Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Şedinţă de totalizare

04 aprilie 2012

Ieri, 03 aprilie 2012, în cadrul Preturii sectorului Ciocana, a avut loc bilanţul activităţii Comisariatului de poliţie al sectorului Ciocana pentru trimestrul I al anului 2012.

Conform datelor prezentate de către Comisarul sectorului Ciocana, dnul Corneliu Groza, numărul infracţiunilor pe parcursul ultimelor trei luni ale anului este în descreştere, cu toate că la capitolul descoperirea infracţiunilor Ciocana rămîne printre ultimele locuri.

Conducerea Preturii sectorului Ciocana, prezentă la şedinţă în persoana pretorului, dna Galina BOSTAN şi a vicepretorilor, dnul Nicolae GRAJDIAN şi dnul Anatol PORTNOI, a clasificat activitatea comisariatului de polliţie ca una satisfăcătoare, mulţumind pentru colaborarea permanentă cu administraţia publică locală.

 
Ca în Suedia...

03 aprilie 2012

În cadrul a şase licee din Chişinău a început testarea ideii bufetului suedez.

Liceul teoretic „Petru Zadnipru” din sectorul Ciocana al capitalei a amenajat cantina cu utilaj special, astfel încît elevii să-şi poată face singuri meniul.
Liceenii au avut la vedere un model de farfurie cu bucate şi sub supravegherea atentă a profesorilor şi a personalul cantinei, aceştia au mîncat din mai multe feluri de bucate, fiind, în mare parte, satisfăcuţi de noua idee.

Proiectul bufetului suedez va fi testat pănă la sfîrşitul acestui an şcolar, iar dacă va fi unul reuşit, va fi aplicat de la 1 septembrie în toate şcolile din Chişinau, cheltuielile fiind acoperite din bugetul municipal.

Poze la subiect:

 
„Hai, Chişinău!” în sectorul Ciocana

02 aprilie 2012

Sîmbătă, 31 martie 2012, în Chişinău, s-a desfăşurat acţiunea de salubrizare cu genericul „Hai Chişinău".

În sectorul Ciocana al capitalei, funcţionarii din instituţiile bugetare (70 persoane din Pretură, Procuratură şi Direcţia administrare fiscală) au reuşit să igienizeze în jur de 10 ha de teren, acumulînd zeci de saci cu gunoi.

De asemenea, lucrări de salubrizare au fost îndeplinite pe teritoriul din preajma pieţii „Agromondial” şi în perimetrul a două microcartiere, la care au fost implicaţi 680 de persoane.

Amintim tuturor doritorilor că înscrierea în concursul pentru „Cea mai salubră curte” continuă, cîştigătorii fiind apreciaţi pînă pe data de 15.04.2012.

Poze la subiect:

 
<< Început < Anterior 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Următor > Sfârşit >>

Pagina 139 din 231

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana

Pretor Galina Bostan

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
33-34-34

Cine e online

Avem 3 vizitatori online