Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Suspendarea traficului rutier

27.07.2018

 

În legătură cu executarea lucrărilor de construcție a traseului termic pe str. Ginta Latină, tronsonul cuprins între str. Mihai Sadoveanu și str. Meșterul Manole, cu suspendarea totală a traficului rutier de pe data de 28.07.2018 - 29.07.2018, circulația transportului public va fi stabilită după cum urmează:

Ruta nr. 121

Tur: de pe str. Meșterul Manole pe str. Alecu Russo și în continuare pe traseul stabilit.

Retur:de pe str. Alecu Russo pe str. Meșterul Manole și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 191

Tur: de pe bd. Mircea cel Bătrân pe str. Meșterul Manole, str. Vadul lui Vodă și în continuare pe traseul stabilit.

Retur: de pe str. Vadul lui Vodă pe str. Meșterul Manole, bd. Mircea cel Bătrân și în continuare pe traseul stabilit.

 

 

 

 
Ședință informativă

 

26.07.2018

 

Desfășurarea ședinței cu tema „Formulele moderne ale medicinii pentru îmbunătățirea vieții femeilor încadrate în câmpul muncii”, în frunte cu Doamna Angela Costin, Manager „Ghedeon Richter” și Doamna Ina Tocarciuc, medic obstretician-ginicolog, au contibuit asupra noilor viziuni pentru bunăstarea femeilor din incinta Preturii sectorului Ciocana și a subdiviziunilor acestuia.

 
Atenționare!

26.07.2018

 

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor atenționează asupra riscului de pestă porcină africană în imediata apropiere de teritoriul mun. Chișinău. Boala a fost înregistrată în s. Mereni, raionul Anenii Noi. Pesta porcină africană este una dintre cele mai grave boli majore ale porcinelor. Este o boală infecțioasă, de origine virotică, foarte contagioasă, care afectează porcii mistreți și porcii domestici indiferent de rasă, vârstă și sex. În caz de apariție poate aduce pierderi economice foarte mari. În vederea unei intervenții rapide și eficiente a serviciilor veterinare specializate, cetățenii sunt îndemnați să anunțe imediat autoritățile sanitare veterinare despre orice îmbolnăvire sau pierire a porcinelor domestice și mistreților. Pentru informații suplimentare adresați-vă la Direcția Municipală pentru Siguranța Alimentelor, mun. Chișinău, str. Vasile Lupu, nr. 48a. Tel. de contact: (022) 59 32 35, tel./fax (022) 74 62 04.

Nu fiţi indiferenţi !

 

 

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 4 din 311

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 33 vizitatori online