Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Cupa sectorului Ciocana la volei

2 martie 2010

  În zilele de odihnă de 27 şi 28 februarie în sălile de sport ale Liceului „Gaudeamus” s-a  desfăşurat Cupa sectorului Ciocana la volei.
  La competiţii au participat echipele: S.A."Electrocon”, S.A.”Centrala termoelectrică nr.2”, S.A.”Tutun” C.T.C., Comisariatului de poliţie Ciocana, Clubului „Sănătatea”, A.O.”Cuvîntul Copiilor”, A.O. ”Apollo”, Echipa ”Ciocana”, Liceului teoretic „Mihai Berezovschi”, Liceului teoretic „Dacia”, Liceului „Gaudeamus”,   Liceului teoretic cu profil sportiv nr. 2.
  Competiţiie de volei s-au desfăşurat la două categorii de vîrstă: maturi şi juniori. După două zile de confruntări sportive, locurile s-au repartizat în felul următor:
La categoria maturi:
locul 1 – l-a obţinut echipa S.A.”CET-2"
locul 2 - l-a obţinut Clubul „Sănătatea”
locul 3  - l-a obţinut S.A.”Tutun” C.T.C

La categoria juniori:
locul I – a fost obţinut de echipa Liceului teoretic „Mihai Berezovschi"
locul 2 l-a obţinut echipa Liceului teoretic „Dacia”
locul 3 l-a obţinut echipa Liceului teoretic cu profil sportiv nr.2.
Echipele învingătoare au fost premiate cu diplome , cupe  şi cadouri de preţ.

Poze la subiect:

                                               Echipa de maturi de la CET-2

 

Echipele de juniori de la liceele "Dacia" şi "Mihil Berezovschi" 


 
Primvara este dimineaţa anului!

1 martie 2010

  Firul alb e sanatate, iar cel rosu, prosperitate. Amîndouă, împreună, formează o cunună de succes şi voie bună. Primavara este fiica cea mai tanara a anului, cea aducatoare de bucurie şi voie bună care sosit şi la noi. 
  Pretorul sectorului Ciocana vă aduce cele mai sincere felicitări cu ocazia sosirii primăvarii. Fie ca acest anotimp să vă aducă speranţă, optimism, credinţă în mai bine, bucuria de a trăi clipe fericite şi spor în toate.

Pretor       Galina Bostan

 
Darea de seamă a Secţiei pentru ocuparea forţei de muncă din sectorul Ciocana pe 2009

13 februarie 2010

  Pe data de 10 februarie anul curent în incinta Preturii sectorului Ciocana, sala de şedinţe, a avut loc darea de seamă pentru anul 2009 a Secţiei pentru ocuparea forţei de muncă din sectorul Ciocana.
  La întrunire au participat: Galina Grebencea, şef, Secţia principală a Agenţiei municipale pentru ocuparea forţei de muncă, reprezentanţi de la Direcţia asistenţă socială Ciocana, procuratura sectorului Ciocana, Anatol Portnoi, vicepretor, Leonid Goiman, secretar şi funcţionari publici din pretură. 
 În cadrul întrunirii a fost prezentată activitatea efectuată pe parcursul anului 2009 şi sarcinile pentru 2010.
  Pe parcursul anului 2009 secţia a conlucrat cu 3209 persoane dintre care 1809 femei aflate în căutarea unui loc de muncă. Ca rezultat al conlucrării cu agenţii economici pe parcursul anului 2009 secţia a deţinut informaţia privitor la 994 locuri vacante. La evidenţă secţia a avut 2502 şomeri. Datorită disponibilizărilor înregistrate din ultima perioadă numărul şomerilor a crescut. În perioada de raportare Secţia a participat la organizarea celor trei tîrguri de muncă: „Fabricat în Moldova” care a avut loc pe data de 27-31 ianuarie 2009, şi altele două la 29 mai şi 12 noiembrie care au propus locuri de muncă pentru tineret. Ofertele au fost pentru diferite categorii de vîrstă.
  Persoanele care pe parcursul anului au activat cel puţin 6 luni şi nu au oferte de muncă, conform socializării şi pregătirii profesionale, primesc ajutor de şomaj conform legislaţiei în vigoare. În anul 2009 au beneficiat de ajutor de şomaj 322 persoane / 189 femei.
  Întru susţinerea micului business, continuă organizarea instruirii profesionale a şomerilor care intenţionează să iniţieze o afacere proprie. De asemenea au fost antrenaţi la îndeplinirea de lucrări publice 204 şomeri care au efectuat lucrări de salubrizare a teritoriilor, curăţarea drumurilor, amenajarea străzilor etc. Probleme cu care se confruntă Secţia pentru ocuparea forţei de muncă este dublarea numărului de şomeri şi scăderea numărului de locuri vacante. 
   Darea de seamă s-a încheiat cu dezbateri şi propuneri referitoare la îmbunătăţirea cadrului juridic şi responsabilizarea agenţilor economici la capitolul angajări, revizuirea procedurii implicării şomerilor în lucrările publice (de interes pentru comunităţile locale).

Poze la subiect: 
<< Început < Anterior 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 Următor > Sfârşit >>

Pagina 288 din 326

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 32 vizitatori online