Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Şedință de lucru cu gestionarii fondului locativ

14 martie 2018

Miercuri 14.03.2018 în incinta Preturii sectorului Ciocana, a avut loc ședința de lucru cu gestionarii fondului locativ din sector, referitoare la organizarea și desfășurarea campaniei municipale „Curățenia generală de primăvară”.
În cadrul ședinței au fost abordate problemele referitoare la implicarea serviciilor municipale la efectuarea lucrărilor de curățenie generală manuală și mecanizată a teritoriului sectorului, care vor include lucrări de salubrizare și amenajare a terenurilor aferente blocurilor de locuințe, curților de bloc, inclusiv și a locurilor de joacă pentru copii, a platformelor/camerelor de colectare a deșeurilor menajere, a spațiilor verzi, a terenurilor de sport ș.a. administrate de către gestionarii fondului locativ de orice formă de proprietate.
La organizarea acțiunilor s-a solicitat colectarea separată a deșeurilor, echipamentelor electrice, electronice, mobilierului uzat, crengilor, frunzelor ș. a.
În acest context, Pretura sectorului Ciocana îndeamnă societatea civilă, în comun cu gestionarii fondului locativ din sector, să contribuie la desfășurarea campaniei „Curățenia generală de primăvară” către sărbătorile Sfintelor Paști și menținerii ordinii sanitare a teritoriilor permanent.

 
Desfăşurarea probei scrise la ocuparea funcţiei publice vacante prin concurs

14 martie 2018

În baza dosarelor candidaţilor examinate şi în conformitate cu Regulamentul cu privire la ocuparea funcţiei publice vacante prin concurs, aprobat prin Hotărîrea Guvernului nr.201 din 11 martie 2009, Pretura sectorului Ciocana anunţă desfăşurarea probei scrise pe data de 16 martie, ora 09:00, pentru funcţiile publice vacante și interviul la ora 13:00, bir.13.
Pentru a vedea lista candidaţilor admişi tastați aici.

 
Campania de salubrizare de primăvară

14 martie 2018

În scopul desfăşurării acţiunilor de amenajare şi salubrizare a teritoriului sectorului Ciocana în perioada 26.02.2018–06.04.2018, în conformitate cu dispoziţia primarului general interimar al municipiului Chişinău nr.128-d din 23.02.2018 „Cu privire la organizarea şi desfăşurarea campaniei municipale „Curăţenia generală de primavară”, a fost emisă dispoziţia pretorului sectorului Ciocana nr. 01-10/12 din 26.02.2018 „Cu privire la organizarea şi desfăşurarea acţiunilor de amenajare şi salubrizare a teritoriului sectorului Ciocana în cadrul campaniei municipale „Curăţenia de primăvară”.
Prin urmare toţi locuitorii sectorului Ciocana, gestionarii fondului locativ (APLP, ACC, CCL, blocurile departamentale), serviciile publice din sector, agenţii economici, întreprinderile, instituţiile şi organizaţiile din teritoriu sunt îndemnaţi să participe activ la campania de salubrizare și amenajare. În caz de încălcare a regulilor de curăţenie vor fi aplicate sancțiuni contravenționale în baza art.181 Cod contravenţional, cu amendă de la 18 la 36 de unităţi convenţionale (900-1800 lei) aplicată persoanei fizice sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 20 la 60 de ore, cu amendă de la 60 la 180 de unităţi convenţionale (3000-9000 lei) aplicată persoanei juridice.
Atitudinea omului faţă de mediul în care trăieşte are o importanţă majoră în dezvoltarea şi bunăstarea acestuia. Nu fi indiferent şi implică-te, căci natura este avutul cel mai preţios al omenirii.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 3 din 286

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana

Pretor Galina Bostan

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
33-34-34

Cine e online

Avem 49 vizitatori online