Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
ANUNȚ

14 februarie 2019

Pretura sectorului Ciocana, aduce la cunoștință că conform dispoziției viceprimarului municipiului Chișinău nr.1446-d din 15.12.2016 „Cu privire la sistarea circulației rutiere pe str.Podul Înalt”, începând cu data de 14.12.2016, circulația transportului rutier pe str.Podul Înalt, pe tronsonul cuprins între str.Uzinelor și str.Otovasca a fost restricționat.
De menționat faptul că alte dispoziții permisive de a începe circulația rutieră pe această porțiune nu au fost, tronsonul rămâne a fi închis din cauza pericolului de prăbușire a clădirii din str.Uzinelor nr.9, avariate după incendiu.


 
Ziua comemorării celor căzuţi în războiul din Afganistan în sectorul Ciocana

14 februarie 2019

Pe data de 15 februarie 2019 vor fi marcați 30 de ani de la retragerea trupelor sovietice din Afganistan. Pretorul sectorului Ciocana, Doamna Sinilga Școlnic a semnat o dispoziţia prin care a fost aprobat „Planul de activităţi privind consemnarea Zilei comemorării celor căzuţi în războiul din Afganistan”. Printre acţiunile realizate în cadrul acestui evenimet a fost şi masa de pomenire organizata pe data de 14 februarie 2019, în incinta Cafenelei „Astoria”, la care au fost invitaţi 110 veterani, participanţi la Războiului din Afganistan şi văduvele celor decedaţi. Acţiuni de consemnare a evenimentului vor derula pe parcursul lunii februarie.
Printre ele vor fi desfăşurate:
- ore de educaţie patriotică dedicate eroismului băştinaşilor din Republica Moldova în războiul din Afganistan şi de comemorare a eroilor căzuţi în acest război;
- întâlnirea elevilor claselor gimnaziale și liceale cu veteranii războiului din Afganistan;
- competiții sportive pe diferite genuri de sport în memoria celor căzuți în războiul din Afganistan;
- întâlnirea femeilor veterane, participante la acţiuni de luptă internaţionale cu copiii din Centrele comunitare “Speranţa” şi “Convorbitorul”, care vor evalua cu un program artistic.


 
Ședinţa de lucru

14 februarie 2019

Astăzi, în contextul cooperării cu Biroul de probațiune Ciocana, a avut loc ședința de lucru cu reprezentanții biroului cât și colaboratorii preturii. Scopul întrunirii a fost de a identifica obiectele cu destinație socială unde își pot fi executată pedeapsa persoanelor condamnate la munca neremunerată în folosul comunității.


 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 8 din 386

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 39 vizitatori online