Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
În atenţia cetăţenilor care sunt implicaţi în programul "Prima casă"

29 iulie 2011

  Primăria Chişinău anunţă persoanele cărora le-au fost repartizate apartamente pe strada Ghioceilor 2, Buiucani (scara 2 şi 3), să se prezinte la notarul firmei de construcţii cu sediul biroului pe bd. D. Cantemir 1/1, pînă la 03.08.2011, pentru a încheia contractul de investiţii. Persoanele implicate în Proiectul PRIMA CASĂ (înregistrate în listele 1,2 şi 3), care au solicitat apartamente pe piaţa primară să sune la tel: 201-714.
  
Informaţii suplimentare la numărul de telefon: 068050916.

 
În atenţia locuitorilor sectorului Ciocana şi suburbiilor acestuia!

21 iulie 2011

  În legătură cu petrecerea lucrărilor planificate de reconstrucție, modernizare și deservire tehnică a Stației de Distribuție a Gazelor №1 Chișinău (SDG №1) de pe str.Vadul lui Vodă, 155, SRL «Chișinău-gaz» planifică sistarea livrării gazelor naturale consumatorilor casnici și agenților economici din sectorul Ciocana mun.Chișinău.
  Lucrările respective sînt necesare pentru efectuarea lucrărilor de profilaxie și pregătire către sezonul rece. Neexecutarea lucrărilor respetive poate pune în pericol siguranța alimentării cu gaze naturale a mun.Chișinău.
  Astfel, în perioadă de la 25.07.2011 pînă la 28.07.2011 (3 zile), este preconizată sistarea livrării gazelor naturale către 300 de agenți economici și o parte din consumatorii casnici din sectorul Ciocana (str.Vadul lui Vodă, Calea Basarabiei, Uzinelor, Maria Dragan, str.M.Sadoveanu (de la str.Aleco Russo pînă la str.Vadu lui Vodă), Colonița, Andrei Izbaș, Tîrgoviște, Alcedar, Bujor) și suburbiilor mun.Chișinău (Tohatin, Colonița, Budești, Cheltuitor, Cricova, Ciorescu, Goieni, Gratiești, Cruzești, Hulboaca).
  Lucrările de reparație respective se execut în timpul petrecerii lucrărilor de pregătire către sezonul rece a CET-2 pentru minimizarea consecințelor negative posibile în urma sistării livrării gazelor naturale. Deconectările respective, vor afecta activitatea de asemenea a SA «Tutun-CTC» și a Secției de Producere Nr. 4 a SA «Franzeluța».
  Lucrările menționate vor fi executate în timp de 3 zile, întreprinderile industriale vor fi realimentate cu gaze naturale în timp de 3 zile, (28.07.11), iar realimentarea cu gaze naturale a populației se va efectua în maxim 10 zile, conform cerințelor tehnice pentru demararea gazelor naturale.
  SRL «Chișinău-gaz» a adus la cunoștință fiecăruia consumator conform procedurilor stabilite pentru sistarea livrării gazelor naturale și termenii de restabilire alimentării cu gaze naturale, în conformitate cu Regulamentul pentru furnizarea și utilizarea gazelor naturale și Regulamentul pentru prestarea serviciilor de transportare și distribuție a gazului natural aprobat de ANRE.

 
În atenţia chişinăuenilor!

19 iulie 2011

  Serviciul de presă al SA „Termocom” anunţă despre întreruperea alimentării cu apă caldă menajeră a consumatorilor din mun. Chişinău în perioada 19 iulie – 19 august.
  Sistarea se va produce la 19 iulie, ora 00.00, în legătură cu efectuarea lucrărilor de profilaxie şi reparaţie curentă a echipamentului şi utilajului tehnic al SA „CET-2”.
  Conform normelor de securitate, anterior lucrărilor de testare este necesar ca sistemul de consum al energiei termice (agent termic şi apă caldă) să fie deconectat total şi sigur de la reţelele termice.
  Proprietarii încăperilor subterane, în care există reţele termice sau care se află în apropiere, trebuie să ia măsuri de precauţie în caz de deteriorare a reţelelor. 
  În nemijlocita apropiere de străzile, curţile, în subsolurile blocurilor locative sunt posibile defecţiuni ale ţevilor subterane cu reacţii termice prin expansiunea la suprafaţă a apei calde. Evitaţi şi nu permiteţi apropierea copiilor de subsolurile şi de locurile unde sesizaţi că apa caldă iese brusc la suprafaţă. În asemenea cazuri, dar şi pentru alte informaţii suplimentare, apelaţi numerele de telefon ale
  Serviciului Dispecerat al întreprinderii: 441-138, 446-397.

 
<< Început < Anterior 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 Următor > Sfârşit >>

Pagina 314 din 386

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 25 vizitatori online