Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Şedinţă de lucru cu gestionarii fondului locativ

Marţi, 26 august 2008

Vineri 22 august, în incinta preturii sectorului Ciocana s-a desfăşurat şedinţa de lucru cu participarea gestionarilor fondului locativ şi serviciilor din sector.

La şedinţă s-a discutat despre mersul pregătirii către sezonul rece a fondului locativ. În sector, fondul locativ este pregătit peste 55% (205 blocuri locative), date prezentate de către SA ”Termocom”.

La capitolul pregătirii sectorului către sărbătorile naţionale din 27 şi 31 august 2008 gestionarii fondului locativ au fost atenţionaţi să salubrizeze teritoriile adiacente blocurilor locative şi să efectueze lucrări de reparaţii curente şi capitale în scările blocurilor.

Recent, pe str. Maria Drăgan, nr.38/1 a fost inaugurat un complex modern de joacă pentru copii, ceea ce reprezintă un stimul pentru ceilalţi preşedinţi de asociaţii. Acestora li s-a pus în sarcină ca până la 15 septembrie 2008 să amenajeze sau să repare câte un teren de joacă pentru copii.

Dl Nicolae Grajdian, vicepretor, a mulţumit tuturor gestionarilor fondului locativ pentru munca depusă şi pentru responsabilitate: „Venim în întâmpinarea celor ce au nevoie de susţinere din partea administraţiei publice locale”.

 
Aviz

Stimaţi cetăţeni!

Colectarea ajutoarelor materiale de la persoanele fizice este suspendată. Pretura sectorului Ciocana aduce mulţumiri celor care au contribuit la susţinerea sinistraţilor.

Continuă colectarea materialelor de construcţie, detergenţilor, apei îmbuteliate, produselor alimentare nealterabile cu contribuţia agenţilor economici.

Informaţii suplimentare la telefoanele: 33-34-34,
33-18-35, 33-92-77, 33-94-49

 
La Ciocana inaugurat un teren modern de joacă

Teren de joacă - CiocanaMiercuri, 14 august 2008

Duminică, 10 august a fost inaugurat un loc modern de joacă pentru copii în imediata apropiere a blocului locativ de pe str. Maria Drăgan, nr. 38/1, care a coincis cu procesiunea de sfinţire a acestuia. La deschidere a fost prezentă dna Galina Bostan, Pretor al sectorului Ciocana şi alte oficialităţi.

Spaţiul este dotat cu tobogane, gropi de nisip, leagăne, seturi de întreţinere fizică pentru copii, de asemenea şi jocuri de teren ca box pe bîrnă, şah pe pavaj, aero-hochei ş.a.

Instalaţiile pentru complexul de joacă sunt construite din lemn şi plastic şi corespund standardelor europene.

Terenul de joacă a fost creat la iniţiativa preşedintelui Cooperativei de Construcţie a Locuinţelor nr.311 – Popescu Nicolae, cu susţinerea financiară a locatarilor: „Am inventat lucruri deosebite şi am idei care urmează să le realizez cum ar fi: înverzirea teritoriului, înfiinţarea unui complex sportiv multifuncţional, a unei parcări etc.”

Poze cu cel mai modern teren de joacă din Ciocana gasiţi aici.

Secvenţe video găsiţi aici.

 
<< Început < Anterior 301 302 303 304 305 Următor > Sfârşit >>

Pagina 303 din 305

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Galina Bostan

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 45 vizitatori online