Skip to content
GALA ANTREPRENORILOR DE SUCCES DIN SECTORUL CIOCANA

8 decembrie 2017

Pe data de 6 decembrie 2017 a avut loc Gala antreprenorilor de succes din sectorul Ciocana.
Organizator şi gazda evenimentului a fost Pretura sectorului Ciocana.
Evenimentul festiv a reunit oameni de afaceri, reprezentanţi ai instituţiilor publice şi autorităţilor locale.  
În mesajul de felicitare, dna Galina BOSTAN, pretorul sectorului Ciocana, a subliniat curajul persoanelor, care au rămas în ţară, au ales să activeze în domeniul businessului, creînd locuri de muncă pentru concetățenii noștri, astfel fiind un model de responsabilitate socială. A menţionat, că un mediul de afaceri prosper asigură bunăstarea cetăţenilor, prin urmare persoanele, care contribuie la dezvoltarea acestui domeniu merită să fie apreciate.  
În cadrul evenimentului au fost remarcaţi antreprenorii, care au înregistrat succese deosebite în activitatea lor. 29 de laureaţi au primit diplome şi cadouri la 12 nominaţii. La acordarea trofeelor s-a ţinut cont de cifra de afaceri, investiţii, profit, atitudine faţă de angajaţi şi mediul înconjurător, inovaţii şi contribuţie la dezvoltarea sectorului Ciocana.
Acţiunea a avut şi un scop caritabil, fiind colectate mijloace financiare din vînzarea tablourilor executate de copiii Centrului de Creaţie „Ghiocel” pentru ajutorarea unei familii, care are la întreţinere un copil grav bolnav.