Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Un bun început...

22 martie 2019

Astăzi, 22 martie, în incinta Preturii, a avut loc adunarea de constituire a Consiliului Local de Tineret din sectorul Ciocana. La eveniment au participat tineri, reprezentanți ai instituțiilor de învățământ, ONG-uri din sector. Pretorul sectorului Ciocana, Sinilga ȘCOLNIC a transmis tinerilor mesajul de încurajare şi susținere din partea administrației publice locale în realizarea diverselor activități şi idei inovatoare.
Domnul Petru GRECU, Preşedintele Consiliului municipal al Tinerilor, a informat asistența despre scopul, principiile de activitate şi atribuțiile consiliului.
La prima ședință de lucru, în data de 29 martie curent, în incinta Centrului municipal al tinerilor, str.Petru Zadnipru 3/2, va fi ales organul de conducere al Consiliului Local de Tineret Ciocana.
Suntem mândri că în sectorul Ciocana tinerii activi, dornici de promovare, de schimbare s-au întrunit într-o structură capabilă să organizeze și să realizeze fapte frumoase, fiind un bun exemplu pentru semenii lor.
Le dorim succese în activitate și multe evenimente interesante!
 
Continuăm în forță campania de curățenie de primăvară!

22 martie 2019

În cursul zilei de astăzi la indicațiile pretorului al sectorului Ciocana, Sinilga ȘCOLNIC, echipa Î.M. Regia ”EXDRUPO” continuă salubrizarea manual a str.Uzinelor și str.Lunca Băcului. De asemenea s-a intervenit cu o autospecială ”HACO” pe trotuarele din străzile Maria Drăgan, Vadul lui Vodă nr.80, Meșterul Manole, Voluntarilor. Asociația de Proprietari de Locuințe Privatizate 54/218 au salubrizat străzile str.Nicolai Milescu Spătarul 9/3, str.Petru Zadnipru nr.4/1, „Aleia Școlarului” segmentul bd.Mircea cel Bătrîn nr.5/2 – str.Igor Vieru prin colectarea gunoiului menajer, greblatul și evacuatul frunzișului. Respectiv, Î.M. Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi a efectuat salubrizarea terenului, curățarea urnelor, evacuarea gunoiului din aleea din bd. Mircea cel Bătrân, str.Meșterul Manole, scuarul Ginta Latină, str.Alecu Russo, str.Mihail Sadoveanu cât și salubrizarea terenului, încărcatul crengilor, curățarea arborilor din Parc-Pădure ”Râșcani”.
De asemenea, greblarea gazonului, încărcarea și evacuarea vegetației din str.Uzinelor și curățarea arborilor, defrișarea suprafețelor împădurite, încărcarea și evacuarea crengilor din str.Varnița.
De menționat, că zilnic se efectuează salubrizarea stațiilor de așteptare a pasagerilor (86 la număr), trecerile de pietoni, treptele de acces, platourile de acumulare (25 la număr) a gunoiului menajer.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

 
 
Evacuarea garajelor metalice neautorizat amplasate

22 martie 2019

Pretura sectorului Ciocana informează, că continuă lucrările de demolare și evacuare a garajelor metalice amplasate neautorizat în raza scuarului din bd.Mircea cel Bătrân nr.29/1 a proprietarilor care nu s-au conformat cu prevederile dispoziției nr.104-d din 04 martie 2019 a primarului general interimar, Ruslan CODREANU.
Toate aceste lucrări sunt organizate și monitorizate în teritoriu de către pretorul sectorului Ciocana, Sinilga ȘCOLNIC.
De asemenea ATENȚIONAM proprietarii garajelor metalice să se conformeze stipulărilor legale şi să evacueze benevol bunurile. Vă mulțumim pentru înțelegere!


 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 410

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 34 vizitatori online