Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Ședinţa de lucru cu Gestionarii fondului locativ

23 ianuairie 2018

Marți, la data de 23.01.2017, în incinta Preturii sectorului Ciocana, s-a desfășurat ședința de lucru cu gestionarii fondului locativ din sector. În cadrul ședinței au fost abordate următoarele probleme:
1.curățirea zăpezii și ghețușului din preajma blocurilor locativ aflate în gestiune, presărarea materialului antiderapant pe scări, trotuare și căile de acces;
2.salubrizarea teritoriilor adiacente blocurilor locative.
3.conservarea energiei termice la locurile de uz comun. În acest context, Pretura sectorului Ciocana îndeamnă agenți economici, societatea civilă și locuitorii din sector să contribuie la curățarea zăpezii, ghețușului, presărarea materialului antiderapant și menținerea ordinii sanitare a teritoriilor adiacente blocurilor locative, în comun cu gestionarii fondului locativ.

 
Atenționare privind rupturi ale cablurilor electrice

23 ianuarie 2018

În urma condiţiilor meteo nefavorabile din ultimele zile - ninsori, precipitaţii sub formă de lapoviţă, intensificări ale vântului, în mai multe localităţi din ţară s-au produs multiple rupturi de cabluri de tensiune medie şi joasă. După cum informează ÎCS „Red Union Fenosa", cablurile de tensiune joasă nu sunt detectate în regim automat de către sistemul de semnalizare gestionat de către serviciul de dispecerat, iar despre aceste rupturi furnizorul de energie electrică este informat doar prin apelurile parvenite de la consumatori. Prin urmare, conductoarele rupte prezintă un pericol sporit de electrocutare. În context, Primăria Chişinău face apel către locuitorii municipiului că atunci când observă careva pericole - linii electrice căzute, să informeze imediat furnizorul de energie electrică. De asemenea, rugăm părinţii să supravegheze copiii şi să le explice regulile de securitate şi consecinţele încălcării lor. Despre cazurile stabilite, cetăţenii vor informa ÎCS „Red Union Fenosa" la următoarele numere de telefon: 022-43-11-11, 022-431-950, prin e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau prin aplicaţia „Viber", apelând numărul de telefon: 062161111.

 
LA MULȚI ANI!

29 decembrie 2017

Dragi prieteni!
La cumpăna dintre ani, cînd Sfintele Sărbători ale Crăciunului și Anului Nou ne aduc lumina și pace în suflete, Pretura sectorului Ciocana Vă adresează cele mai calde urări de sănătate, prosperitate și împliniri a tuturor dorințelor.


 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 9 din 286

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana

Pretor Galina Bostan

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
33-34-34

Cine e online

Avem 47 vizitatori online