Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Mesajul pretorului sectorului Ciocana, Galina Bostan, cu prilejul Zilei de 1 Septembrie

01 septembrie 2009

  Dragi profesori, elevi, părinţi!
  Azi e o mare sărbătoare, 1 septembrie – începutul unui nou an şcolar, un nou început spre dobîndirea cunoştinţelor.
  Emoţiile copiilor care vin prima zi la şcoală sunt de fapt un amestec de curiozitate pentru inedit. Adevăratele emoţii le trăiesc părinţii elevilor prin stări de bucurie şi speranţă pentru copiii lor. Alături de copii şi părinţi se află dascălii care veghează în mod deosebit calea lor spre tărîmul înţelepciunii.
  Dragi elevi, primiţi cele mai sincere felicitări şi urări de bine cu ocazia începerii noului an de învăţămînt. Multe succese, hărnicie, dăruire, curaj pentru a vă face visele împlinite.
  Stimaţi profesori, Vă aducem felicitări cu ocazia începerii noului an şcolar, dorindu-vă multă răbdare, bunăvoinţă şi cît mai mulţi discipoli setoşi de a cuceri lumea cunoştinţelor. Belşugul să vă încunune, pentru că Dumneavoastră răspîndiţi în jur iubire, har, înţelepciune; contribuiţi cu talentul şi munca la cultivarea frumosului şi adevărului, binelui şi sacrului.
  Dragi părinţi, Vă felicităm şi Vă urăm multă sănătate, bucurii, linişte, prosperitate, răbdare şi împliniri împreună cu viitorul neamului nostru, care sînt copiii.
  Să aveţi un an nou şcolar fericit, binecuvîntat de Dumnezeu!
  Fie-vă voinţa fără astîmpăr, curaj – pentru a putea schimba şi înţelepciune pentru a putea deosebi.
  Să vă fie sufletul plin de lumină, ochii plin de lacrimi de bucurie, mintea – de gînduri bune şi frumoase şi inima – plină de iubire!

Cu respect,

Galina Bostan,
Pretorul sectorului Ciocana
 

Poze la subiect:

 
Acces liber la Internet

28 august 2009

  Cu prilejul Sărbătorilor Naţionale Ziua Independenţei şi Limba Noastră, Pretura sectorului Ciocana în parteneriat cu compania StarNet şi susţinerea materială a S.A. „Orvento – Metal” a lansat Internet gratuit în sistemul Wi-Fi, fără fir, pe aleea din bd. Mircea cel Bătrîn.
  Începând cu data de 28 august 2009, în această zonă, accesul la Internet este gratuit la o viteză maximă cît permite dispozitivele de utilizare, iar serviciul va fi accesibil în regim non-stop.

 
În atenţia locuitorilor sectorului Ciocana

28 august 2009

  Vă invităm să vizitaţi iarmarocul şcolăresc, care se desfăşoară pe platoul din bd. Mircea cel Bătrîn, nr.1 colţ cu str.Alecu Russo, nr. 61/1.
  Acţiunea este organizată de către Pretura sectorului Ciocana întru susţinerea părinţilor şi elevilor în pregătirea pentru noul an de studii.
  La tîrg participă circa 20 de agenţi economici, inclusiv producători autohtoni de îmbrăcăminte, încălţăminte rechizite şcolare şi alte obiecte necesare pentru şcoală.
  Iarmarocul va continua pînă la 15 septembrie 2009.

Poze la subiect: 
<< Început < Anterior 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Următor > Sfârşit >>

Pagina 280 din 308

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 50 vizitatori online