Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Antrenamentul separat cu efectivul Punctului de conducere

12 mai 2009

  Conform Planului de activitate al sistemului protecţiei civile a sectorului Ciocana pentru anul 2009, la data de 12 mai 2009 a fost desfăşurat antrenamentul separat cu efectivul Punctului de conducere al Comisiei pentru Situaţii Excepţionale a sectorului Ciocana cu tema: “Acţiunile organelor de conducere, serviciilor protecţie civilă, forţelor şi mijloacelor protecţiei civile pe teritoriul sectorului în urma declanşării situaţiei excepţionale CUTREMUR DE PĂMÎNT şi lichidarea consecinţelor”.
  La antrenament au participat Grupul generalizare – planificare şi Grupul direcţiilor Punctului de conducere al Comisiei pentru Situaţii Excepţionale.
  În timpul antrenamentului efectivului a fost adus la cunoştinţă repartizarea după grupe, sarcinile şi modul de activitate în situaţia excepţională dată.

Poze la subiect:

 
Ziua Victoriei

11 mai 2009

  La data de 8 mai 2009, conducerea Preturii sectorului Ciocana a organizat pentru 50 veterani o masă de pomenire întru comemorarea camarazilor căzuţi în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
  În cadrul manifestării dl Anatolie Portnoi, vicepretor, a felicitat veteranii cu prilejul Zilei Victoriei şi le-a mulţumit pentru curajul şi sacrificiul lor manifestat.
  În ziua de 9 mai, veteranii celui de al II-lea Război Mondial au beneficiat de transport pentru deplasarea la Complexul Memorial „Eternitate” organizat de către administraţia publică locală a sectorului.

Poze la subiect: 
Şedinţa Comisiei pentru Situaţii Excepţionale

06 mai 2009

  În conformitate cu Planului de activitate a sistemului protecţiei civile a sectorului Ciocana pentru anul 2009, pe data de 05 mai 2009 a fost desfăşurat antrenamentul separat al Comisiei pentru Situaţii Excepţionale (CSE) a sectorului Ciocana cu tema: “Acţiunile organelor de conducere, serviciilor Protecţie Civilă, forţelor şi mijloacelor protecţiei civile pe teritoriul sectorului în urma declanşării situaţiei excepţionale CUTREMUR DE PĂMÎNT şi lichidarea consecinţelor”.
  Membrii Comisiei pentru Situaţii Excepţionale a sectorului au pregătit pentru audiere rapoarte “Cu privire la situaţia posibilă în teritoriul gestionat şi acţiunile întreprinse în vederea lichidării consecinţelor seismului (forţele implicate, resursele materiale, graficul desfăşurării lucrărilor de salvare-deblocare)”.
  În cadrul şedinţei a fost primită decizia de a prezenta membrilor CSE datele despre starea tehnicii de geniu, formaţiunile nemilitarizate la protecţia civilă, agendă telefonică a tuturor responsabililor Proteţie Civilă a primăriilor, serviciilor şi OEN din sector, cît şi a bazelor de odihnă din or.Vadul lui Vodă.

 
<< Început < Anterior 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 Următor > Sfârşit >>

Pagina 283 din 303

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor interimar
Sinilga Şcolnic

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 97 vizitatori online