Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Compensarea cheltuielilor persoanelor defavorizate în sezonul rece 2018-2019

18 septembrie 2018

Solicitanții de compensare la plata pentru serviciile comunale și resurse energetice pentru sezonul rece 2018-2019, pot depune actele începănd cu data de 01.09.2018 pînă la 01.09.2019.
Pot beneficia de compensare persoanele al căror venitul mediu global lunar în sumă nu este mai mare de 3000 lei per persoană. Persoanele care nu au beneficiat de compensarea cheltuielilor pentru plata resurselor energetice și a serviciilor comunale ,vor depune cererea-tip la gestionarii fondului de locuințe și la Pretura sectorului Ciocana (pentru cetățenii care locuiesc în sectorul particular). Cetățenii care au beneficiat de compensarea cheltuielilor pentru serviciile comunale în sezonul precedent vor depune cereri de confirmare prin care declară, că veniturile lunare ale familiei nu au crescut și respectiv componența familiei a rămas aceeași. Solicitantul poartă răspundere pentru corectitudinea prezentării informației referitor la venitul global al familiei și veridicitatea datelor expuse în cerere, în conformitate cu legislația în vigoare.
 
Pregătirile către încorporare în serviciul militar

18 septembrie 2018

”Disciplina militară nu admite
excepții sau variante”
(Napoleon Bonaparte)
Astăzi 18 septembrie 2018, a avut loc ședința de lucru cu referință la bilanțul încorporării din primăvara-vara anului 2018 și misiuni pentru asigurarea încorporării în Armata Națională în toamna anului curent. Ședință a fost organizată de către Secția cultură, tineret și sport, specialist principal lt.col. în rezervă – Dl Iurie Ursu. Au fost prezenți: Centrul Militar Chișinău – lt.col. Loghin Eduard, lt.col. Stati Petru, AMT Ciocana – Dna Viorica Sarjin, Inspectoratul de poliție Ciocana – lt.col. Tampei Valeriu, reprezentanții primăriilor suburbane pe probleme militare, or. Vadul lui Vodă – Veaceslav Rublea, c. Bubuieci – Dl Mihail Gorean c. Budești – Dna Tatiana Cristoi, com. Cruzeşti – Dra Olga Tabac, com. Tohatin – Dl Victor Boiștean, s. Coloniţa – Dna Claudia Oleacu.
 
Hai Moldova

13 septembrie 2018

Hai Moldova, cu susținerea Ambasadei Suediei, ambasadei SUA și Primăriei municipiului Chișinău, vă invită la Ziua Globală de Curățenie!
Intrați pe www.haimoldova.md/harta-coordonatorilor pentru a vedea locațiile din Chișinău.
La Ciocana – vă așteptăm în următoarele puncte de întâlnire:
1) str. Igor Vieru intersecție cu str. Mihail Sadoveanu;
2) bd. Mircea cel Bătrîn, 48;
3) str. Ciocana 12;
4) str. Maria Drăgan, la panoramă.
Sacii și mănușile vor fi asigurate!
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 9 din 319

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 25 vizitatori online