Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Şedinţa Comisiei pentru Situaţii Excepţionale

06 mai 2009

  În conformitate cu Planului de activitate a sistemului protecţiei civile a sectorului Ciocana pentru anul 2009, pe data de 05 mai 2009 a fost desfăşurat antrenamentul separat al Comisiei pentru Situaţii Excepţionale (CSE) a sectorului Ciocana cu tema: “Acţiunile organelor de conducere, serviciilor Protecţie Civilă, forţelor şi mijloacelor protecţiei civile pe teritoriul sectorului în urma declanşării situaţiei excepţionale CUTREMUR DE PĂMÎNT şi lichidarea consecinţelor”.
  Membrii Comisiei pentru Situaţii Excepţionale a sectorului au pregătit pentru audiere rapoarte “Cu privire la situaţia posibilă în teritoriul gestionat şi acţiunile întreprinse în vederea lichidării consecinţelor seismului (forţele implicate, resursele materiale, graficul desfăşurării lucrărilor de salvare-deblocare)”.
  În cadrul şedinţei a fost primită decizia de a prezenta membrilor CSE datele despre starea tehnicii de geniu, formaţiunile nemilitarizate la protecţia civilă, agendă telefonică a tuturor responsabililor Proteţie Civilă a primăriilor, serviciilor şi OEN din sector, cît şi a bazelor de odihnă din or.Vadul lui Vodă.

 
Ziua lucrătorului din gospodăria de locuinţe şi deservire comunală

05 mai 2009

  Cu prilejul Zilei lucrătorului din gospodăria de locuinţe şi deservire comunală, la 30.04.2009 administraţia Preturii sectorului Ciocana s-a întîlnit cu conducătorii serviciilor şi gestionarilor fondului locativ.
  La întrunire a fost dată o apreciere înaltă activităţii şi contribuţiei lor în sfera locativ-comunală şi amenajare.
  Pentru buna activitate conducătorii serviciilor şi gestionarilor fondului locativ au fost decernaţi cu diplome şi scrisori de mulţumire.

Poze la subiect: 
Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii

30 aprilie 2009

  La 24 aprilie 2009, în incinta Preturii sectorului Ciocana, a avut loc Ceremonia de premiere a învingătorilor Concursului „Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii” al anului 2008 din sectorul Ciocana, desfăşurat în conformitate cu prevederile Hotărîrii Guvernului Republicii Moldova nr.250 din 9.03.2005 „Cu privire la aprobarea Regulamentului pentru desfăşurarea concursului „Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii”, I etapă - la nivel local (sector).
  Administraţia Publică Locală din sectorul Ciocana a iniţiat organizarea pentru prima dată a acestui eveniment, intenţionînd să-l transforme într-o tradiţie.
  La manifestare au participat în jur de 50 de persoane, reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, conducători ai întreprinderilor mici şi mijlocii, oaspeţi.
  În urma evaluarii indicilor activităţii economice a participanţilor la concurs şi totalizării rezultatelor învingători ai concursului au devenit:
• Cel mai bun antreprenor în sfera de producţie – Î.C.S. ”Spamol” S.R.L. – Griţcu Gheorghe;
• Cel mai bun antreprenor în sfera de producţie – Centrul de ştiinţă şi tehnică „Avion” – Ţechinovschi Ilie;
• Cel mai bun antreprenor în sfera construcţiilor – Î.I.”ACAR-Cantarajiu” – Cantarajiu Ion;
• Cel mai bun antreprenor în sfera prestări servicii – S.R.L. ”Sibis Grafica” – Vrabie Sergiu;
• Cel mai bun antreprenor în sfera prestări servicii – S.R.L. „CREDIT SERVICE” – Casa de Amanet – Botnaru Valeriu;
• Cel mai bun antreprenor în sfera comerţului – S.R.L. ”M.A.G.” – Diavor Gheorghe;
• Cel mai bun antreprenor-exportator – Î.C.S. ”ACE Cabling” S.R.L. – Roberto Scarpa;
• Cel mai bun antreprenor-inovator – S.R.L. ”Imisab” – Spînu Valeriu;
• Pentru integrarea activă în societate – S.R.L. ”Luca-A.S.” – Luca Anatolie.
  Dupa cuvantul de deschidere susţinut de pretorul, Galina Bostan, învingătorilor le-au fost înmînate cupe şi diplome de onoare.
  Pentru perseverenţă în realizarea sarcinilor trasate şi rezultate remarcabile în anul 2008 încă 26 antreprenori prezenţi la ceremonie au primit diplome de onoare.
  În cadrul manifestării a fost organizată expoziţie a producţiei autohtone realizată de către SRL „Telemar, ÎÎ „Brutărie Cojocari”, SRL „Cojocari Grup”, ÎΔLuca - A.S.”
  S-a finalizat sărbătoarea cu un program cultural artistic susţinut de copiii Centrului de creaţie al sectorului, ansamblul de dans sportiv „Gloria”, secţia de gimnastică a Liceului Teoretic cu profil sportiv, studioul muzical „Do-re-mi”, ansamblul de dans modern „Angel s danse”, artişti de circ ( familia Iliescu).

Poze la subiect: 
<< Început < Anterior 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 Următor > Sfârşit >>

Pagina 286 din 305

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Galina Bostan

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 65 vizitatori online