Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Efectuarea lucrărilor de serviciile specializate în sector

13 februarie 2019

În urma condițiilor climaterice, formarea poleiului, Pretura sectorului Ciocana, monitorizează în teritoriu, organizarea și coordonarea activităților serviciilor specializate în efectuarea lucrărilor de degajare a gheții și salubrizare.
- Î.M. Pentru Servicii Locative Ciocana începând cu ora 04:00 desfășoară lucrări pe trotuarele din str.Alecu Russo, bd.Mircea cel Bătrîn, str.Petru Zadnipru, str.Igor Vieru, str.prof.Ion Dumeniuc, str.Mihail Sadoveanu, str.Sargidava, str.Vadul lui Vodă nr.80, drumurile de acces inter-cartier str.Voluntarilor cu o unitate de presărare a materialului antiderapant. Totodată s-a intervenit pe trotuare cu o unitate specializată „HACO”.
- Î.M. Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi cu 38 de muncitori și 5 unități de transport, efectuează lucrări de degajare a ghețușului cu presărarea materialului antiderapant (sare, nisip) cât și salubrizează și evacuează gunoiul din urnele aleii bd.Mircea cel Bătrîn, str.Vadul lui Vodă și scuarul str.Ginta Latină. Colectarea și evacuarea gunoiului ocazional de pe spațiile verzi din str.Meșterul Manole, str.Uzinelor, str.Varnița și str.Lunca Bîcului. Totodată în scuarul din str.Ginta Latină continuă curățarea arborilor, arbuștilor și defrișarea suprafețelor împădurite. De asemenea se efectuează curățarea arborilor cu turnul din str.Maria Drăgan nr.6, nr.8 și str.Vadul lui Vodă nr.78. De asemenea continuă doborârea arborilor fără turn, evacuarea lemnului și evacuarea crengilor din Parc-Pădure ”Râșcani”.
- Asociația de Proprietari de Locuințe Privatizate 54/218 cu 19 muncitori salubrizează și presară material antiderapant (nisip, sare) la stațiile de așteptare a transportului urban, trecerile de pietoni, căile de acces spre platourile de acumulare a gunoiului menajer.
- Î.M. Regia „Exdrupo” efectuează lucrări de salubrizare manuală pe str.Alecu Russo, bd.Mircea cel Bătrîn și mecanizată pe str.Vadul lui Vodă, str.Nicolai Milescu Spătarul, bd.Mircea cel Bătrîn, str.Meșterul Manole. De asemenea se efectuează curățarea canalizării pluviale și montarea și ridicarea la cotă a reșourilor din str.Otovasca. Toate aceste lucrări sunt efectuate în interesul locuitorilor sectorului Ciocana și a municipiului Chișinău.

Poze la subiect:


 
Ședința Comisiei pentru compensarea cheltuielilor la resursele energetice

13 februarie 2019

Astăzi, în incinta preturii sectorului Ciocana la ora 09.00, s-a desfășurat ședința de lucru a comisiei privind compensarea cheltuielilor pentru persoanele defavorizate din sectorul Ciocana la efectuarea plăților pentru servicii comunale și resurse energetice întru implementarea deciziei consiliului municipal Chișinău, nr.5/14 din 24 iulie 2018. În cadrul căreia au fost recepționate și examinate dosarele depuse de către gestionarii fondului locativ și cetățeni.


 
ANUNȚ

13 februarie 2019

Administrația preturii sectorului Ciocana, vine cu un apel către agenții economici, gestionarii fondului locativ să-și degajeze teritoriile adiacente de ghețușul format prin presărarea materialului antiderapant (sare, nisip). De asemenea, să verifice spațiile superioare ale acoperișurilor și a sistemelor de evacuare a apelor, pentru a evita căderea țurțurilor pe spațiile pietonale.
Îndemnăm automobiliștii să nu parcheze pe marginea străzilor, trotuarelor inter-cartier la platourile de acumulare, pentru a evita aglomerarea traficului și a permite utilajelor de deszăpezire și unităților de evacuare a deșeurilor menajere să intervină în timp promt.

 

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 9 din 386

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 36 vizitatori online