Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
ANUNȚ !!!

14 ianuarie 2019

O nouă rută de troleibuz în sectorul Ciocana. Linia nr. 12 de troleibuz, care își va începe activitatea de mâine, va asigura transportarea călătorilor de la stația terminus de pe bd. Mircea cel Bătrân pâna pe strada Alexei Mateevici, la Universitatea de Stat din Moldova.
Lansarea acestei noi rute a fost consultată cu locuitorii Capitalei. Linia nr. 24 va circula pe itinerarul din prezent. În acest fel, numărul de curse zilnice din și spre Ciocana se va majora de la 464 la 606, iar timpul de așteptare a pasagerilor în stații se va reduce.

Pentru detalii tastați aici.

 
Lucrări de curățare și deszăpezire

14 ianuarie 2019

Continuă lucrările de curățare și deszăpezire a sectorului Ciocana cu unități specializate. Începând cu ora 04:00 s-a intervenit pe drumurile din sectorul particular și la stațiile de așteptare a pasagerilor pentru accesul liber a cetățenilor și transportului public. Pretura sectorului Ciocana pe parcursul zilii va organiza lucrări eficiente pentru deszăpezirea sectorului.

Poze la subiect: 
Deszăpezirea sectorului continuă

13 ianuarie 2019

Acțiunile de salubrizare a sectorului Ciocana continua. Astăzi serviciile specializate au intervenit pe străzile, aleile, trotuarele, trecerile de pietoni prin efectuarea lucrărilor de deszăpezire și presărarea materialului antiderapant.
Pretura sectorului Ciocana face apel şi către toți locuitorii, pentru a lua măsurile necesare la deszăpezirea teritoriilor adiacente clădirilor, atât și combaterea țurțurilor formați la nivelul balcoanelor şi acoperişurilor să fie înlăturaţi în condiţii de siguranţă.
De asemenea solicită proprietarilor de clădiri să cureţe acoperişurile de zăpadă, pentru a evita formarea ţurţurilor de gheaţă, care pot cauza accidentări ale persoanelor sau avarierea automobilelor parcate.

Poze la subiect: 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 4 din 360

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 33 vizitatori online