Skip to content
Aplicații complexe la protecția civilă în sectorul Ciocana

29.09.2018

La data de 28.09.2018, în sectorul Ciocana au fost desfășurate aplicații complexe la protecția civilă. Aplicațiile s-au desfășurat la mai multe locații din sector, printre care S.A „Termoelectrica”, Centrul de Excelență în Energetică și Electronică, SR.L. „Steinel Electronic”, precum și la clădirea nefinisată din str. Nicolae Milescu Spătarul.
Conform scenariului, ţara noastră a fost zguduită de un cutremur de şapte grade pe scara Richter, epicentru căruia s-a aflat în munții Vrancea (România). Au fost deteriorate sistemele de înștiințare și legătură, de aprovizionare cu energie electrică, cu gaze, cu apă și canalizare a sectorului.
Scopul aplicației a fost verificarea capacității și gradul de pregătire a organelor de conducere, Comisiei pentru situații excepționale a sectorului Ciocana, Punctului de conducere și formațiunilor la protecția civilă, pentru realizarea sarcinilor trasate și acțiunilor în caz de lichidare a consecințelor situațiilor excepționale.
La aplicație au participat membrii Comisiei pentru situații excepționale a sectorului Ciocana, serviciile publice, instituțiile publice, întreprinderile municipale, agenții economici din sector, efectivul Punctului de conducere al sectorului Ciocana, grupele operative ale serviciilor protecției civile aflate la locul de muncă, precum și formațiunile protecției civile. .


 
 

 

 

 

 

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 25 vizitatori online