Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Sărbătorile de iarnă

27 decembrie 2017

Pretura sectorului Ciocana în comun cu SA „Fidesco”, prin intermediul copiilor de la Centrul Comunitar „Speranța” și a lui Moș Crăciun, la data de 27 decembrie au felicitat locuitorii sectorului cu Sărbătorile de iarnă. Copii au urat, au cântat și au recitat poezii Moșului, primind în dar cadouri și dulciuri. Copii de la grădinița nr. 197 au primit de la Moș Crăciun și SA „Fidesco” daruri speciale.

 
Sărbătorile de iarnă

21 decembrie 2017

Pentru familiile numeroase și copiii cu dizabilități din sectorul Ciocana, Moș Crăciun a venit în data de 20 decembrie. În incinta sălii de festivități a preturii a fost organizat matineul de deschidere a sărbătorilor de iarnă cu genericul„La mulți ani, Ciocana!”. Alături de Moș Crăciun au distrat copiii din sector și le-au urat un an bun, colindătorii de la Liceul Teoretic „Ginta Latină”, dansatorii „Angel Dance”, școala primară nr.12. „Do-re-mi” și copiii de la Centrul Comunitar „Convorbitorul”. Ei au interpretat piese de Crăciun și Anul Nou. Toți copiii au primit daruri de la Moș Crăciun. 
Comisia administrativă

20 decembrie 2017

Marți, 19 decembrie 2017, în sala de şedinţă a Preturii sectorului Ciocana s-a desfășurat şedinţa Comisiei administrative. Chestiunile discutate în cadrul şedinţei au ţinut de examinarea proceselor-verbale cu privire la contravenţie remise de agenţii constatatori. Majoritatea cauzelor contravenţionale sunt întocmite de reprezentanţii Inspectoratului de poliţie Ciocana în baza art. 181 din Codul contravenţional al Republicii Moldova „Încălcarea regulilor de asigurare a curăţeniei în localităţile urbane şi rurale”, contravenienţilor aplicîndu-li-se amendă în mărime de 900-1800 lei (persoane fizice), 3000-9000 lei (persoane juridice).

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 10 din 286

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana

Pretor Galina Bostan

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
33-34-34

Cine e online

Avem 51 vizitatori online