Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Sistarea livrării gazelor naturale pe anumite adrese

25 septembrie 2017


Pretura sectorului Ciocana vă informează că timp de 3 zile (25.09. - 28.09.2017), pe unele străzi din Capitală, dar și în satul Bubuieci, va fi sistată livrarea gazelor naturale către consumatorii casnici, non-casnici și agenții economici.
Sistările anunțate de către SRL "Chișinău-gaz" - Operatorul sistemului de distribuție a gazelor naturale, sunt impuse de efectuarea unor lucrări planificate (de înlocuire a dispozitivelor de închidere cu d-65 mm la conducta de gaze naturale) la intersecția str. Uzinelor - str. Industrială.
Lista străzilor unde va fi sistată livrarea gazelor naturale către consumatorii casnici, în legătură cu executarea lucrărilor planificate: 25 - 28 septembrie 2017.

 
Sărbătoarea pentru copii

7 septembrie 2017


Asociaţia Obştească Centrul de Dans Vocal „Sisters and Brothers” a organizat în parteneriat cu Pretura Ciocana în data de 03 septembrie curent în scuarul DETS, str.A.Russo, 57, un concert în aer liber cu participarea colectivelor de dans şi interpreţilor din sector.
La cea de a VI-a ediţie a concertului „SIS N BRO Open Air Fest” au participat peste 400 copii din municipiu.
Organizarea şi desfăşurarea acestui eveniment a demonstrat importanţa promovăriii unui mod sănătos de viaţă în răndurile tinerilor, atragerea locuitorilor cu vîrstă şi statut social diferit în activităţile de sector.

 
Mesaj de felicitare

1 septembrie 2017


Prima zi de școală este un eveniment important în viața fiecărui om. Primul sunet marchează începutul unei noi etape în viața fiecăruia: trecerea de la copilărie la maturitate, simbolizează o noua treaptă în urcuşul spre Adevăr şi Frumos, Bine şi Sacru.
Aici, între pereţii şcolii, profesorii deschid din nou ușa înţelepciunii, iar elevii află lucruri noi, dobîndesc noi aptitudini și pun baza viitorului.
Cu această ocazie deosebită Vă aducem cele mai sincere şi frumoase urări de bine, prosperitate, realizări şi succese mari pe tărîmul cunoștințelor.
Fie ca educația să rămînă cea mai puternică armă, ce poate fi folosită pentru a schimba lumea!

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 3 din 273

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana

Pretor Galina Bostan

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
33-34-34

Cine e online

Avem 16 vizitatori online