Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Instalarea unei rampe de acces

12 octombrie 2018

În preajma sărbătorii Hramul orașului Chișinău, a fost instalată o rampă pentru facilitarea accesului persoanelor cu nevoi speciale în blocul NR 25/3, din strada Nicolae Milescu Spătarul.

 

 

>
 
Bilunarul de salubrizare şi amenajare a teritoriului sectorului Ciocana continuă

12 octombrie 2018

Continuă acţiunile de salubrizare în cadrul bilunarului de toamnă. În fiecare zi de vineri organizaţiile şi instituţiile din sector îşi salubrizează teritoriile adiacente.
Este de menţionat că astăzi, data de 12 octombrie, cele mai active instituţii care au participat la salubrizare şi amenajare sunt S.A. „Termoeletrica”(CET-2) şi Şcoala profesională nr. 10.

 

 

Poze la subiect: 
ANUNŢ

11 octombrie 2018

Vă invităm la Hramul municipiului Chişinău!

În baza dispoziţiei primarului general interimar al municipiului Chişinău nr. 711-d din 25 septembrie 2018, Pretura sectorului Ciocana va organiza în cadrul acţiunilor şi manifestărilor cultural – artistice dedicate Hramului oraşului Chişinău (14 octombrie 2018) expoziţii - vânzări ale agenţilor economici din sectorul Ciocana pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, în limita străzilor Mihai Eminescu-Armeneasca.
Pe data de 11 octombrie 2018, în incinta Preturii sectorului Ciocana, a avut loc o şedinţă de lucru cu subiecţii economici în scopul informării acestora despre cerinţele şi obligaţiunile stipulate în actele normative şi legislative vizând activităţile de comerţ, alimentaţie publică şi prestări servicii, care vor fi desfăşurate, în cadrul sărbătoririi Hramului orașului.
La şedinţă au participat reprezentaţii Serviciului Fiscal de Stat, Agenţiei Municipale de Siguranţă a Alimentelor, Inspectoratului de Poliţie Ciocana, Detaşamentului pompieri şi salvatori.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 5 din 319

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 31 vizitatori online