Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
De ziua ta, Chişinău!

12 octombrie 2011

  La 14 octombrie 2011 locuitorii municipiului Chişinău şi oaspeţii capitalei sărbătoresc Hramul Chişinăului şi aniversarea a 575 de ani de la întemeierea oraşului – eveniment cu adevărat remarcabil, pentru care, pe lîngă autorităţile locale, se pregătesc şi orăşenii.
  Cu această ocazie, Pretura sectorului Ciocana aduce sincere felicitări şi urări de bine tuturor locuitorilor oraşului. Fie ca bunăstarea, fericirea şi voia bună să vă însoţească mereu, iar această zi să fie prilej pentru a deveni mai receptivi şi mai responsabili faţă de prezentul şi viitorul oraşului nostru.
   Urăm tuturor sănătate, fericire, pace în casă, iar capitalei noastre - prosperare!
 
La mulţi ani, profesore!

4 octombrie 2011

Cu bucurie sărbătorim pe data de 5 octombrie, "Ziua Profesorului",  Ziua celor care cu credinţă şi dăruire contribuie la pregătirea elevilor în calitate de viitori cetăţeni ai Republicii Moldova.
Această zi este o ocazie deosebită să Vă aducem cele mai sincere şi frumoase urări de bine, sănătate şi prosperitate vouă care sunteţi atât de dragi pentru fiecare dintre noi şi atât de preţioşi pentru societate. An de an, reuşiţi să creaţi un întreg univers, în care ne regăsim cu toţii, elevii, părinţii, pedagogii.
Influenţa pe care o are un dascăl asupra unui copil este eternă: nu vom putea şti niciodată unde se opreşte. Căci fiecare copil poartă în suflet o vorbă, un gest, o învăţătură a dascălului, pe care, adult devenind, o va transmite mai departe copiilor săi.
Pe această cale, Pretura sectorului Ciocana aduce sincere mulţumiri tuturor profesorilor urîndu-le sănătate, răbdare şi mare plecăciune pentru munca nemărginită faţă de viitorul acestei ţări, copiii noştri.
 
1 octombrie - Ziua oamenilor în etate

3 octombrie 2011

  Decizia de a consemna la 1 octombrie Ziua Internaţională a Oamenilor în Etate, a fost luată în octombrie 1990, în cadrul sesiunii a 45-a a Adunării Generale a ONU.
  În Republica Moldova, această zi este marcată din anul 1992.
  Cu această ocazie, în municipiul Chişinău, în anul curent, din resursele Fondului municipal de susţinere socială a populaţiei au fost alocate 400,00 mii lei pentru acordarea ajutorului material persoanelor în virstă de peste 80 ani. 
  Pretura sectorului Ciocana, în colaborare cu Direcţia Asistenţă Socială din sector şi Centrul de Creaţie a copiilor „Ghiocel” a organizat pe data de 03 octombrie a.c. pentru persoanele de vîrsta a treia din sector un concert în cadrul unui prînz de caritate.

 
<< Început < Anterior 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Următor > Sfârşit >>

Pagina 139 din 217

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana

Pretor Galina Bostan

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
33-34-34

Cine e online

Avem 9 vizitatori online