Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Întîlnirea cu colaboratorii Consiliului Județean Ilfov

3 mai 2017


În data de 29 aprilie 2017 la Pretura sectorului Ciocana a fost gazda delegației oficiale a Consiliului Județean Ilfov, România, reprezentată de către vicepreședintele Ing. Rizia TUDORACHE și dna Irinel SCRIOȘTEANU, director, cabinetul Președintelui Consiliului județean.
Pretorul sectorului Ciocana, dna Galina BOSTAN, a relatat atît despre succesele, cît și despre problemele, cu care se confruntă administrația publică locală, locuitorii sectorului, a vorbit despre oameni de vază din sector, despre colectivele artistice, agenți economici ce activează în sectorul Ciocana. A fost un schimb de informații, propuneri. Întîlnirea a finalizat cu întocmirea unui acord de colaborare între Consiliul Județean Ilfov și Pretura sectorului Ciocana. Semnarea Acordului va avea loc în luna mai, curent, în București, România.

Poze la subiect:

< 
Anunț privind desfășurarea licitației la Direcția Educației, Tineret și Sport sectorului Ciocana

3 mai 2017


Direcția Educației, Tineret și Sport sectorului Ciocana anunță despre organizarea și desfășurarea licitației publice (LP) și concursului prin oferta de prețuri (COP) pentru achiziționarea bunurilor/serviciilor/lucrărilor conform necesităților instituțiilor subordonate DETS sectorului Ciocana.
Pentru informații suplimentare sus menționat accesați aici:

 
Acum, 31 de ani de la accidentul de la CERNOBÎL

28 aprilie 2017


Acum, 31 de ani în urmă, pe data de 26 aprilie 1986, la Cernobil, s-a produs cel mai grav accident nuclear din istorie, care a afectat mii de oameni si mai continuă sa facă victime.  
În cadrul manifestărilor dedicate consemnării Zilei comemorării victimelor catastrofei de la CAE Cernobîl şi altor avarii nucleare, au fost desfăşurate mai multe activităţi, printre care şi decorarea a 151 de veterani din sectorul Ciocana, participanţi la lichidarea consecinţelor catastrofei de la C.A.E, cu distincţia „Crucea comemorativă „Participant la lichidarea consecinţelor catastrofei din 1986 la Centrala Atomoelectrică Cernobîl” , care a avut loc în incinta Preturii sectorului.  
Persoanele care au participat la lichidarea consecințelor catastrofei nucleare de la Cernobîl și familiile celor care au decedat în urma acestei tragedii, au primit colete cu produse alimentare, organizate de către Pretura sectorului Ciocana.
În mod prioritar, persoanele respective vor beneficia de protecţie socială: serviciile cantinei sociale, ajutorul la protezare şi ortopedie dentară, deservire la domiciliu etc. şi ajutor material unic (950 de persoane vor primi cîte 1000 de lei din Fondul Municipal Chişinău de Susţinere Socială a Populaţiei) etc.

Poze la subiect:

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 9 din 263

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana

Pretor Galina Bostan

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
33-34-34

Cine e online

Avem 23 vizitatori online