Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Evenimentele desfăşurate de Hramul oraşului

20 octombrie 2009

  La 14 octombrie 2009 chişinăuenii au sărbătorit a 573-a aniversare a oraşului şi Hramul Chişinăului. Penru desfăşurarea sărbătorii sectorului Ciocana i-a revenit Platoul din bd Ştefan cel Mare şi Sfînt din perimetrul străzilor Armenească şi Mihai Eminescu.
  La eveniment au participat agenţii economici, instituţiile de învăţămînt şi serviciile publice din sector. 
  Peste 50 de  Agenţii economici şi-au expus producţia sub formă de expoziţii şi expoziţii- vînzări pe cea mai mare parte din teritoriu dintre care: S.A. “Macon”, SRL “Iuvas”, SRL “Telemar”, SRL “Etolaur”, SRL“Green Land & Design”, SRL “Keramin Grup”, SRL “Sandiana-Plus” SRL “Bajura com”, Teatrul municipal “Guguţă”, com. Tohatin.
  Instituţiile de învăţămînt au prezentat un program cultural-artistic: dansuri populare şi moderne cu Centrul de Creaţie a Copiilor şi liceul “M. Berezovschi”; fanfara de copii de la Liceul “Ginta Latină” şi interpreţi de muzică uşoară de la liceul “C. Negruzzi”; Formaţia folclorică “Sudaruşca” - liceul “Olimp” şi Ansamblul de dansuri “Floricica” de la şcoala primară nr.12. Liceul “Mondostud ART” a venit cu o prezentare de modă.
  Programul zilei a luat sfîrşit cu evoluarea interpreţilor consacraţi de muzică uşoară şi un dans popular prezentat de formaţia “Ghiocel” de la Liceul “Toader Bubuiog”. Serviciile publice din sector: Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi, Reţele electrice “Lumteh”, APLP 54/218 organizate de Pretura sectorului Ciocana au aranjat casa mare cu ograda ţărănească unde a fost întîmpinată delegaţia oficială a Primăriei în frunte cu Primarul general Dorin Chirtoacă, viceprimarii şi oaspeţi din România.  
  Primarul a scris un mesaj de felicitare în “Cartea sectorului Ciocana” şi a ţinut un discurs despre istoria sectorului pe scena instalată pentru platoul de sărbătoare.
  Adminisrtaţia Preturii sectorului Ciocana aduce sincere mulţumiri tuturor celor care au participat la buna organizare şi desfăşurare a sărbătorii “Hramul oraşului Chişinău”.

Poze la subiect:
Expoziţie prezentată de Teatrul municipal "Guguţă"Expoziţia obiectelor din argilă tradiţionale de la S.A. Macon


Dans popular "Hora moldovenească" prezentat de copiii de la  liceul "M. Berezovschi"


Ograda ţărănească amenajată de Pretura sectorului Ciocana împreună cu serviciile publice din sector


Întîmpinarea delegaţiei oficiale


Mesaj de felicitare pentru sectorul Ciocana


Formaţia "Ghiocel" de la liceul "Toader Bubuiog"


Discursul primarului despre istoria sectorului Ciocana


 
Hramul oraşului

13 octombrie 2009

  Stimaţi locuitori ai sectorului Ciocana, cu prilejul sărbătorii „Hramul oraşului Chişinău”, Vă adresăm cele mai sincere felicitări şi urări de bine.
  Fie ca sărbătoarea „Acoperămîntul Maicii Domnului” să renască în sufletele noastre lumina bunătăţii şi dragostea faţă de cei apropiaţi.
  Buna dispoziţie şi prosperitatea să domnească în casele Dumneavoastră.
               Pretor        Galina Bostan


Pentru a vedea pregramul muzical-artistic, organizat de Pretura sectorului Ciocana, dedicat Hramului oraşului vezi aici

 
Ziua Mondială a persoanelor cu deficienţe de auz

08 0ctombrie 2009

  La data de 07.10.2009 cu ocazia Zilei mondiale a persoanelor cu deficienţe de auz, pretura sectorului Ciocanaa organizat o întrunire cu 30 de membri ai Asociaţiei surzilor din Moldova, locuitori din sectorul Ciocana cărora le-au fost acordate colete cu produse alimentare.
  Acţiunea a fost realizată în comun cu agenţii economici din sector.

Poze la subiect: 
<< Început < Anterior 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Următor > Sfârşit >>

Pagina 274 din 305

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Galina Bostan

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 49 vizitatori online