Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Omagiu pentru deportaţi

11 iulie 2012

În legătură cu împlinirea a 63 de ani de la cel de-al doilea val de deportări din Basarabia, astăzi în incinta Preturii sectorului Ciocana au fost înmînate colete cu produse alimentare (ulei, zahăr, orez, hrişcă) pentru victimele deportărilor.

De asemenea, cei care nu şi-au primit încă insigna comemorativă „Deportat. Deţinut politic" au avut ocazia s-o ridice, aceasta fiind îmnînată de către dna Valentina Sturza, preşedintele Asociaţiei foştilor deportaţi şi deţinuţi politici.

Pretorul sectorului Ciocana, dna Galina Bostan, a menţionat în discursul său că toţi cei care au tangenţă cu evenimentele din 6 iulie 1949 sunt un exemplu de curaj demn de urmat şi le-a urat sănătate şi mulţi ani înainte.

Poze la subiect:

 
Miting de comemorare

06 iulie 2012

  Pretura sectorului Ciocana a participat astăzi în cadrul mitingului de comemorare a victimelor represiunilor sovietice, din 6 iulie 1949, desfăşurat în Scuarul Gării Feroviare din Chişinău.
   Evenimentul a început cu depunere de flori la piatra comemorativă şi a continuat cu un moment de reculegere în memoria victimelor, oficierea unei slujbe de un sobor de preoţi şi discursuri ale demnitarilor de stat.
  Amintim că cu prilejul împlinirii a 63 de ani de la cel de-al doilea val de deportări din Basarabia, în republică au fost planificate un şir de acţiuni, inclusiv înmînarea florilor şi insignelor comemorative, în incinta Guvernului Republicii Moldova, de căre premierul Vlad Filat.

Poze la subiect: 
Iarmaroace agricole în sectorul Ciocana

04 iulie 2012

În vederea executării prevederilor dispoziţiei Primarului general al municipiului Chişinau nr. 635-d din 25 iunie 2012 „Cu privire la aprovizionarea populaţiei oraşului Chişinău cu producţie agricolă în anul 2012” şi ca urmare a adresărilor parvenite de la locatarii sectorului Ciocana referitoare la aprovizionarea cu fructe, legume, struguri şi altă producţie de provenienţă vegetală, au fost stabilite următoarele străzi, unde producătorii agricoli vor putea să-şi comercializeze producţia:
- bd. Mircea cel Batrin,25/1;
- bd. Mircea cel Batrin,14;
- str. N. Milescu-Spătaru;
- str. Igor Vieru;
- str. Maria Drăgan;
- str. Petru Zadnipru;
- str. Mihail Sadoveanu;
- str. Ginta Latină;
- str. Uzinelor;
- str. Voluntarilor;
- str. Vadul lui Vodă;
- Piaţa „SRL „Agromondial".

Producătorii agricoli îşi vor putea comercializa producţia agricolă în cadrul iarmaroacelor, la tarabă sau direct din camioane şi remorci, în perioada 01 iulie - 30 noiembrie 2012.

Pe parcursul desfăşurării iarmaroacelor Comisariatul de poliţie al sectorului Ciocana va asigura respectarea ordinii publice, iar comercianţii sunt rugaţi să asigure salubrizarea terenului unde îşi vor desfăşura activitatea.
 
<< Început < Anterior 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 Următor > Sfârşit >>

Pagina 261 din 360

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 20 vizitatori online