Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
"Tineretul - provocarea mileniului"

21 noiembrie 2011

Pretura sectorului Ciocana, în comun cu instituţiile de învăţămînt preuniversitar din sector şi Teatrul municipal de păpuşi “Guguţă” a organizat vineri, 18 noiembrie 2011, o serată cultural-distractivă cu genericul “Tineretul – provocarea mileniului”.

Echipele tuturor instituţiilor au dat dovadă de creativitate, originalitate, seriozitate şi imaginaţie în pregătirea programului prezentat, reuşind să uimească publicul prin modul în care au evoluat.

La final, tuturor participanţilor le-au fost înmînate diplome şi cadouri pentru prestaţia artistică.

Poze la subiect: 
În vizită la Şcoala auxiliară internat nr. 5 din Chişinău

21 noiembrie 2011

Vineri, 18 noiembrie 2011, şcoala auxiliară internat nr. 5 din Chişinău şi-a deschis larg uşile pentru a întîmpina oaspeţii veniţi la celebrarea a 40 de ani de la fondarea instituţiei.

Cu această ocazie, copiii au pregătit o impresionantă expoziţie din lucrări executate manual cu multă iscusinţă şi dăruire, dar şi un vast program artistic cu poezii, dansuri şi cîntece, reuşind să creeze o atmosferă de veselie şi voie bună.

Cei prezenţi la eveniment au participat la inaugurarea terenului sportiv şi a unei camere pentru jocuri, amenajate de către Asociaţia Obştească “FILOCALIA”, în cooperare cu administraţia şcolii.

Reprezentanţii Preturii sectorului Ciocana, sub patronajul căreia se află instituţia, au asistat la această ceremonie solemnă, dorindu-le copiilor şi întregului cadru profesoral succese şi perseverenţă în activitatea pe care o desfăşoară. Concomitent, i-au asigurat că în măsura posibilităţilor, vor acorda şi în continuare sprijinul şi ajutorul necesar.

Poze la subiect: 
Nu fi indiferent, participă și tu!

14 noiembrie 2011

Conform prevederilor Hotărîrii Guvernului Republicii Moldova nr. 78 din 12 februarie 2010, fiecare a treia zi de marţi din lună e stabilită drept zi de audienţă  a membrilor Guvernului şi a conducătorilor autorităţilor administrative cu cetăţenii în teritoriu.

Marţi, 15 noiembrie, ora 10.00 în incinta Preturii sectorului Ciocana, bir. 13 va avea loc întîlnirea cetăţenilor cu dnul Anatolie Şalaru, ministrul transporturilor şi infrastructurii drumurilor.

La întîlnire sunt invitaţi toţi cetăţenii sectorului Ciocana.

 
<< Început < Anterior 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Următor > Sfârşit >>

Pagina 280 din 360

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 32 vizitatori online