Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Ședință de bilanț

15 februarie 2019

Astăzi, Serviciul Protecție Civilă sectorul Ciocana în comun cu Pretura sectorului Ciocana a organizat și desfășurat ședința de bilanț în domeniul Protecției Civile, pentru anul de activitate 2018, precum și trasarea sarcinilor de activitate în acest domeniu pentru anul 2019. La ședință au fost prezenți responsabilii de Protecția Civilă din instituții, organizații și obiectivele economiei naționale din sectorul Ciocana.


 
Continuarea lucrărilor de salubrizare

14 februarie 2019


La indicațiile pretorului sectorului Ciocana, Sinilga ȘCOLNIC, serviciile municipale din sector efectuează următoarele lucrări:
- pe parcursul dimineții începând cu ora 05:00, a intervenit o autospecială ”HACO”, care a efectuat lucrări de salubrizare pe trotuarele din str.Alecu Russo, bd.Mircea cel Bătrîn, str.Petru Zadnipru, str.Igor Vieru, str.prof. Ion Dumeniuk.
- Î.M. Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi cu 38 de muncitori și 5 unități de transport, salubrizează și evacuează gunoiul din urnele și măturarea mecanizată a aleii bd.Mircea cel Bătrîn. Continuă efectuarea lucrărilor de doborâre a arborilor fără turn, evacuarea crengilor, lemnului din Parc-Pădure „Râșcani”, curățarea arborilor cu turnul din str.Maria Dragan nr.6, 8, str.Otovasca și str.Ginta Latină, 19, 21, 23 cât și defrișarea suprafețelor împădurite, curățirea arbuștilor, arborilor din scuarul str.Ginta Latină.
Toate aceste lucrări sunt efectuate în interesul locuitorilor sectorului Ciocana și a municipiului Chișinău.

Poze la subiect:

 
Lucrări de salubrizare

14 februarie 2019


Pretura sectorului Ciocana, monitorizează în teritoriu, organizarea și coordonarea activităților serviciilor specializate în efectuarea lucrărilor de salubrizare.
Asociația de Proprietari de Locuințe Privatizate 54/218 salubrizează stațiile de așteptare a transportului urban,trecerile de pietoni, treptele de acces, platourile de acumulare a gunoiului menajer. De asemenea curățarea și evacuarea gunoiului menajer de pe terenurile municipale din din bd.Mircea cel Bătrîn nr. 11, 17, 21, 23, 42, str.Otovasca nr.19, str.Nicolai Milescu Spătutarul nr.25/1, str.Nicolai Sulac nr.4; str.Ciocana.
Î.M. Regia „Exdrupo” a efectuează lucrări de salubrizare manuală a str.Alecu Russo și instalarea indicatoarelor rutiere: str.Bucovina, str.Mihail Sadoveanu nr. 6/3.
Lucrările de salubrizare continuă.

Poze la subiect:


 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 7 din 386

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 48 vizitatori online