Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Ziua Recrutului în sectorul Ciocana

Luni, 03 noiembrie 2008

La 30 octombrie 2008 în cadrul Preturii de sector a avut loc sărbătoarea devenită deja tradiţională – Ziua Recrutului. 68 de tineri din sectorul Ciocana vor completa în acest an rîndurile Armatei Naţionale. Cu acest prilej studenţii Institutului Militar „Alexandru cel Bun”au demonstrat exerciţii de capacitate deosebită şi au prezentat expoziţii de arme şi muniţii.
La eveniment au fost prezenţi Gorodniceanu Nicolae şi Zabolotnîi Ivan – veterani ai Marelui Război pentru Apărarea Patriei, care au adresat recruţilor cuvinte de încurajare şi felicitări.

Scriitorul Tudor Colac le-a înmînat cartea de căpătîi a militarului „Drag îmi e să fac Armata” şi le-a dorit serviciu militar uşor. Recruţii au fost binecuvîntaţi de către părintele Gheorghe de la biserica „Naşterea Maicii Domnului”.

Pretorul de sector, dna Galina Bostan, a felicitat viitorii ostaşi şi şi-a exprimat convingerea că:„…tinerii noştri îşi vor satisface cu destoinicie sfînta datorie faţă de Patrie, fiindcă nu există onoare mai mare, decît aceea de a sta la paza hotarelor ţării, de a fi ostaş al Patriei şi apărător al neamului”.

 
Reparaţii capitale în scările blocurilor locative

Miercuri, 29 octombrie 2008

În conformitate cu exigenţele administraţiei publice locale gestionarii fondului locativ efectuează lucrări de reparaţie în scările blocurilor locative.

La moment reparaţiile curente şi capitale în scări sunt îndeplinite în proporţie de 46% din fondul locativ (APLP 54/35, APLP 54/39, APLP 54/197, APLP 54/200, APLP 54/203, CCL-200, CCL-182, ş.a.).

Pretura sectorului Ciocana îndeamnă preşedinţii de asociaţii şi cooperative să menţină în ordine atît blocurile de locuit, cît şi teritoriile adiacente acestora.

 
Şedinţă de lucru cu agenţii economici

Miercuri, 29 octombrie 2008

   La 22 octombrie în incinta preturii s-a desfăşurat şedinţa de lucru cu participarea conducătorilor unităţilor de comerţ, prestări servicii şi alimentaţie publică amplasaţi în bd. Mircea cel Bătrîn, nr.2 referitor la amenajarea şi salubrizarea teritoriului adiacent edificiilor.

   Agenţii economici au fost atenţionaţi de către administraţia publică locală cu retragerea autorizaţiei de funcţionare în cazul nerespectării normelor sanitare de activitate şi a regulilor de comerţ.
   Şedinţa s-a finalizat cu decizia de a elabora un plan comun de acţiuni întru redresarea situaţiei create, care urmează să fie realizat în termen de o lună.

 
<< Început < Anterior 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 Următor > Sfârşit >>

Pagina 303 din 311

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 30 vizitatori online