Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Salubrizarea continuă

12 februarie 2019

La indicațiile pretorului sectorului Ciocana, Sinilga ȘCOLNIC, serviciile municipale din sector efectuează următoarele lucrări: Î.M. Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi cu 38 de muncitori și 6 unități de transport, salubrizează și evacuează gunoiul din urnele și măturarea mecanizată a aleii bd.Mircea cel Bătrîn cât și salubrizarea terenului și curățarea urnelor din str.Alecu Russo. De asemenea încărcarea gunoiului menajer în unitate specializată din str.Meșeterul Manole, str.Uzinelor, str.Varnița, str.Lunca Bâcului și pe str.Petru Zadnipru evacuarea crengilor. Continuă efectuarea lucrărilor de doborâre a arborilor fără turn, evacuarea crengilor, lemnului din Parc-Pădure „Râșcani”, curățarea arborilor cu turnul din str.Maria Dragan nr.6, 8, str.Otovasca cât și defrișarea suprafețelor împădurite, curățirea arbuștilor, arborilor din scuarul str.Ginta Latină.

Poze la subiect:


 
Lucrări de salubrizare

12 februarie 2019

Pretura sectorului Ciocana, monitorizează în teritoriu, organizarea și coordonarea activităților serviciilor specializate în efectuarea lucrărilor de salubrizare. Asociația de Proprietari de Locuințe Privatizate 54/218 salubrizează stațiile de așteptare a transportului urban,trecerile de pietoni, treptele de acces, platourile de acumulare a gunoiului menajer. De asemenea curățarea și evacuarea gunoiului menajer de pe terenurile municipale din str.Alecu Russo.

Poze la subiect:

 
Salubrizarea străzilor și trotuarelor din sector

12 februarie 2019

Salubrizarea străzilor și trotuarelor din sector. Pretura sectorului Ciocana informează că, serviciile municipale de profil desfășoară lucrări de salubrizare a străzilor și trotuarelor din sector și anume Î.M. Regia „Exdrupo” a efectuează lucrări de salubrizare manuală a str.Alecu Russo. 
Lucrările de salubrizare continuă.

Poze la subiect:


 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 10 din 386

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 35 vizitatori online