Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Desfăşurarea probei scrise

08.05.2018

Cu privire la desfăşurarea probei scrise în cadrul concursului privind ocuparea funcţiilor publice vacante în Pretura sectorului Ciocana

În baza dosarelor candidaţilor examinate şi în conformitate cu Regulamentul cu privire la ocuparea funcţiei publice vacante prin concurs, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 201 din 11 martie 2009 ,

Pretura sectorului Ciocana anunţă desfăşurarea probei scrise pe data de 10 mai, ora 10:00, bir. 13

pentru funcţiile publice vacante specialist principal al Secţiei locativ-comunală şi specialist superior, Serviciul juridic.

 

Lista candidaţilor admişi la concurs pentru ocuparea funcţiei vacante de specialist principal,

Secţia locativ-comunală :

• Varatic Tudor

• Andronic Mihail

Lista candidaţilor admişi la concurs pentru ocuparea funcţiei vacantă de specialist superior,

Serviciul juridic

• Mariana PREPELEAC

• Mihaela BEJAN

 
Spectacolul dedicat aniversării a 25-a de la deschiderea claselor cu profil de arte

07.05.2018

La 06 mai 2018 în incinta Centrului de Cultură și Artă „Ginta Latină” a avut loc un spectacol de exepție, dedicat aniversării a 25-a de la deschiderea claselor cu profil de arte a Instituției Publice Teoretic „Toader Bubuiog” din comuna Bubuieci. Discipolii claselor cu profil de arte, care au devenit laureaţi ai mai multor concursuri de sector, municipale şi internaţionale, au prezentat publicului măiestrie prin dans, muzică, arta vorbirii. Elevii au atins performanţe deosebite, au demonstrat abilităţi şi capacităţi profesionale, fiind instruiți de cadre didactice cu o vastă pregătire profesională, competente, stăpânite de harul şi pasiunea dăruirii de sine.

Poze la subiect: 
Spectacolul de totalizare „Pe aripa timpului...”

07.05.2018

La 05 mai 2018 Centrul de Cultură și Artă „Ginta Latină” a fost gazda spectacolului de totalizare „ Pe aripa timpului...” ,prezentat de către Centrul de Creație a Copiilor „ Ghiocel”.În cadrul evenimentului publicul a avut parte de muzică frumoasă,dansuri,expoziții de artă – toate prezentate de discipolii CCC „ Ghiocel”. O atmosferă minunată, plină de sărbătoare,măiestriea copiilor cu care au eșit în scenă -a fost demonstrația activității centrului pe parcursul anului de studii 2017-2018.Felicitări si succese în continuare!

Poze la subiect: 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 7 din 303

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor interimar
Sinilga Şcolnic

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 83 vizitatori online