Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Exemple de urmat

24 martie 2012

Pe parcursul zilei de 23 şi 24 martie, în sectorul Ciocana, au continuat acţiunile de salubrizare a oraşului.
Astfel, s-a desfăşurat curăţenia de primăvară în instituţiile de învaţămînt cu implicarea elevilor, în curţile blocurilor locative (din perimetrul străzilor Petru Zadnipru-Igor Vieru) cu implicarea locatarilor, precum şi în societăţile pe acţiuni din sector.
Persoanele care au ieşit să facă curăţenie, au reuşit să acumuleze tot gunoiul din teritoriu, fiind convinşi că doar prin implicarea tuturor cetăţenilor în campania de salubrizare, se va putea de transformat Chişinăul într-un oraş curat.
Toate acţiunile de salubrizare au loc în cadrul campaniei de primăvară, sub genericul „Hai, Chişinău!".

Poze la subiect:

Liceul teoretic "Dacia":Liceul teoretic "Ginta Latină":Liceul teoretic "Gaudeamus":Liceul teoretic "Olimp":CET-2 S.A.:Locatarii din sector: 
Acţiuni de salubrizare a oraşului

21 martie 2012

Apelul Primarului general al municipilui Chişinău, dnul Dorin Chirtoacă, în legătură cu implicarea tuturor cetăţenilor în lucrările de curăţire a oraşului, a fost auzit!
Astăzi, 21 martie 2012, elevii Liceului “Constantin Negruzzi” şi „Mihail Berezovschi” au igienizat zona parcului Rîşcani din sectorul Ciocana al capitalei.

Pe parcursul a câteva ore, elevii au reuşit să adune zeci de saci de gunoi, încărcaţi şi transportaţi cu o auto specială.

Pe 23 şi 30 martie, elevii de la şcolile şi liceele din oraş vor participa la salubrizarea instituţiilor de învăţămînt pe care le reprezintă, a teritoriilor grădiniţelor, precum şi a teritoriilor instituţiilor medicale.

Amintim că pentru elevii-participanţi la acţiunile de curăţenie a oraşului a fost anunţat un concurs de fotografie „Mie şi familiei mele - la toţi ne place curăţenia". Cele mai reuşite poze făcute în timpul lucrărilor de salubrizare vor fi premiate. Vor fi desemnaţi cîştigători cîte 10 elevi de la fiecare instituţie de învăţămînt preuniversitar.

 
Oraşul e al nostru şi numai împreună îl putem face mai curat şi mai frumos!

20 martie 2012

Întru executarea prevederilor dispoziţiei Primarului general al municipiului Chişinău nr. 172-d din 14.03.2012 „Cu privire la organizarea şi desfăşurarea acţiunilor de amenajare şi salubrizare a teritoriului municipiului Chişinău în perioada 12.03.2012 – 12.04.2012” şi dispoziţia pretorului sectorului Ciocana nr. 01-10/39 din 15.03.2012, în scopul pregătirii sectorului Ciocana către sărbătorile Sfintelor Paşti, Pretura sectorului Ciocana solicită efectuarea lucrărilor de salubrizare şi amenajare a teritoriilor adiacente obiectivului, unde vă desfăşuraţi activitatea şi menţinerea ordinii sanitare pe tot parcursul anului.

De asemenea, în conformitate cu invitaţia Primarul general al municipiului Chişinău, dnul Dorin Chirtoacă, lansată marţi într-o conferinţă de presă, toţi locuitorii oraşului sunt aşteptaţi la curăţenie, pe 31 martie, împreună cu angajaţii Primăriei. Evenimentul face parte din campania de salubrizare a oraşului, organizată de municipalitate, sub genericul „Hai Chişinău" şi este un îndemn către cetăţeni de a participa la salubrizarea curţilor blocurilor şi a spaţiilor verzi din capitală.

Pe 31 martie 2012, angajaţii municipalităţii şi ai subdiviziunilor vor continua salubrizarea în Parcul „Valea Morilor", Pretura Buiucani - Parcul „Butoiaş", Pretura Rîşcani - Parcul „Rîşcani", de la str. Alecu Russo pînă la str. Vadul lui Vodă; Pretura Ciocana - parcul-pădure „Rîşcani", de la str. Dimo pînă la str. M. Sadoveanu; pretura Botanica - grădina publică „Sarmizegetusa", pînă la Porţile Oraşului; Pretura Centru - parcul din perimetru străzilor Drumul Viilor, Sprîncenoaia, Trifan Baltă.
 
<< Început < Anterior 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 Următor > Sfârşit >>

Pagina 298 din 386

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 24 vizitatori online