Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Şedinţă de lucru

21 aprilie 2018

 

Un grup de locatari din strada Maria Drăgan, în frunte cu Violeta Andrieș, au venit cu inițiativa de a perpetua memoria tezaurului muzicii populare, interpretei Maria Drăgan și au hotărât să instaleze bustul artistei. La ședință de lucru au participat:
• Nae-Simion Pleșca - filolog și politician din Republica Moldova, deputat în Parlamentul Republicii Moldova
• Sinilga Școlnic-pretor interimar;
• Violeta Andrieș-reprezentatul locatarilor din strada Maria Dragan.
• Vasile Sitari-artist plastic, Lector superior, maestru în arte, Lector superior Catedra de Limbaj Vizual – Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chişinău, Republica Moldova;
• Leonid Dumitrașcu - arhitect, Șef departamentul design, AMTAP;
• Motelică Ion- interpinzător;

Poze la subiect:

 
Concurs

04.05.2018

Pretura sectorului Ciocana anunţă prelungirea termenului de depunere a actelor pentru ocuparea funcțiilor publice vacante până la data de 14 mai 2018:
Informaţia privind condiţiile de desfăşurare a concursului este plasată pe panoul informativ la sediul Preturii sectorului Ciocana şi pe pagina web www.pretura.ciocana.md, compartimentul „Posturi vacante” Persoana responsabilă de oferirea informaţiilor suplimentare şi primirea documentelor – Tatiana Gădinaru, specialist principal, Serviciul resurse umane, bir. 32, tel. 022331937.
Pentru informaţii suplimentare accesaţi AICI.
 
Ce cumpărăm ? De unde cumpărăm? De la cine cumpărăm?

18.04.2018

Atenţie !

Ce cumpărăm ? De unde cumpărăm? De la cine cumpărăm?

În scopul protejării consumatorilor, prevenirii situaţiilor epidemiologice condiţionate de boli diareice, care pot apărea în urma consumului produselor uşor alterabile Pretura sectorului Ciocana atenţionează populaţia din sector:

- NU CUMPĂRAŢI PRODUSE ALIMENTARE,inclusiv uşor alterabile (produse lactate, peşte  şi produse din peşte, carne şi gastronomie   din carne, patiserie cu cremă) DE LA ORICINE (persoane fizice sau agenţi economici, care nu deţin acte permisive pentru asemenea activitate) ŞI DE ORIUNDE (pieţe neautorizate, de la sol, unităţi de comerţ improvizate etc.) pentru că astfel vă expuneţi unui risc sporit de îmbolnăvire cu toxiinfecţii alimentare şi boli diareice acute.

- INFORMAŢI-VĂ asupra calităţii şi autenticităţii produselor pe care doriţi să le procuraţi.

- POCURAŢI PRODUSE ALIMENTARE DOAR ÎN LOCURI AUTORIZATE şi asiguraţi-vă că acestea sunt păstrate în condiţii adecvate.

- RENUNŢATI LA ATITUDINEA DE PASIVITATE şi implicaţi-vă în procesul de prevenire, reducere sau ELIMENARE a COMERŢULUI ILICIT STRADAL, ca un risc major asupra sănătăţii.

Întru asigurarea unui comerţ civilizat în limitele cadrului legal, Pretura sectorului Ciocana, Inspectoratul de Poliţie, Inspectoratul Fiscal, va desfăşura raiduri de control periodice pe străzile principale şi în zonele de risc din sector. Astfel, cu eforturi comune vom contribui la sporirea calităţii sănătăţii şi a vieţii omului.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 9 din 303

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor interimar
Sinilga Şcolnic

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 87 vizitatori online