel Bătrîn. Colectarea și evacuarea gunoiului ocazional de pe terenurile municipale din str.Meșterul Manole, str.Voluntarilor, str.Uzinelor. Totodată în scuarul din str.Ginta Latină continuă curățarea arborilor, arbuștilor și defrișarea suprafețelor împădurite. De asemenea se efectuează curățarea arborilor cu turnul din str.Petru Zadnipru nr.14, 14/1, str.Otovasca nr.21. De asemenea acumularea gunoiului menajer, curățarea urnelor, salubrizarea aleilor din Parc-Pădure ”Râșcani”.
- Asociația de Proprietari de Locuințe Privatizate 54/218 salubrizează și evacuează gunoiului menajer la stațiile de așteptare a transportului urban, trecerile de pietoni, treptele de acces, platourile de acumulare a gunoiului menajer cât și salubrizarea str.Transnistria.
- Î.M. Regia „Exdrupo” efectuează lucrări de salubrizare manuală pe bd.Mircea cel Bătrîn. De asemenea se efectuează lichidarea situației de avariere în asfalt rece pe str.Varnița.
Toate aceste lucrări sunt efectuate în interesul locuitorilor sectorului Ciocana și a municipiului Chișinău.

Poze la subiect:

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 4 din 386

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 22 vizitatori online