Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Record de donatori, de Ziua Mondială a Donatorului de Sînge

16 iunie 2017


Pentru a marca Ziua Mondială a Donatorului de Sînge, pe data de 14 iunie, locuitorii sectorului Ciocana au fost invitați la punctul de colectare a sîngelui, organizat în incinta Preturii sectorului Ciocana.
În cadrul campaniei de informare, desfășurate în ajunul evenimentului, au fost distribuite şi afişate materiale publicitare (10 000 de flaiere, 2000 de placate) prin intermediul echipei Preturii sectorului Ciocana, a structurilor desconcentrate în teritoriu şi a copiilor de la Centrul de Creaţie „Convorbitorul”, care au participat la Flash mob, organizat pe bd. Mircea cel Bătrîn (alee), în ziua de 13 iunie.
Un suport esențial la informarea populației au acordat medicii de familie din AMT Ciocana.
Numărul donatorilor în acest an a fost unul record! La punctul de colectare, s-au prezentat peste 220 de persoane, dintre care, 215 au donat sînge, întrunind condițiile necesare.
Toți donatorii de sînge, au primit scrisori de mulţumire şi au beneficiat de colet cu produse alimentare, tichet pentru alimentație gratuită la Andy’s Pizza, înghețată şi buna dispoziție, asigurată de artistul Vlad CODREANU şi copiii Centrului Comunitar „Speranţa”, care au cîntat în faţa acestora. 27 de donatori emeriți şi fideli au fost premiaţi cu diplome şi bani.
Pretura sectorului Ciocana, în calitate de organizator al Zilei de donare de sînge în sector, alături de parteneri: Centrul Naţional de Transfuzie a Sîngelui şi AMT Ciocana, exprimă recunoştinţă tuturor celor, care au manifestat responsabilitate faţă de societate şi s-au alăturat milioanelor de oameni de pe glob, pentru a dona sînge şi a contribui la salvarea vieţilor omeneşti.

Poze la subiect: 
Nu fi indiferent, participă și tu!

16 iunie 2017

Conform Hotărîrii Guvernului Republicii Moldova nr. 78 din 12 februarie 2010, privind stabilirea zilei de audientă şi de întîlnire cu cetățenii în teritoriu a membrilor Guvernului, a conducătorilor autorităților administrative centrale şi a adjuncților acestora.

Stimați cetățeni !
Marți, 20 iunie 2017, ora 10:00, 
în incinta Preturii sectorului Ciocana 
(bd. Mircea cel Bătrîn, 4/3),
sala de ședință, 
va avea loc întîlnirea cetățenilor
cu dnul Serghei CURNIC – director general adjunct
al Agenției Relații Funciare și Cadastru și
dnul Alexei NEGRESCU, șef al Direcției Relații Funciare și Protecția Solurilor.
Invităm cetățenii pentru a aborda probleme de diferit gen.

 
Atenţie ! S-au modificat unele taxe pentru unităţile comerciale şi/sau de prestări servicii pentru anul 2017!

13 iunie 2017

 

Prin decizia Consiliului municipal Chişinău nr. 5/1 din 11 mai 2017 au fost aprobate şi puse în aplicare taxele locale pentru anul 2017, inclusiv pentru unităţile comerciale şi/sau de prestări servicii (anexa nr.3 şi anexa nr.4).

 

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 9 din 269

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana

Pretor Galina Bostan

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
33-34-34

Cine e online

Avem 46 vizitatori online