Skip to content
Pretura sectorului Ciocana
Sărbătoarea pentru copii

7 septembie 2017

 


Asociaţia Obştească Centrul de Dans Vocal „Sisters and Brothers” a organizat în parteneriat cu Pretura Ciocana în data de 03 septembrie curent în scuarul DETS, str.A.Russo, 57, un concert în aer liber cu participarea colectivelor de dans şi interpreţilor din sector.
La cea de a VI-a ediţie a concertului „SIS N BRO Open Air Fest” au participat peste 400 copii din municipiu.
Organizarea şi desfăşurarea acestui eveniment a demonstrat importanţa promovăriii unui mod sănătos de viaţă în răndurile tinerilor, atragerea locuitorilor cu vîrstă şi statut social diferit în activităţile de sector.

 
Condoleanţe

24 noiembrie 2014

Pretura sectorului Ciocana deplînge trecerea în nefiinţă
a celei care a fost Alexandra Frunze, preşedinte al APLP 54/360,
funcţionar integru cu o personalitate puternică
şi un coleg adevărat, care a contribuit activ
la satisfacerea interesului locatarilor din sector.

Transmitem sincere condoleanţe familiei, rudelor
şi celor care au cunoscut-o şi apreciat-o.
Împărtăşim durerea lor şi le suntem alături în aceste momente dificile.

Fie ca bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul în lumea celor drepți
și să-i dea odihnă veșnică.

 

 
Acţiuni cu şi pentru tineret

15 noiembrie 2014

În contextul Hotărîrii Guvernului Republicii Moldova nr. 552 din 07.10.1996 cu privire la instituirea sărbătorii „Ziua Națională a Tineretului” , în fiecare an, a doua zi de duminică a lunii noiembrie este marcată Ziua Tineretului.

În scopul realizării prevederilor Hotărîrii sus-numite , în perioada 10-14 noiembrie Pretura sectorului Ciocana a organizat și desfășurat un program amplu de activități cu caracter cultural, sportiv și educativ dedicate tinerilor din sector.

Astfel, la data de 11 noiembrie, în incinta Tearului municipal de păpuși „Guguță”, s-a desfășurat ora publică cu genericul „Să celebrăm viața!”, la care au fost invitați adolescenți din instituțiile preuniversitare din sector, dar și tineri din Centrele Comunitare ale Direcției pentru Protecția Drepturilor Copilului.

Un aport considerabil la buna desfășurare a evenimentului l-a adus Asociația Obștească „Altruism”, dar și actorii Teatrului „Guguță”.

În același context, în perioada 12-14 noiembrie s-au desfășurat Campionatele sectorului Ciocana la fotbal şi tenis de masă, la care cele mai bune echipe au avut posibilitatea să cîștige diplome și cupe.

Șirul activităților pentru tineret îl va încheia finala concursului TVC, care va avea loc la data de 28 noiembrie, în sala de festivitați a Preturii.

Poze la subiect:

 
Mesaj de felicitare

1 septembie 2017

 


Prima zi de școală este un eveniment important în viața fiecărui om. Primul sunet marchează începutul unei noi etape în viața fiecăruia: trecerea de la copilărie la maturitate, simbolizează o noua treaptă în urcuşul spre Adevăr şi Frumos, Bine şi Sacru.
Aici, între pereţii şcolii, profesorii deschid din nou ușa înţelepciunii, iar elevii află lucruri noi, dobîndesc noi aptitudini și pun baza viitorului.
Cu această ocazie deosebită Vă aducem cele mai sincere şi frumoase urări de bine, prosperitate, realizări şi succese mari pe tărîmul cunoștințelor.
Fie ca educația să rămînă cea mai puternică armă, ce poate fi folosită pentru a schimba lumea!

 
Mesaj de felicitare

30 august 2017

 


Pretura sectorului Ciocana vine cu un mesaj de felicitare cu prilejul sărbătorii „Limba Noastră”.
Alături de tricolor, limba noastră este un simbol naţional şi stă la fundamentul unei culturi, unei societăţii. Noi ne mândrim cu graiul nostru care este bogăţia şi comoara neamului ce a fost lăsată de strămoşi, atât de frumoasă, melodioasă şi dulce! E limba noastră de acasă, prin care ne facem cunoscuţi în lume!
Cu această ocazie Vă aducem sincere felicitări şi urări de pace, sănătate, prosperitate, succese şi realizări în toate.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 163