Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Ziua internaţională a femeii

6 martie 2009

  Administraţia Preturii sectorului Ciocana, aduce cele mai calde şi sincere felicitări tuturor doamnelor, domnişoarelor, mamelor şi bunicuţelor din sector cu ocazia Zilei internaţionale a femeii – 8 Martie.
  Fie ca spiritul acestei zile pline de feminitate să Vă însoţească pretutindeni, să Vă aducă doar zîmbete, tandreţe, dragoste şi fericire în suflet.
  Vă dorim să aveţi parte de o primăvară caldă, luminoasă cu vise şi realizări frumoase. 
                    Cu respect, 
                              Pretor 
                                        Galina Bostan

 
Memorie veşnică eroilor

5 martie 2009

  Întru comemorarea eroilor căzuţi pe cîmpurile de luptă în conflictul armat din stânga Nistrului, Pretura sectorului Ciocana împreună cu Asociaţia veteranilor de război “Combatant” au organizat pe data de 2 martie curent o masă de pomenire pentru 100 de văduve, veterani şi invalizi ai războiului din 1992.   
  În acest scop de la contul extrabugetar al preturii au fost alocate 5,8 mii lei. Concomitent, la organizarea întrunirii date au contribuit SRL”Atema”, SRL ”Agro Mondial”, ÎI.”Brutăria Cojocari”, etc.   
  Acţiunea a fost precedată de un minut de reculegere a persoanelor care şi-au jertfit viaţa pentru independenţa şi integritatea teritorială a Republicii Moldova. 
  La masă au fost prezenţi pretorul sectorului Ciocana, dna Galina Bostan şi vicepretorul, Anatolie Portnoi.

 
Campionatul sectorului Ciocana la volei

3 martie 2009

  În zilele de odihnă, 28 februarie şi 1 martie anul curent, în sălile de sport a Liceului teoretic cu profil sportiv nr.2, Pretura sectorului Ciocana a organizat desfăşurarea Campionatul sectorului Ciocana la volei – „Mărţişor 2009”.
  La Campionat au participant următoarele echipe: S.A. „Moldovahidromaş”, S.A. „Electrocon”, S. A. „C.E.T – 2”, Liceul teoretic cu profil sportiv nr.2, Clubul „Sănătatea”, S.A. „Cuvîntul Copiilor”, Comisariatul de Poliţie sectorul Ciocana, Liceul teoretic „M. Berezovschi”, S.A. „TUTUN C.T.C”.
  În rezultatul competiţiilor, locul 1 (unu) a fost obţinut de echipa Clubul „Sănătatea”, locul 2 (doi) l-a obţinut echipa S.A. „C.E.T – 2”, Locul 3 (trei) l-a obţinut echipa Liceului teoretic cu profil sportiv nr.2. Echipele învingătoare au fost premiate cu o cupă de volei, diplome de gradul respectiv şi cadouri de preţ.

Poze la subiect:

 
<< Început < Anterior 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 Următor > Sfârşit >>

Pagina 298 din 311

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 29 vizitatori online