Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Ședința operativă

18 februarie 2019

Luni, data de 18.02.2019, la ora 11.00, s-a desfășurat ședința operativă a subdiviziunilor preturii sectorului Ciocana şi serviciilor publice din teritoriu. În cadrul ședinței s-au discutat subiectele din ordinea de zi.
1.Efectuarea lucrărilor de deszăpezire/salubrizare și amenajare a sectorului.
2. Avertizarea și sancționarea proprietarilor întreprinderilor din sector care nu-și îndeplinesc obligațiile la capitolul salubrizării și dotării cu utilaj special de spălarea a cauciucurilor autocamioanelor.
3. Raportarea efectuării inventarierii garajelor din sector.
4. Informația „Cu privire la planul de activitate al SCTS” pentru anul 2019.
Totodată s-a accentuat necesitatea de a conlucra eficient cu serviciile municipale pentru a asigura efectuarea lucrărilor de salubrizare a sectorului.


 
Colectări ilicite de bani, interzise!

15 februarie 2019

Primarul general interimar al municipiului Chişinău, domnul Ruslan CODREANU, în cadrul şedinţei de lucru, a atenționat angajații din domeniul Educaţiei că colectarea de bani în grădiniţe şi şcoli este interzisă, iar cei care vor încălca prevederile legale ar putea fi sancționați.
Direcţia Educaţie Tineret şi Sport din Ciocana s-a autosesizat şi a fost emis un ordin cu nr.15-ad din 08.02.2019 „Cu privire la interzicerea colectării de bani”, care a fost adus la cunoştinţa tuturor conducătorilor instituţiilor de învățământ din subordinea Direcţiei.


 
Efectuarea lucrărilor de serviciile specializate în sector

15 februarie 2019


Pretura sectorului Ciocana, informează despre lucrările efectuate a serviciilor municipale specializate din sector:
- Î.M. Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi cu 38 de muncitori și 6 unități de transport, efectuează lucrări de salubrizare și evacuare a gunoiului din urnele aleii bd.Mircea cel Bătrîn. Colectarea și evacuarea gunoiului ocazional de pe terenurile municipale din str.Mihail Sadoveanu, str.Petru Zadnipru, str.Igor Vieru, str.Ginta Latină, str.Vadul lui Vodă, str.Nicolai Milescu Spătarul. Totodată în scuarul din str.Ginta Latină continuă curățarea arborilor, arbuștilor și defrișarea suprafețelor împădurite. De asemenea se efectuează curățarea arborilor cu turnul din str.Ginta Latină nr.19, 21, 23, str.Otovasca. De asemenea continuă doborârea arborilor fără turn, evacuarea lemnului și evacuarea crengilor din Parc-Pădure ”Râșcani”.
- Asociația de Proprietari de Locuințe Privatizate 54/218 salubrizează și evacuează gunoiului menajer la stațiile de așteptare a transportului urban, trecerile de pietoni, treptele de acces, platourile de acumulare a gunoiului menajer cât și salubrizarea terenurilor municipale din str.N.Milescu Spătarul nr.4 și str.Ginta Latină.
- Î.M. Regia „Exdrupo” efectuează lucrări de salubrizare manuală pe bd.Mircea cel Bătrîn. De asemenea se efectuează lichidarea situației de avariere în asfalt rece pe str.Varnița.
Toate aceste lucrări sunt efectuate în interesul locuitorilor sectorului Ciocana și a municipiului Chișinău.

Poze la subiect:

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 6 din 386

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 46 vizitatori online