Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Salubrizarea continuă

11 februarie 2019

Pretura sectorului Ciocana, monitorizează în teritoriu, organizarea și coordonarea activităților serviciilor specializate în efectuarea lucrărilor de salubrizare. Asociația de Proprietari de Locuințe Privatizate 54/218 cu 20 de muncitori și 2 unități de transport, salubrizează stațiile de așteptare a transportului urban,trecerile de pietoni, treptele de acces, platourile de acumulare a gunoiului menajer. De asemenea curățarea și evacuarea gunoiului menajer de pe terenurile municipale din str.Petru Zadnipru nr.4/2 și str.Maria Dragan.
Lucrările de salubrizare continuă.

Poze la subiect:


 
Lucrări de salubrizare

11 februarie 2019

La indicațiile pretorului sectorului Ciocana, Sinilga ȘCOLNIC, serviciile municipale din sector efectuează următoarele lucrări:
Î.M. Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi cu 39 de muncitori și 4 unități de transport, salubrizează și evacuează gunoiul din urnele aleii bd.Mircea cel Bătrîn și str.Vadul lui Vodă, str.Alecu Russo. Totodată se salubrizează terenurile municipale din bd. Mircea cel Bătrân, str.Varnița, str.Uzinelor, str.Mihail Sadoveanu și str.Podul Înalt. De asemenea continuă efectuarea lucrărilor de doborâre a arborilor fără turn, evacuarea crengilor, lemnului din Parc-Pădure „Râșcani”, curățarea arborilor cu turnul din str.Petru Zadnipru nr.14, 14/1, 14/2.
Î.M. Regia „Exdrupo” efectuează lucrări de plombare pe str.Uzinelor, str.Lunca Băcului. De asemenea se efectuează salubrizarea manuală a str.Mihail Sadoveanu cât și salubrizarea manuală a deliniatoarelor din str.Voluntarilor, str.Uzinelor, atât și curățarea canalizării pluviale pe str.Otovasca și str.Meșterul Manole. Toate aceste lucrări sunt efectuate în interesul locuitorilor sectorului Ciocana și a municipiului Chișinău.

Poze la subiect: 

 

 
Ședința operativă

11 februarie 2019

Luni, data de 11.02.2019, la ora 11.00, s-a desfășurat ședința operativă a subdiviziunilor preturii sectorului Ciocana şi serviciilor publice din teritoriu. În cadrul ședinței s-au discutat subiectele din ordinea de zi.
1. Efectuarea lucrărilor de salubrizare și amenajare a sectorului.
2. Avertizarea și sancționarea proprietarilor întreprinderilor din sector care nu-și îndeplinesc obligațiile la capitolul salubrizării.
3. Inventarierea șantierelor de construcții în dotarea cu utilaj special de spălarea a cauciucurilor autocamioanelor.
4. Raportarea situației privind capturarea câinilor fără stăpâni din sector.
5. Elaborarea demersului privind revizuirea și instalarea semnelor de circulație pe bd.Mircea cel Bătrîn.
6. Informația despre întocmirea proceselor-verbale conform art.181 din Codul Contravențional pentru anul 2018.
Totodată s-a accentuat necesitatea de a conlucra eficient cu serviciile municipale pentru a asigura efectuarea lucrărilor de salubrizare a sectorului în termini promți și calitativi.


 
<< Început < Anterior 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Următor > Sfârşit >>

Pagina 11 din 386

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 46 vizitatori online