Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Protecţia şi asistenţa victimelor traficului de fiinţe umane şi violenţei în familie

 

În perioada 04-05 aprilie 2013, Ministerul Muncii, Protecţei Sociale şi Familiei, în parteneriat cu Organizaţia Internaţională pentru Migraţie, misiunea în Republica Moldova (OIM) au organizat, cu implicarea Preturii sectorului Ciocana, un seminar de instruire la tema “Protecţia şi asistenţa victimelor traficului de fiinţe umane şi violenţei în familie în cadrul Sistemului Naţional de Referire”.

La instruire au participat membri ai echipei multidisciplinare a sectorului Ciocana şi reprezentanţi ai unităţilor administrativ-teritoriale autonome, subordonate acestuia.

Scopul seminarului a fost instruirea membrilor echipelor multidisciplinare, şi anume: asistentul social, ofiţerul operativ de sector şi medicul de familie.

La finalul instruirii au fost acordate certificate de participare.

 

 

 
Festivalul Republican “Cîntecele Credinţei, Speranţei şi Iubirii – Victoria 68”

 

La data de 04.04.2013, în incinta Liceului Teoretic “Olimp” s-a desfăşurat etapa de sector a Festivalului Republican “Cîntecele Credinţei, Speranţei şi Iubirii – Victoria 68”, ediţia XVI.

La concurs au participat 52 de reprezentanţi ai insituţiilor de învăţămînt din sector, care au interpretat cîntece patriotice din creaţia compozitorilor moldoveni şi străini, din anii de război şi postbelici.

Invitaţii de onoare ai Concursului au fost veteranii Marelui Război pentru apărarea Patriei, veteranii muncii. Cuvînt de felicitare, veteranilor şi participanţilor, a adresat Iurie Eriomin, preşedintele Consiliului veteranilor din Municipiul Chişinău.

Învingătorii etapei de sector vor participa la concursul municipal care se va desfăşura la 20.04. 2013.

 

 

 
Cea mai amenajată curte din oraşul Chişinău

Primăria municipiului Chişinău invită orăşenii care locuiesc la bloc şi locuitorii din suburbiile capitalei să participe la concursul „Cea mai curată curte din oraşul Chişinău" / „Cea mai amenajată localitate din componenţa municipiului Chişinău".

Condiţia principală de participare la concurs este crearea unui grup de locatari, care să efectueze salubrizarea şi amenajarea curţii blocului în care locuiesc. Doritorii de a participa la concurs, urmează să anunţe Pretura sectorului Ciocana la 022333434 sau prin info@pretura.ciocana.md.

Termenul limită de înregistrare este 20 aprilie 2013.

La nivelul fiecărui sector, de către comisiile create în cadrul preturilor de sector va fi desemnat cîte un cîştigător pentru locurile I, II şi III, pentru care vor fi efectuate lucrări de amenajare, efectuate de serviciile de profil ale Primăriei la solicitarea locuitorilor, în valoare de 100 mii lei, 75 mii lei şi, respectiv, 50 mii lei.

Concursul „Cea mai curată curte din oraşul Chişinău" / „Cea mai amenajată localitate din componenţa municipiului Chişinău" face parte din campania de salubrizare de primăvară, care se va încheia la sfârşitul lunii aprilie şi se desfăşoară deja al doilea an.

Pentru a completa formularul pentru concurs accesaţi: http://chisinau.md/libview.php?l=ro&idc=403&id=5236

Sursa: www.chisinau.md

 
<< Început < Anterior 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 Următor > Sfârşit >>

Pagina 305 din 410

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 32 vizitatori online