Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Şedinţă de lucru cu gestionarii fondului locativ din sectorul Ciocana

16 februarie 2012

Astăzi, 16 februarie 2012, ora 9:00, în incinta Preturii sectorului Ciocana, a avut loc şedinţa de lucru cu gestionarii fondului locativ şi conducătorii subdiviziunilor din sector (dnul Petru Buzilă, şef de sector, SA „Termocom”, Ciocana; dnul Ion Hacina, şef de sector, ÎM „Regia Autosalubritate”, Ciocana; dnul Aurel Sobeţchi, director, ÎM „Prestări servicii locative”).

Conform ordinii de zi, chestiunea primordială a fost intensificarea lucrărilor de curăţare a zăpezii şi împrăştierea materialului antiderapant pe toate căile de acces către blocurile locative.

În acest sens, administraţia Preturii, în persoana dnei Galina Bostan, pretor, şi a dlui Nicolae Grajdian, vicepretor, a solicitat o conlucrare permanentă între gestionari şi locatari, astfel încît aceştia din urmă să fie antrenaţi în procesul de deszăpezire în cadrul curţilor blocurilor locative, în special a celor care deţin automobile.

Alte chestiuni la ordinea de zi s-au referit la conservarea energiei termice în blocurile locative, graficul adunărilor anuale de dare de seamă organizate de către gestionarii fondului locativ, informaţia despre cîinii vagabonzi adăpostiţi în preajma blocurilor, vaccinarea împotriva rabiei a animalelor aflate sub îngrijirea locatarilor etc.
 
Apel către locuitorii sectorului Ciocana

14 februarie 2012

Pretorul sectorului Ciocana, dna Galina Bostan, face apel către toţi locuitorii şi agenţii economici din sector să cureţe zăpada sau gheaţa de pe porţiunea de trotuar din faţa locuinţei sau sediului şi să creeze condiţii pentru intervenţia autorităţilor cu transport auto special.
Pentru a evita crearea ambuteiajelor pe străzi, Pretura sectorului Ciocana solicită cetăţenilor să utilizeze serviciile transportului public, utilizarea transportului privat fiind recomandată doar în cazuri de urgenţă.
În lucrările de deszăpezire au fost implicate autospeciale ale ÎM “Regia Exdrupo”, Ciocana şi ÎM „Prestări servicii locative”, care au curăţat arterele principale, intercartierele, împrăştiind material antiderapant.
Lucrările continuă şi pe parcursul zilei, fiind deblocate intrările în instituţiile de învăţămînt preşcolar, preuniversitar, instituţiile publice şi căile de acces către suburbii.
Serviciile din sector monitorizează permanent situaţia şi sunt pregătite să acţioneze în regim non-stop, pentru a interveni în caz de necesitate.
 
Şedinţa Comisiei pentru Situaţii Excepţionale

9 februarie 2012

Ieri, 8 februarie 2012, la Pretura sectorului Ciocana a avut loc şedinţa Comisiei pentru Situaţii Excepţionale, prezidată de pretorul Galina Bostan.
În cadrul şedinţei s-a încercat de a se aproba planul de activitate a Comisiei pentru Situaţii Excepţionale a sectorului pentru anul 2012, dar şi de a se discuta despre pregătirea către aplicaţia complex din sectorului Ciocana din 30 martie 2012.
Din cauza diferenţelor de opinii, s-a hotărît convocarea într-o nouă şedinţă a Comisiei, în speranţa că se va stabili, la nivel de municipiu, o nouă dată a desfăşurării aplicaţiei, întrucît în urma desfăşurării şedinţei, membrii acesteia au hotărît de comun acord să fie modificată data de 30 martie 2012.
Dnul Constantin Guţu, şef al Secţiei Preotecţie Civilă a sectorului Ciocana, urmează a întocmi un nou plan de activitate al Comisiei pentru anul 2012, dar şi să prezinte propunerile discutate Direcţiei municipale pentru situaţii excepţionale.
 
<< Început < Anterior 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 Următor > Sfârşit >>

Pagina 325 din 410

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 39 vizitatori online