Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Felicitări de 8 Martie

07 martie 2017

Mult stimate doamne!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Fie ca primăvara iubirii să vă inunde sufletul cu bucurie și cu parfumul tuturor florilor sale.
Vă dorim un 8 Martie cât mai frumos!

 
ÎN MEMORIA CELOR CĂZUŢI PENTRU INTEGRITATEA PATRIEI

3 martie 2018

În anul curent marcăm 26 de ani de la începutul acţiunilor de luptă pentru apărarea integrităţii teritoriale şi independenţei Republicii Moldova.
Deşi istoria, cu fiecare an, ne îndepărtează de evenimentele tragice din 2 martie 1992, onoarea şi respectul faţă de martirii neamului, care şi-au pus pe altarul independenţei Patriei ceea ce au avut mai scump – viaţa, vor rămîne veşnice.
Memoria acelei perioade dramatice se păstrează nu doar pe paginile istoriei, dar şi în soarta multor familii, în sufletele celor care au trecut prin suferinţele acelor timpuri.
Acestei Zile comemorative au fost dedicate mai multe acţiuni, printre care: oficiate slujbe de pomenire a combatanţilor, care s-au jertfit pentru independenţa Republicii Moldova, au fost depuse flori la monumentele eroilor căzuţi, desfăşurate întîlniri cu veteranii şi văduvele participanţilor la război etc.
În cadrul acţiunilor de comemorare a evenimentului menţionat, Pretura sectorului Ciocana a organizat o masă de pomenire a celor căzuţi în acţiuni de luptă, la care au participat 120 de veterani ai războiului, reprezentanţi ai Preturii sectorului Ciocana etc.
În discursurile sale, reprezentanţii Preturii au adus un omagiu memoriei eroilor căzuți pe cîmpurile de luptă și au apreciat înalt eforturile şi patriotismul demonstrat în acţiunile din 1992. Au îndemnat veteranii de război, membri ai diferitor asociaţii, să dea dovadă de înţelepciune, cumpăt şi unitate în acţiuni, astfel creînd un exemplu demn de urmat pentru tînăra generaţie. Anume ei sunt în drept de a aduce un aport în dezvoltarea patriotismului la tineri.
Tuturor participanţilor la apărarea integrităţii teritoriale şi independenţei Republicii Moldova le urăm multă sănătate, prosperitate şi prin eforturi comune să păstrăm pacea în ţară.

 
Comisia administrativă

1 martie 2018

Joi, 1 martie 2018, ora 10.00, în sala de şedinţă a Preturii sectorului Ciocana s-a desfășurat şedinţa Comisiei administrative. Chestiunile discutate în cadrul şedinţei au ţinut de examinarea a 20 procese-verbale cu privire la contravenţie remise de agenţii constatatori. Majoritatea cauzelor contravenţionale sunt întocmite de reprezentanţii Inspectoratului de poliţie Ciocana în baza art. 181 din Codul contravenţional al Republicii Moldova „Încălcarea regulilor de asigurare a curăţeniei în localităţile urbane şi rurale”, contravenienţiilor aplicîndu-li-se amendă în mărime de 900-1800 lei (persoane fizice), 3000-9000 lei (persoane juridice).

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 4 din 286

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana

Pretor Galina Bostan

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
33-34-34

Cine e online

Avem 52 vizitatori online