Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Ziua Internaţională a invalizilor

4 decembrie 2009

  Conform Adunării ONU (1992) data de 3 decembrie este declatrată Ziua Internaţională a Invalizilor.
  Cu ocazia acestei zile la Direcţia asistenţă socială din sectorul Ciocana au fost organizate cîteva activităţi de binefacere: la Centrul de zi „Bătrîneţe fără tristeţe” a fost organizată o masă de binefacere la care au participat 24 de persoane cu dizabilităţi după care au primit în dar colete, altor 20 de persoane li sau oferit haine şi încălţăminte, toate acestea puse la dispoziţie de Organizaţia Obştească „Lotusul de aur”. De asemenea 30 de persoane au beneficiat de făină de grîu (2 kg), oferită de SA „CPC Chişinău”.
 
Campionatul sectorului Ciocana la fotbal dedicat "Zilei Naţionale a Tineretului "

26 noiembrie 2009

  În perioada de 16 – 24 noiembrie curent Liceul cu profil sportiv nr. 2 din sectorul Ciocana a găzduit Campionatul de fotbal pentru tineret, ediţia 2009, dedicat „Zilei Naţionale Tineretului”, organizator al evenimentului a fost Pretura sectorului Ciocana.
  La Campionat au participat 8 echipe ale instituţiilor de învăţămînt din sector, Liceul „Mihai Berezovschii”, Liceul „Petru Zadnipru”, Liceul teoretic cu profil sportiv nr. 2, Liceul „Ginta Latină”, Liceul „Gaudeamus”, Şcoala generală nr. 35, Şcoala profesională nr. 7 şi Colegiul de Microelectronică şi Tehnică de Calcul. 
Campionatul s-a încheiat cu următoarele rezultate: 
Locul I Şcoala profesională nr.  7
Locul II Liceul „Ginta Latină „
Locul III Liceul teoretic cu profil sportiv nr. 2
Echipelor clasate pe locurile II şi III li sau înmînat diplome şi medalii iar echipa învingătoare a primit medalii de locul I şi Cupa Preturii sectorului Ciocana.

Poze la subiect:

 
Peste 10 mii de persoane din sectorul Ciocana au solicitat compensaţii la transportul public

19 noiembrie 2009

  Conform deciziei Consiliului municipal Chişinău nr. 8/8 din 15 septembrie 2009 cu privire la stabilirea tarifelor pentru călătoria în transportul public în raza municipiului Chişinău şi Regulamentului privind modalitatea de acordare şi achitare a compensaţiilor nominative în transportul urban, beneficiază de compensaţii persoanele care au domiciliul în Chişinău şi al căror venit lunar nu depăşeşte 1450 lei. 
  Direcţia Asistenţă Socială din sectorul Ciocana pînă la moment a primit 10034 cereri dintre care 2962 sunt invalizi de toate categoriile, 6547 pensionari, 328 şomeri şi 180 persoane încadrate în cîmpul muncii, suma compensaţiilor constituind 702380 lei. 
  Pentru a primi compensaţie la transportul public, pensionarii urmează să prezinte la Direcţia de asistenţă socială Ciocana (bd. Mircea cel Bătrîn 5/2), copia buletinului de identitate sau a paşaportului de tip sovietic şi legitimaţia de pensionar. Persoanele angajate în câmpul muncii, trebuie să prezinte certificatul de salariu care confirmă că venitul mediu lunar nu depăşeşte suma de 1450 lei, iar şomerii vor prezenta certificatul de şomer, eliberat de Secţia pentru ocuparea forţei de muncă din sector (bd. Mircea cel Bătrîn 5/3). Invalizii vor prezinta copia buletinului de identitate şi certificatul de invaliditate.
  Compensaţia poate fi ridicată  lunar, prin intermediul Băncii de Economii sau Oficiilor Poştale.

 
<< Început < Anterior 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 Următor > Sfârşit >>

Pagina 261 din 295

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor interimar
Sinilga Şcolnic

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 17 vizitatori online