Skip to content
În atenția locuitorilor

21 aprilie 2017


Primarul de Chişinău, a lansat un apel către toţi locuitorii capitalei de a rămâne acasă, dat fiind faptul că situația excepțională se extinde pe întreg municipiul Chișinău.
Potrivit edilului, vineri, către ora 6:00, în municipiu erau încă 400-500 de copaci şi 20 de piloni prăbușiți. De asemenea, au fost înregistrate 60 de rupturi de fire electrice, 315 deconectări de la curentul electric, linii de contact ale troleibuzelor avariate.
Anunțăm că sunt drumuri blocate în oraş şi spre suburbii. Transportul public nu circulă atât din cauza arborilor prăbușiți, cît şi a stratului de zăpadă, troleibuzele nu pot ieşi la linie, cu excepţia a 6 unități din parcul nr. 3, dar care s-au blocat în apropiere. Autobuzele nu au putut ajunge în suburbii.
Nu vă expuneți riscului de a circula prin oraş! Ceea ce puteți face, este să luați parte activă la deszăpezire în preajma blocurilor. Ninsoarea va continua pe parcursul acestei zile şi se va opri în a doua jumătate a zilei, ceea ce va permite depășirea treptată a consecințelor acestei calamități naturale.

 

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor interimar
Sinilga Şcolnic

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34