Skip to content
Şedinţă de lucru cu gestionarii fondului locativ

Marţi, 26 august 2008

Vineri 22 august, în incinta preturii sectorului Ciocana s-a desfăşurat şedinţa de lucru cu participarea gestionarilor fondului locativ şi serviciilor din sector.

La şedinţă s-a discutat despre mersul pregătirii către sezonul rece a fondului locativ. În sector, fondul locativ este pregătit peste 55% (205 blocuri locative), date prezentate de către SA ”Termocom”.

La capitolul pregătirii sectorului către sărbătorile naţionale din 27 şi 31 august 2008 gestionarii fondului locativ au fost atenţionaţi să salubrizeze teritoriile adiacente blocurilor locative şi să efectueze lucrări de reparaţii curente şi capitale în scările blocurilor.

Recent, pe str. Maria Drăgan, nr.38/1 a fost inaugurat un complex modern de joacă pentru copii, ceea ce reprezintă un stimul pentru ceilalţi preşedinţi de asociaţii. Acestora li s-a pus în sarcină ca până la 15 septembrie 2008 să amenajeze sau să repare câte un teren de joacă pentru copii.

Dl Nicolae Grajdian, vicepretor, a mulţumit tuturor gestionarilor fondului locativ pentru munca depusă şi pentru responsabilitate: „Venim în întâmpinarea celor ce au nevoie de susţinere din partea administraţiei publice locale”.

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează