Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Scumpului profesor!

05 octombrie 2010

  Multstimaţi profesori, bibliotecari,  
Pretura sectorului Ciocana aduce sincere felicitări cu ocazia Zilei profesionale a lucrătorului
din învăţămînt.
   Vă adresăm cuvinte de apreciere şi
recunoştinţă pentru muncă şi responsabilitate în
educarea copiilor.
     Vă dorim multă sănătate, succese şi
realizări frumoase.

  Pretor               Galina Bostan 

 
Agenţii economici din sector preîntîmpinaţi de autorităţi în vederea legalizării domeniului de activitate!

29 septembrie 2010

  Pe data de 24 septembrie, anul curent, pe teritoriul pieţei SRL „Agro-Mondial” a avut loc o întîlnire a Autorităţilor Publice Locale, Direcţiei Administrare Fiscală din Ciocana cu administraţia pieţei, persoanele fizice şi agenţii economici, care desfăşoară activităţi antreprenoriale în piaţă.
  Dl Anatolie Mocreac, şeful Direcţiei administrare fiscală Ciocana, a menţionat, că în perioada 27 septembrie - 23 decembrie 2010, grupul de lucru, în care vor intra reprezentanţii Direcţiei administrare fiscală  Ciocana, Preturii de sector şi Comisariatului de poliţie va efectua raiduri de verificare. Scopul acestora - asigurarea executării Planului de acţiuni privind extinderea bazei impozabile, majorarea plăţilor la bugetul municipal şi combaterea comerţului neautorizat în cadrul pieţelor din sector.
  Pornind de la faptul, că numărul de autorizaţii de funcţionare şi a patentelor de întreprinzător eliberate de Pretura şi DAF din Ciocana s-a redus cu 50 la sută în comparaţie cu anul precedent, persoanele, care activează în lipsa acestora sunt atenţionate să-şi legalizeze activităţile în termeni de o săptămînă.
  Informaţii suplimentare la telefoanele 33-92-77; 33-93-77.

Poze la subiect:

 

 
Vizită la Şcoala-internat nr. 5 din Chişinău!

22 septembrie 2010

  Marţi, 21 septembrie 2010, elevii şcolii internat Nr. 5 din Chişinău, aflaţi sub patronajul Pretorului sectorului Ciocana, au fost vizitaţi de reprezentenţi ai Preturii sectorului Ciocana pentru a afla direct de la sursă problemele cu care se confruntă acestă instituţie.
  În cadrul vizitei efectuate împreună cu directorul şcolii s-a constatat că mobilierului din unele clase necesită a fi schimbat, acesta avînd o vechime de peste 40 de ani.
  „Reparaţiile curente, reabilitarea parţială a atelierelor de lemnărit şi atelierului pentru educaţie tehnologică se datorează proiectelor cîştigate de instituţie unul din ele fiind „Îmbunătăţirea asistenţei copiilor cu retard mintal grav şi sever” sponsorizat de Biroul tehnic al Germaniei” a mai spus directorul instituţiei.
  Astfel, administraţia preturii a promis directorului, că va depune toate eforturile pentru a ajuta instituţia în măsura posibilităţilor.
  Pretorul sectorului Ciocana face apel către toţi oamenii cu suflet mare de a contribui la susţinerea şi ajutorarea Şcolii internat № 5 care este a doua casă pentru 96 de copii cu disabilităţi.
Telefoane de contact: 33-93-77; 33-92-77;

Poze la subiect:                           Atelier de lemnărit pentru copiii din  clasele mici


Lucrare de diplomă

 


Lucrările fetelor din atelierul pentru educaţie tehnoligicăAtelierul pentru educaţie tehnologică

 
<< Început < Anterior 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 Următor > Sfârşit >>

Pagina 308 din 360

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 19 vizitatori online