Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Hramul Chişinăului - 2011

17 octombrie 2011

   Multă veselie şi voie bună în centrul capitalei! De asta au avut parte locuitorii şi oaspeţii Chişinăului, vineri, 14 octombrie 2011, cînd s-au împlinit 575 de ani de la prima atestare documentară a oraşului Chişinău.
   Cu această ocazie, autorităţile locale au organizat un şir de manifestări cultural-artistice, oferind astfel, celor dornici de a petrece, momente de neuitat.
   Pe bd. Ştefan cel Mare, în perimetrul străzilor Armenească şi Eminescu, Pretura sectorului Ciocana a reuşit să atragă curioşii prin:
   - concertul organizat, la care au evoluat artişti autohtoni consacraţi (Igor Cuciuc, Anişoara Puică, Ionel Istrati), colective artistice ale instituţiilor de învăţămînt (Centrul de Creaţie a Copiilor “Ghiocel”, liceul “Mihail Berezovschii”, liceul Constantin Negruzzi, liceul teoretic “Dacia” etc.);
   - programul estetic-decorativ al colegiului “Mondostud ART”;
   - expoziţia de fotografii a preturii sectorului Ciocana;
   - expoziţiile industriale şi vînzările agenţilor economici din sector (“MACON” SA, VASCONI-TEXTIL S.R.L, IUVAS S.R.L, “SERLAND-COM” S.R.L etc.). 
   După-amiază ploaia a mai alungat dintre petrecăreţi, dar mai mulţi dintre ei au preferat să nu lipsească de la manifestările organizate special pentru ei.
   Administraţia Preturii sectorului Ciocana aduce sincere mulţumiri tuturor celor care au contribuit la organizarea şi desfăşurarea sărbătorii „Hramul Chişinăului”, în speranţa că aceasta a fost pe măsura aşteptărilor.

Poze la subiect: 
De ziua ta, Chişinău!

12 octombrie 2011

  La 14 octombrie 2011 locuitorii municipiului Chişinău şi oaspeţii capitalei sărbătoresc Hramul Chişinăului şi aniversarea a 575 de ani de la întemeierea oraşului – eveniment cu adevărat remarcabil, pentru care, pe lîngă autorităţile locale, se pregătesc şi orăşenii.
  Cu această ocazie, Pretura sectorului Ciocana aduce sincere felicitări şi urări de bine tuturor locuitorilor oraşului. Fie ca bunăstarea, fericirea şi voia bună să vă însoţească mereu, iar această zi să fie prilej pentru a deveni mai receptivi şi mai responsabili faţă de prezentul şi viitorul oraşului nostru.
   Urăm tuturor sănătate, fericire, pace în casă, iar capitalei noastre - prosperare!
 
La mulţi ani, profesore!

4 octombrie 2011

Cu bucurie sărbătorim pe data de 5 octombrie, "Ziua Profesorului",  Ziua celor care cu credinţă şi dăruire contribuie la pregătirea elevilor în calitate de viitori cetăţeni ai Republicii Moldova.
Această zi este o ocazie deosebită să Vă aducem cele mai sincere şi frumoase urări de bine, sănătate şi prosperitate vouă care sunteţi atât de dragi pentru fiecare dintre noi şi atât de preţioşi pentru societate. An de an, reuşiţi să creaţi un întreg univers, în care ne regăsim cu toţii, elevii, părinţii, pedagogii.
Influenţa pe care o are un dascăl asupra unui copil este eternă: nu vom putea şti niciodată unde se opreşte. Căci fiecare copil poartă în suflet o vorbă, un gest, o învăţătură a dascălului, pe care, adult devenind, o va transmite mai departe copiilor săi.
Pe această cale, Pretura sectorului Ciocana aduce sincere mulţumiri tuturor profesorilor urîndu-le sănătate, răbdare şi mare plecăciune pentru munca nemărginită faţă de viitorul acestei ţări, copiii noştri.
 
<< Început < Anterior 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 Următor > Sfârşit >>

Pagina 283 din 360

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 43 vizitatori online