Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Continuarea lucrărilor de deszăpezire/salubrizare

18 ianuarie 2019

Continuă acțiunile de deszăpezire și curățare a ghețușului format de pe trotuarele sectorului de serviciile municipale. APLP-54/218 a efectuat lucrări de salubrizare, curățare a zăpezii, ghețușul, împrăștierea materialului antiderapant (nisip, sare) - la stațiile de așteptare a pasagerilor, trecerile de pietoni, treptele de acces, căile spre platourile de acumulare a gunoiului menajer, trotuarele din bd.Mircea cel Bătrîn, str.Vadul lui Vodă, str. Mereni, str.Budești, str.Podul Înalt, str.Otovasca și str.Igor Vieru.

Poze la subiect: 
Ședință cu gestionarii fondului locativ din sector

18 ianuarie 2019

Pretura sectorului Ciocana a organizat şedinţa de lucru cu gestionarii fondului locativ din sector prezidată de doamna pretor Sinilga ȘCOLNIC.
În cadrul şedinţei au fost abordate următoarele probleme:
1. Curățirea zăpezii și ghețușului din fața blocurilor locativ aflate în gestiune:
- presărarea materialului antiderapant pe scări trotuare și căile de acces;
- curățirea acoperișurilor blocurilor locative;
- doborârea țurțurilor de la streșinile blocurilor locative, balcoanelor;
- verificarea canalizației de evacuare a apelor meteorice de la acoperișuri;
- înmânarea scrisorii preturii nr.03-16/14 din 17.01.2019 și a DGLCA nr. 29-i din 16.01.2019;
2. Salubrizarea teritoriilor adiacente blocurilor locative.
3. Conservarea energiei termice la locurile de uz comun.
4. Informarea gestionarilor despre acordarea compensațiilor păturilor social vulnerabile.
Totodată luând în considerație căderea ninsorilor abundente din ultima perioadă de timp pe terenurile adiacente blocurilor de locuințe, precum și în curțile blocurilor s-a format polei, ce prezintă pericol de alunecare pentru cetățeni. Pe acoperișurile blocurilor administrate s-au acumulat straturi considerabile de zăpadă. În urma diferenței de temperaturi dintre aerul atmosferic și cel al învelișului acoperișurilor s-au format țurțuri de gheață. Astfel poleiului de pe trotuare, precum și țurțurii de gheață, care atârnă de pe imobile prezintă pericol real pentru sănătatea și viața cetățenilor, cât și pentru bunurile acestora din apropiere.
În acest context, administrația Preturii sectorului Ciocana informează conducătorii instituțiilor publice, agenților economici și cetățenii, referitor la necesitatea întreprinderii acțiunilor sus menționate.

Poze la subiect: 
În urma sesizărilor

18 ianuarie 2019

În urma condițiilor climaterice, rafalelor de vânt, a fost deteriorat gardul de protecție a șantierului de construcție din bd.Mircea cel Bătrîn nr.8. În urma sesizărilor administrație Preturii sectorului Ciocana proprietarului S.R.L. „Miss-R”, a început lucrările de restabilire a gardului, spre asigurarea siguranței locuitorilor sectorului.
Totodată Pretura sectorului Ciocana ATENȚIONEAZĂ proprietarii șantierelor de construcții din sector, despre obligația de a instala plasele de protecție la efectuarea lucrărilor de construcții, utilajului de curățire a anvelopelor mașinilor ce deservesc șantierele și să salubrizeze teritoriile adiacente.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 360

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 22 vizitatori online