Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Continuarea evacuării garajelor metalice

19 martie 2019

Pretura sectorului Ciocana vă aduce la cunoștință, că astăzi au fost continuate lucrările de demolare și evacuare a garajelor metalice amplasate neautorizat în raza bulevardului Mircea cel Bătrân nr.29/1.
Reamintim că scopul acțiunilor date este demararea proiectul de amenajare a scuarului. După ce se vor demonta toate garajele, se va amenaja o alee pietonală, o pistă de alergat în jurul scuarului și instalarea mobilierului urban.
Toate aceste lucrări sunt organizate și monitorizate în teritoriu de către Doamna Sinilga ȘCOLNIC, pretor al sectorului Ciocana.

 
ANUNŢ


19 martie 2019

În atenția tuturor tinerilor interesați din sectorul Ciocana!

Pretura sectorului Ciocana în parteneriat cu Consiliul Municipal de Tineret din Chişinău a lansat procesul de constituire a Consiliului Local de Tineret din sectorul Ciocana (structură reprezentativă a tinerilor din sector în raport cu autoritățile publice locale).
În acest context, vineri, 22 martie , la ora 15.00, în incinta Preturii sectorului Ciocana, sala de festivități, (bd. Mircea cel Bătrîn, 4/3) va avea loc adunarea de constituire a Consiliului Local de Tineret din sectorul Ciocana.
Sunt invitați toți doritorii cu vârsta cuprinsă între 14-35 ani, locuitori ai sectorului Ciocana.


 
Salubrizarea continuă

19 martie 2019


În contextul bilunarului de primăvară desfășurat în sector, astăzi cu circa 30 de muncitori și 4 unități de transport S.A. Termolectrica continuă salubrizarea prin defrișare, degajare și evacuare a vegetației, gunoiului și frunzișului din terenul adiacent traseului aerian de termoficare situat pe str.Transnistria.
De asemenea funcționarii preturii în comun cu colaboratorii Inspectoratului de poliție Ciocana au preîntâmpinat agenții economici situați pe str.Trasnistria la respectarea normelor sanitare și la efectuarea salubrizării.
Pretura sectorului Ciocana, ÎNDEAMNĂ agenții economici din sector să efectueze salubrizarea terenurilor adiacente bunurilor gestionate.

 

Poze la subiect:

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 4 din 410

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 50 vizitatori online