Skip to content
Atenţie ! Ce cumpărăm ? De unde cumpărăm? De la cine cumpărăm?

20 iunie 2017


Pretura sectorului Ciocana atrage atenţia populaţiei din sector:
 NU CUMPĂRAŢI PRODUSE ALIMENTARE, inclusiv uşor alterabile (produse lactate, peşte şi produse din peşte, carne şi gastronomie din carne, patiserie cu cremă) DE LA ORICINE (persoane fizice sau agenţi economici, care nu deţin acte permisive pentru asemenea activitate) ŞI DE ORIUNDE (pieţe neautorizate, de la sol, unităţi de comerţ improvizate etc.) pentru că astfel vă expuneţi unui risc sporit de îmbolnăvire cu toxiinfecţii alimentare şi boli diareice acute.
 INFORMAŢI-VĂ asupra calităţii şi autenticităţii produselor pe care doriţi să le procuraţi.
 POCURAŢI PRODUSE ALIMENTARE DOAR ÎN LOCURI AUTORIZATE şi asiguraţi-vă că acestea sunt păstrate în condiţii adecvate.
 RENUNŢATI LA ATITUDINEA DE PASIVITATE şi implicaţi-vă în procesul de prevenire, reducere sau ELIMENARE a COMERŢULUI ILICIT STRADAL, ca un risc major asupra sănătăţii.
În scopul protejării consumatorilor, prevenirii situaţiilor epidemiologice condiţionate de boli diareice, care pot apărea în urma consumului produselor uşor alterabile şi asigurării unui comerţ civilizat în limitele cadrului legal, Pretura sectorului Ciocana, Inspectoratul de Poliţie, Inspectoratul Fiscal, începînd cu data de 20 iunie, va desfăşura raiduri de control periodice în zonele de risc din sector (bd. Mircea cel Bătrîn, nr. 1- 2).  
Astfel, cu eforturi comune vom contribui la sporirea calităţii sănătăţii şi a vieţii omului.