Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Ședința operativă

10 decembrie 2018


Luni, data de 10.12.2018, la ora 11.00, s-a desfăşurat şedinţa operativă a subdiviziunilor preturii sectorului Ciocana şi serviciilor publice din teritoriu. În cadrul şedinţei s-au discutat subiectele din ordinea de zi:
1.Efectuarea lucrărilor de salubrizare și amenajare a sectorului.
2. Revizuirea planului de decorare a sectorului, a iluminării bd.Mircea cel Bătrîn și sensului giratoriu din intersecția str. Alecu Russo cu bd.Mircea cel Bătrîn.
3. Elaborarea schemelor de amplasare pentru comercializarea brazilor de sărbători.
4. Inspectarea șantierelor de construcție din sector în vederea respectării cerințelor Planului general.
Totodată la ședință au fost prezentate două proiecte cu privire la instalarea băncilor stradale și iluminatul trecerilor de pietoni în sector și anume:

- Proiectul PNUD-GEF „Orașe Verzi Durabile pentru Moldova” în cadrul Programului Fast Track Challenge pentru idei inovative, ecologice și durabile, prezentat de către Elena Meseat. Obiectivul proiectului este de a cataliza investițiile în dezvoltarea urbană verde cu un nivel redus de emisii de carbon prin încurajarea inovațiilor, planificării participative și a parteneriatelor dintre sectorul public şi privat. Planificarea urbană durabilă (soluții de planificare urbană, menite să sporească confortul și bunăstarea cetățenilor). Oferta aprobata de proiect, băncile stradale 3 in 1 pentru or. Chisinau, sectorul Ciocana.
- Proiect pilot „Iluminatul trecerii de pietoni” prezentat de către Nicolae Besedovschi, SRL „Nanuvatradii”.

Poze la subiect:


 
Şedinţa Comisiei pentru compensarea cheltuielilor la resursele energetice

8 decembrie 2018

În incinta preturii sectorului Ciocana, s-a desfășurat ședința de lucru a comisiei privind compensarea cheltuielilor pentru persoanele defavorizate din sectorul Ciocana la efectuarea plăților pentru servicii comunale și resurse energetice întru implementarea deciziei consiliului municipal Chișinău, nr.5/14 din 24 iulie 2018.
În cadrul căreia au fost examinate şi sistematizate cererile de confirmare şi cererile noi depuse de către gestionarii fondului locativ și cetățeni.


 
Lichidarea comerțului stradal neautorizat

07 decembrie 2018


Astăzi, 07.12.2018, colaboratorii preturii în comun cu angajații Secției Securitate Publică a Inspectoratului de Poliție Ciocana, continuă executarea măsurilor de lichidare a comerțului stradal de pe bd. Mircea cel Bătrîn, str. Petru Zadnipru, str. Igor Vieru și str. Aleco Russo. Totodată, activează o rută de patrulare formată din trei angajați ai Inspectoratului de Poliție și un funcționar public din cadrul Preturii sectorului Ciocana cu statut de agent constatator.

Poze la subiect:


 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 4 din 340

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 45 vizitatori online