Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
LA MULŢI ANI

Miercuri, 26 noiembrie 2008

Pretorul de sector, dna Galina Bostan însoţită de reprezentanţi oficiali ai primăriei municipiului Chişinău şi ai preturii au fost în vizită la dna Vera Gînga, locuitoare a sectorului Ciocana, care la 15 noiembrie a împlinit frumoasa vîrstă de 100 ani. Omagiata a primit în dar buchete de crizanteme, cadouri şi mici atenţii din partea înalţilor oaspeţi.

S-a născut la 15 noiembrie 1908, în satul Plopi, raionul Donduşeni şi după absolvirea Liceului de fete din Chişinău a activat ca învăţătoare. 
Deşi duce pe umeri un secol de viaţă, dna Vera impresionează prin inteligenţă, frumuseţe şi seninătate.
 Colaboratorii preturii sectorului Ciocana se alătură tuturor cuvintelor de felicitare, urîndu-i multă sănătate, linişte sufletească şi mulţi ani înainte.

 
Serviciul de Pompieri şi Salvatori Ciocana previne

Joi, 20 noiembrie 2008

Serviciul de Pompieri şi Salvatori Ciocana atenţionează locuitorii sectorului să fie prudenţi în timpul fumatului în locuri necorespunzătoare, exploatarea aparatelor defecte sau improvizate, să nu lase fără supraveghere aparatele electrocasnice conectate la reţeaua electrică şi de asemenea copii nesupravegheaţi.

Statisticile demonstrează că în perioada rece numărul incendiilor şi intoxicaţiilor cu monoxid de carbon creşte datorită neglijenţei, necunoaşterii, imprudenţei şi nerespectării normelor de prevenire a incendiilor şi utilizarea neadecvată a materialelor combustibile.

 
Finisarea conectării agentului termic în sectorul Ciocana

Marţi, 18 noiembrie 2008

Începând cu 5 noiembrie, în legătură cu stabilirea temperaturii medii a aerului exterior de plus 8ºC în încăperi şi blocuri locative au pornit conectările agentului termic.

În sectorul Ciocana sunt 367 blocuri locative cu încălzire centralizată dintre care: APLP şi ACCFL cu 314 blocuri locative, sunt conectate 304 blocuri, CCL cu 46 blocuri locative, sunt branşate 46 blocuri, case departamentale cu 7 blocuri locative, conectate 5 blocuri.

Astăzi mai rămîn 12 blocuri locative neconectate la agentul termic, motivul fiind datoriile faţă de SA „Termocom”.
La moment toate instituţiile de învăţământ preşcolar şi preuniversitar, precum şi instituţiile medico-sanitare sunt asigurate cu agent termic.

 
<< Început < Anterior 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Următor > Sfârşit >>

Pagina 272 din 281

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana

Pretor Galina Bostan

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
33-34-34

Cine e online

Avem 77 vizitatori online