Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Mesaj de felicitare

30 august 2017


Pretura sectorului Ciocana vine cu un mesaj de felicitare cu prilejul sărbătorii „Limba Noastră”.
Alături de tricolor, limba noastră este un simbol naţional şi stă la fundamentul unei culturi, unei societăţii. Noi ne mândrim cu graiul nostru care este bogăţia şi comoara neamului ce a fost lăsată de strămoşi, atât de frumoasă, melodioasă şi dulce! E limba noastră de acasă, prin care ne facem cunoscuţi în lume!
Cu această ocazie Vă aducem sincere felicitări şi urări de pace, sănătate, prosperitate, succese şi realizări în toate.

 
Şedinţa de lucru

28 august 2017

Vineri 25.08.2017 în incinta Pretura sectorului Ciocana, a avut loc şedinţa de lucru cu gestionarii fondului locativ din sector. În cadrul şedinţei au fost abordate următoarele probleme:
1. Pregătirea fondului locativ către sezonul rece 2017-2018: a) s-a reamintirea despre dispoziţia Primarului general al municipiului Chişinău şi a Pretorului sectorului Ciocana nr.01-10/31 din 06.06.2017 „Cu privire la pregătirea gospodăriei locativ-comunale către sezonul rece 2017-2018” despre finisarea lucrărilor către data de 30.09.2017; b) măsuri care necesită de a fi întreprinse în perioada pregătirii blocurilor locative, conform planului elaborat.
2. Lucrul cu populaţia la compartimentul achitărilor serviciilor comunale.
3. Lucrările de salubrizare şi amenajare a teritoriilor adiacente blocurilor locative (cosirea vegetaţiei, evacuarea obiectelor de uz casnic de la blocurile locative, spălarea şi dezinfectarea camerelor de acumulare a deşeurilor menajere, curăţirea copertinei de la intrările în blocurile locative, lângă fundamental blocurilor locative cresc diferiţi puieţi care necesită de a fi înlăturaţi, deratizarea şi dezinsecţia subsolurilor blocurilor locative, lichidarea gardurilor improvizate din diferite obiecte, reparaţia rampelor la camerele de evacuare a deţeurilor menajere de la blocurile locative, ş.a.)
4. Întreprinderea măsurilor de evacuare a crengilor rămase, în urma consecinţelor intemperiilor din 20-21.04.2017( neadmitere arderii crengilor şi vegetaţiei uscate). În acest context, pretura sectorului Ciocana îndeamnă societatea civilă din sector să contribuie la salubrizarea, amenajarea şi menţinerea ordinii sanitare a teritoriilor adiacente blocurilor locative.


 
Mesaj de felicitare

27 august 2017

Pretura sectorului Ciocana are onoarea să Vă adreseze sincere felicitări și urări de bine cu prilejul sărbătorii naționale: Ziua Independenței Republicii Moldova .
Vă dorim putere, curaj, înțelepciune și dorință să păstrați identitatea, pacea și integritatea în țara, a cărei cetățeni suntem!

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 4 din 273

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana

Pretor Galina Bostan

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
33-34-34

Cine e online

Avem 29 vizitatori online