Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Aviz - Colectarea ajutoarelor

Stimaţi cetăţeni!

Punctul de colectare a ajutoarelor materiale pentru sinistraţi în urma ploilor abundente şi inundaţii se află în incinta
Preturii sectorului Ciocana.

Informaţii suplimentare la telefoanele:
33-34-34,  33-18-35,  33-92-77,  33-94-49

Despre alte puncte de colectare din municipiu puteţi afla la numerele: 11-88,  22-30-30,  0-67-29-1975

 
Întîlnirea cu cei mai mari agenţi economici din sector

Întîlnirea cu cei mai mari agenţi economici din sectorMiercuri, 30 iulie 2008

   Miercuri, 30 iulie, în incinta Preturii sectorului Ciocana au fost invitaţi cei mai mari agenţii economici, ce îşi desfăşoară activitatea în teritoriu.
   Pretorul, dna Galina Bostan, a anunţat încă o dată despre inundaţiile din urma ridicării nivelului apei în rîul Nistru. Au fost trecute în revistă toate acţiunile care au avut loc însepînd cu ziua de vineri, 25 iulie şi pînă în prezent.
   „Puhoaiele vor trece în cîteva zile şi e necesar să ne gîndim cu ce ajutoare putem veni în asigurarea sinistraţilor cu strictul necesar, pentru ca ei să poată depăşi mai uşor tragedia prin care au trecut”, a specificat dna pretor.
   Agenţii economici au fost rugaţi să contribuie cu surse financiare, produse alimentare, haine, materiale de construcţie etc., în ajutorarea oamenilor din zonele de calamitate.

 
Verificarea zonelor comerciale

Şedinţă de lucru - pregătirea fondului locativ către sezonul rece 2008-200916 - 18 iulie 2008

   În zilele de 16 - 18 iulie 2008  Grupului de lucru pentru combaterea comerţului neautorizat de pe lîngă pretura de sector a verificat unele zone comerciale ale sectorului si anume, bd. Mircea cel Bătrîn 1, 2, în care vânzătorii ambulanţi desfăşoară comerţ ilegal, fără să deţină autorizaţiile şi avizele necesare.
   Controlul a urmărit în primul rînd modul în care sunt respectate normele legale pentru desfăşurarea activităţilor comerciale, ţinîndu-se seama şi de sesizările venite de la cetăţeni, cu referire la provenienţa incertă a mărfurilor comercializate, incomodităţile la care este supus traficul pietonal, condiţiile antisanitare de comercializare etc.
   Bilanţul controlului este următorul:
-    agenţi economici şi persoane controlate - 37;
-    agenţi economici şi persoane avertizate - 25;
-    sancţiuni aplicate în temeiul Codului Administrativ, art. 156/2 - 2;
-    administraţia pieţei SRL ”Agro Mondial” din str.Ginta Latină, 18 a creat locuri pentru comercializarea florilor de cameră de către persoane fizice;
-    Comisariatul de Poliţie s-a obligat să stabilească posturi permanente în zonele respective.
   Pretura sectorului Ciocana va continua aceste acţiuni în scopul protejării în continuare a consumatorilor, prevenirii situaţiilor epidemiologice condiţionate de boli diareice, care pot apărea în urma consumului produselor uşor alterabile, procurate de la persoanele, care comercializează neautorizat în stradă şi  asigurării unui comerţ civilizat în limitele legislaţiei în vigoare.

 
<< Început < Anterior 321 322 323 324 325 326 Următor > Sfârşit >>

Pagina 325 din 326

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 40 vizitatori online