Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Campionatul sectorului Ciocana la fotbal

3 iulia 2017

Conform programului de activitate a Preturii sectorului Ciocana în perioada 27-30 iunie 2017, s-a desfășurat Campionatul sectorului Ciocana la fotbal cu participarea instituțiilor publice, organelor de drept și agenților economici. Competițiile s-au desfășurat pe terenul de fotbal al Institutului de Proiectări S.A. „Gaz Proiect”, str. Vadul lui Vodă, 68. În finala competițiilor sportive de fotbal echipele s-au clasat în felul următor:
1. Locul – 1 echipa „Inspectoratul de Poliție Ciocana”;
2. Locul – 2 echipa „Departamentul militar de pompieri și salvatori nr.1”;
3. Locul – 3 echipa „S.A. „Chișinău - Gaz” ”;
4. Locul – 4 echipa „Centrala termoelectrica nr. 2;
5. Locul – 5 echipa „Procuratura sectorului Ciocana”;
6. Locul – 6 echipa „Pretura sectorului Ciocana”. Participanții și premianții au fost menționați cu cupe, mingi de fotbal și diplome de gradul respectiv. 
Consultări publice

30 iunie 2017


În data de 29.06.2017 în incinta Preturii sectorului Ciocana au avut loc consultări publice în conformitate cu prevederile dispoziției Viceprimarului municipiului Chișinău, Nistor Grozavu, nr. 522-d din 05.06.2017 „Cu privire la organizarea consultărilor publice asupra proiectului „Planul Urbanistic Zonal” (în volum parțial) pentru teritoriul adiacent str. Bucovinei, municipiului Chișinău”. Proiectul a fost prezentat de către arhitector – șef al Institutul Municipal de Proiectări CHIȘINĂUPROIECT, dl Mihail Karețki. La dezbateri au participat reprezentanții beneficiarului, SRL„Flormin-Com”, locatari din sector și specialiști din cadrul Preturii sectorului Ciocana. 
Au mai rămas cîteva zile pentru a beneficia de reducerea de 15% la plata Impozitului pe bunurile imobiliare pe anul 2017

26 iunie 2017

Direcţia de colectare a impozitelor şi taxelor locale a Primăriei municipiului Chişinău reaminteşte contribuabililor că onorarea obligației fiscale se face cu Avizul de plată a impozitului pe bunurile imobiliare direct la oficiile poștale, bancare sau prin www.mpay.gov.md. E de menționat că, reducerea de 15% din suma impozitului calculat pentru anul curent, se acordă plătitorilor fără restanțe, la achitare integrală, până la 30 iunie a anului de gestiune. Impozitul pe bunurile imobiliare poate fi achitat, integral sau în părți egale, nu mai târziu de data de 15 august și, respectiv, de 15 octombrie. Pentru neachitarea benevolă, conform art.228 din Codul fiscal, se aplică penalitatea de 0,0384% pentru fiecare zi de întârziere. La expirarea termenelor de plată, în cazul neachitării benevole a impozitului nominalizat, obligația fiscală restantă va fi încasată în mod forțat, prin intermediul executării silite, precum și cu aplicarea măsurilor de asigurare a stingerii obligației fiscale, conform art. 227 din Codul fiscal, prin majorarea de întârziere (penalitate), suspendarea operațiunilor la conturile bancare, sechestrarea bunurilor și alte măsuri, conform legislației. Pentru mai multe detalii, puteți expedia mesaje la adresa de e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau puteți accesa pagina oficială a Direcției: www.fb.com/DCITL. De asemenea, cetățenii se pot adresa nemijlocit la sediul Direcției de colectare a impozitelor și taxelor locale, din str. 31 August 1989, 63A (acces din str. Armenească). Notificăm, de asemenea, că, pentru siguranța și protecția datelor cu caracter personal, Avizul de plată poate fi recepționat prin web: https://servicii.fisc.md/fisaimobilului.aspx, iar la sediu/email recepționarea/contestarea acestuia se efectuează la prezentarea/expedierea actului de identitate. E de menționat că la sediul Direcției, zilnic se prezintă un număr mare de contribuabili, astfel că nu se reușește primirea tuturor apelurilor telefonice. În același timp, Vă informăm că adresările parvenite prin e-mail și rețelele de socializare sunt examinate în termene rezonabile.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 6 din 269

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana

Pretor Galina Bostan

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
33-34-34

Cine e online

Avem 50 vizitatori online