Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Şedinţă de lucru cu agenţii economici

Miercuri, 29 octombrie 2008

   La 22 octombrie în incinta preturii s-a desfăşurat şedinţa de lucru cu participarea conducătorilor unităţilor de comerţ, prestări servicii şi alimentaţie publică amplasaţi în bd. Mircea cel Bătrîn, nr.2 referitor la amenajarea şi salubrizarea teritoriului adiacent edificiilor.

   Agenţii economici au fost atenţionaţi de către administraţia publică locală cu retragerea autorizaţiei de funcţionare în cazul nerespectării normelor sanitare de activitate şi a regulilor de comerţ.
   Şedinţa s-a finalizat cu decizia de a elabora un plan comun de acţiuni întru redresarea situaţiei create, care urmează să fie realizat în termen de o lună.

 
La mulţi ani, Chişinău!

22 octombrie 2008

   La 14 octombrie 2008 s-au împlinit 572 ani de la prima atestare documentară a oraşului Chişinău, marcată de Hramul Oraşului – Acoperămîntul Maicii Domnului.

  Pe lîngă expoziţiile de promovare a producţiei autohtone ale agenţilor economici, pe platoul destinat sectorului Ciocana şi-au expus cele mai frumoase lucrări instituţiile de învăţămînt preşcolare şi preuniversitare şi Centrul de Creaţie a Copiilor „Ghiocel”.

  Pe scena de sector au evoluat artişti amatori şi profesionişti, colective artistice şi sportive. De asemenea au creat o atmosferă de voie bună guguţarii şi păpuşarii de la teatrul „Guguţă”.

  Administraţia publică locală aduce sincere mulţumiri Gărzii populare şi serviciilor publice din sector pentru contribuţie importantă la organizarea şi desfăşurarea evenimentului.

  Poze de la Hram găsiţi aici
 
Dăruieşte o viaţă

Luni, 20 octombrie 2008

Administraţia publică locală face apel locuitorilor sectorului Ciocana de a participa la Campania de Donare a Sîngelui care va avea loc în perioada 24-27 noiembrie curent.

Sîngele poate fi donat atât la Centrul Naţional de Transfuzie a Sîngelui, cât şi în localurile specializate din sector.

Vă reamintim, că donatori de sînge pot fi cetăţenii care au atins vârsta de 18 ani, fără maladii specifice inclusiv cronice, contraindicate.

Doritorii se vor prezenta la punctele de colectare cu buletinul de identitate, unde vor fi testaţi medical gratis, vor beneficia de 2 zile de odihnă şi de un colet cu produse alimentare.

În scopul bunei organizări a lunarului de donare a sîngelui, solicităm insistent conducătorilor de întreprinderi, instituţii, organizaţii de a ne prezenta pînă la 24.10.2008 (fax 33-34-34) în scris, lista doritorilor de a dona sînge.

 
<< Început < Anterior 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Următor > Sfârşit >>

Pagina 274 din 281

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana

Pretor Galina Bostan

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
33-34-34

Cine e online

Avem 38 vizitatori online