Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Securitatea copiilor în perioada vacanţei de vară

06.06.2018

Atenționare!

Pe perioada vacanţei de vară,
Pretura sectorului Ciocana solicită implicarea tuturor factorilor locali, inclusiv, cei educaționali, conform competenţelor (APL, reprezentanţii IGSU, INP, medicii de familie, educatorii, pedagogii, agenţii economici în gestiunea cărora se află bazine acvatice, substaţiile electrice şi alte obiective pasibile de riscuri pentru copii) a întreprinde măsuri de profilaxie (discuții, şedinţe şi alte acţiuni de responsabilizare a părinţilor, inclusiv persoanelor autorizate să aibă grijă de copii în lipsa părinţilor), de prevenire, de evitare a situaţiilor de risc pentru viţă şi sănătate şi acţiuni de protecţie a copiilor în cazul unor situații excepționale.

Atenţie sporită la pericolele de înec, incendii, traficul rutier, electrocutare, intoxicare cu produse alimentare, gaze şi alte substanţe nocive, cazuri de violenţă în rândurile minorilor şi alte situaţii, care pot să apară în perioada de vară, când copii folosesc timpul liber pentru joacă, călătorii, odihnă în tabere etc.
Nu fiţi indiferenţi !
Dacă sunteți martor la o situație de criză, apelați 112!

 
Şedinţa operativă

4 iunie 2018

 

Luni, data de 4 iunie 2018, la ora 11.00, s-a desfăşurat şedinţa operativă a subdiviziunilor preturii sectorului Ciocana şi serviciilor publice din teritoriu. În cadrul şedinţei s-au discutat subiectele din ordinea de zi aprobată de pretorul interimar al sectorului Ciocana.
Pentru vizualizare tastaţi aici.

 

 
Anunț

28 mai 2018

Stimaţi cetăţeni!
Pretura sectorului Ciocana invită la participare la procedura de achiziție a bunurilor/serviciilor pentru restabilirea gazonului artificial uzat al terenului sportiv din bd. Mircea cel Bătrîn, nr. 16. 
Pentru detalii tastați aici.


 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 3 din 303

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor interimar
Sinilga Şcolnic

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 86 vizitatori online