Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Întîlnirea locatarilor cu viceministrul afacerilor interne, dl Valentin Zubic

Marţi, 02 septembrie 2008

Marţi, 02 septembrie, în cadrul preturii a avut loc întîlnirea locuitorilor din sectorul Ciocana cu dl Valentin Zubic, viceministrul afacerilor interne. La întîlnire au mai fost prezenţi comisarul sectorului Ciocana, Corneliu Groza şi vicecomisarul Leonid Bitirescu.

Viceministrul a răspuns la întrebările celor prezenţi care s-au referit la asigurarea securităţii copiilor din instituţiile de învăţămînt, la repartizarea agenţilor de poliţie rutieră în intersecţiile din preajma şcolilor şi grădiniţelor, cît şi la reluarea activităţii cercurilor de educaţie rutieră în instituţiile preuniversitare.

De asemenea, s-au abordat probleme ce ţin de parcările neautorizate şi de staţionarea maşinilor în imediata apropiere a blocurilor locative.

Evenimentul dat face parte din Programul întîlnirilor şi audienţei cetăţenilor de către membrii Guvernului şi alţi conducători ai autorităţilor administraţiei centrale în baza prevederilor Hotărîrii Guvernului RM nr.1349 din 16.10.2002.

 
Mesajul dnei Galina Bostan, pretorul sectorului Ciocana, la 1 septembrie

Luni, 01 septembrie 2008

                                            Dragi elevi !
                                        Stimaţi profesori !

Conform unei frumoase tradiţii, prima zi de toamnă este marcată de sunetul cristalin al clopoţelului. Unu septembrie este ziua tuturor începuturilor, ziua noilor dorinţe, aspiraţii care pe parcursul anului devin realitate. Astăzi revenim la pragul şcolii cu bună dispoziţie, noi forţe, dornici de muncă. 

Stimaţi profesori,
Povara pe care o duceţi de-a lungul anilor nu este deloc uşoară, dar nobilă şi cu dăruire de sine. Suntem recunoscători pentru munca pe care o depuneţi, purtînd responsabilitatea de a călăuzi spre lumină mintea şi de a sensibiliza sufletul discipolilor. Apreciem contribuţia pentru educarea tinerei generaţii şi grija pe care o purtaţi copiilor.

Dragi elevi,
Voi sunteţi speranţa noastră, viitorul ţării, de aceea cuceriţi cu îndrăzneală culmile cunoaşterii şi acumulaţi lumina înţelepciunii. Şcoala are menirea să dezvolte o sănătate spirituală şi încredere în viitorul societăţii. Folosiţi pe deplin aceste valori spre binele vostru, a părinţilor şi a neamului.

Pretura sectorului Ciocana Vă adresează la început de an şcolar drum bun, sănătate tuturor, creativitate, dîrzenie, abnegaţie, succese mari la învăţătură şi realizarea tuturor speranţelor.
                                                     
                                                  Pretor                                                   Galina Bostan
 

                                                                                                                                      1 septembrie 2008

 
Fortificarea asistenţei medicale femeilor gravide

Marţi, 26 august 2008

În intervalul 18.08.08-19.09.08, în cadrul IMSP AMT Ciocana au loc seminare de instruire a personalului medical, în conformitate cu Bugetul Proiectului Fortificarea asistenţei medicale femeilor gravide susţinut de către Biroul de Cooperare al Elveţiei la Chişinău.

Proiectul prevede organizarea a 4 cursuri cu durata de 5 zile fiecare pentru cadrele medicale din IMSP AMT Ciocana în asistenţa medicală antenatală, precum şi îngrijirea şi alimentaţia nou-născutului

În cadrul cursurilor participanţii (100 lucrători medicali din IMSP AMT Ciocana – 75 medici de familie şi 25 asistente ale medicului de familie) vor acumula cunoştinţe şi aptitudini privind tehnologiile costefective de îngrijiri antenatale şi îngrijiri neonatale .

Unul dintre obiectivele cele mai importante ale proiectului este asigurarea serviciilor de calitate femeilor gravide, copiilor de vîrstă fragedă şi familiile tinere din sectorul Ciocana.

 
<< Început < Anterior 271 272 273 274 275 276 Următor > Sfârşit >>

Pagina 273 din 276

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana

Pretor Galina Bostan

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
33-34-34

Cine e online

Avem 46 vizitatori online