Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Evacuarea gheretelor

18.04.2018

Vă aducem la cunoştinţă!

În conformitate cu prevederile deciziei Consiliului municipal Chişinău nr. 10/2 din 09.10.2017 „ Cu privire la aprobarea Regulamentului de desfășurare a activităţii de comerţ în municipiul Chişinău”, gherete şi unităţile de comerţ ambulant din sector amplasate:

- pe străzile din centrul-istoric, pe bulevardele şi străzile principale: bd. Mircea cel Bătrîn, str. Alecu Russo, str. Igor Vieru, str. Petru Zadnipru, str. Prof. Ion Dumeniuc;

- pe terenurile aferente pieţelor comerciale;

- în scuaruri, parcuri, grădini publice;

- pe partea pietonală dintre benzile carosabile;-

- în zona aliniamentelor comunicaţiilor inginereşti, urmează să fie evacuate/reamplasate de către proprietarii acestora la expirarea termenului de valabilitate a autorizaţiilor de funcţionare şi a schemelor de amplasare. Despre acest fapt Pretura sectorului Ciocana informează proprietarii unităţii de comerţ ambulant prin scrisori de preîntâmpinare atenționând, că în cazul ne conformării cerinţelor stabilite, acestea vor fi evacuate forţat.


 
Lucrări de amenajare

17.04.2018

Continuă lucrările de amenajare și curățare în sectorul Ciocana! Angajații APLP 54/218 și ÎM„ Asociația de gospodărie a spațiilor verzi”,la data de 17.04.2018 efectuază lucrări de vopsire a barelor metalice de pe bd.Mircea cel Bătrân.


 
Concurs

13.04.2018

Pretura sectorului Ciocana anunţă concurs pentru ocuparea funcţiilor publice vacante:
Informaţia privind condiţiile de desfăşurare a concursului este plasată pe panoul informativ la sediul Preturii sectorului Ciocana şi pe pagina web www.pretura.ciocana.md, compartimentul „Posturi vacante” Persoana responsabilă de oferirea informaţiilor suplimentare şi primirea documentelor – Tatiana Gădinaru, specialist principal, Serviciul resurse umane, bir. 32, tel. 022331937.
Pentru informaţii suplimentare accesaţi secţiunea "Posturi vacante"
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 10 din 303

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor interimar
Sinilga Şcolnic

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 85 vizitatori online