Skip to content
Acţiuni cu şi pentru tineret

15 noiembrie 2014

În contextul Hotărîrii Guvernului Republicii Moldova nr. 552 din 07.10.1996 cu privire la instituirea sărbătorii „Ziua Națională a Tineretului” , în fiecare an, a doua zi de duminică a lunii noiembrie este marcată Ziua Tineretului.

În scopul realizării prevederilor Hotărîrii sus-numite , în perioada 10-14 noiembrie Pretura sectorului Ciocana a organizat și desfășurat un program amplu de activități cu caracter cultural, sportiv și educativ dedicate tinerilor din sector.

Astfel, la data de 11 noiembrie, în incinta Tearului municipal de păpuși „Guguță”, s-a desfășurat ora publică cu genericul „Să celebrăm viața!”, la care au fost invitați adolescenți din instituțiile preuniversitare din sector, dar și tineri din Centrele Comunitare ale Direcției pentru Protecția Drepturilor Copilului.

Un aport considerabil la buna desfășurare a evenimentului l-a adus Asociația Obștească „Altruism”, dar și actorii Teatrului „Guguță”.

În același context, în perioada 12-14 noiembrie s-au desfășurat Campionatele sectorului Ciocana la fotbal şi tenis de masă, la care cele mai bune echipe au avut posibilitatea să cîștige diplome și cupe.

Șirul activităților pentru tineret îl va încheia finala concursului TVC, care va avea loc la data de 28 noiembrie, în sala de festivitați a Preturii.

Poze la subiect:

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează