Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Caravana Apelor a ajuns şi la Ciocana

Marţi, 30 septembrie 2008

În perioada 22-26 septembrie 2008 , în municipiul Chişinău a fost organizată acţiunea cu genericul „Caravana Apelor”, cu scopul de a sensibiliza populaţia şi autorităţile administraţiei publice locale şi centrale asupra problemelor de mediu înconjurător, generate de starea dezastruoasă a râului Bîc.

Vineri, un grup de ecologişti experţi, împreună cu reprezentanţii preturii au desfăşurat o vizită de lucru în regiunea malului stâng al râului Bîc, str. Varniţa, precum şi a celor 6 izvoare amplasate în zona verde a parcului „Rîşcani” din str. Dimo. De asemenea, au fost vizitate şi cele 2 lacuri din sectorul Ciocana. În urma vizitei, comisia a constatat, că lacurile sunt menţinute în ordine, punîndu-se accentul pe sporirea responsabilităţii unor agenţi economici, care poluează rîul şi teritoriul adiacent.

Concluzia este că toţi trebuie să contribuim la menţinerea curăţeniei izvoarelor şi fântânilor, căci apa este izvorul vieţii.

 
AVIZ

Pretura sectorului Ciocana invită toţi agenţii economici să participe cu expoziţii - vînzări în cadrul acţiunilor cultural-artistice consacrate Hramului municipiului Chişinău.

         Cererile de participare se înregistrează zilnic în bir. 7 şi 8,  tel. 33-93-77, 33-92-77, 33-71-97. 

 
Sectorul Ciocana se pregăteşte de sezonul rece

Luni, 08 septembrie 2008

În perioada iulie-august în sectorul Ciocana s-au îndeplinit lucrări de pregătire a fondului locativ către sezonul rece 2008-2009 (spălarea instalaţiilor interioare de încălzire; lucrări de profilaxie la instalaţiile de apă potabilă, caldă şi canalizare; spălarea hidropneumatică a sistemului de încălzire ş.a.).

La moment lucrările menţionate sunt îndeplinite în proporţie de 89,1% .

În acelaşi timp, pretura sectorului Ciocana colaborează cu gestionarii fondului locativ pentru reducerea datoriilor faţă de complexul termoenergetic, care va duce la buna pregătire a sistemelor inginereşti de aprovizionare cu agent termic.

 
<< Început < Anterior 271 272 273 274 275 276 277 278 Următor > Sfârşit >>

Pagina 274 din 278

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana

Pretor Galina Bostan

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
33-34-34

Cine e online

Avem 49 vizitatori online