Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
STIMATE CONTRIBUABIL!

31 iulie 2017

În scopul informării și susținerii DVS., Direcția deservire fiscală Rîșcani vă comunică următoarele. Conform prevederilor Codului fiscal, persoanelor fizice, care transmit în posesie și/sau în folosință (locațiune, arendă) proprietate imobiliară, achită impozit în mărimea de 7% din valoarea contractului. Persoanele menționate sunt obligate, în termen de 3 zile de la data încheierii contractului, să înregistreze contractul încheiat la subdiviziunea Serviciului Fiscal de Stat în cărei raze sunt deservite. Acest impozit se achită lunar cel tîrziu la data de 2 a lunii în curs, sau avans. În vederea evitării situațiilor de sancționare, Serviciul Fiscal de Stat recomandă confirmarea la prevederile legislației fiscale. Pentru informații suplimentare, Vă stăm la dispoziție la nr. de telefon 022 82-31-30, persoana responsabilă Voina Tamara.

 
În atenția locuitorilor

25 iulie 2017

Direcția de poliție a municipiului Chișinău aduce la cunoștința populației, că odată cu perioada estivală, în capitală au fost observate mai multe locuri, unde cresc haotic plante de cînepă sălbatică. Conform prevederilor art.10 – (1) din Legea nr. 382/1999 cu privire la circulația substanțelor stupefiante, psihotrope și a precursorilor, persoanele autorizate să cultive macul somnifer, cînepa, arbustul coca încheie cu comitetul contracte de cultivare și în termenul stabilit de el, sunt obligate să nimicească resturile și deșeurile acestor plante. (2) Proprietarul, posesorul ori beneficiarul de teren este obligat să nimicească plantele nominalizate la alin. (1) care cresc spontan pe terenul lui. În scopul combaterii cazurilor de trafic și consum al substanțelor stupefiante, ne adresăm către cetățeni, ca în situația depistării plantelor, să anunțe ofițerii de poliție.

 
Desfășurarea lucrărilor de lichidarea a consecințelor calamităților naturale din luna aprilie

24 iulie 2017

Pretura sectorului Ciocana vă aduce la cunoștință că pe str. Transnistria, unde au fost stocate crengile în urma calamității naturale, produse pe data de 20-22 aprilie 2017, agentul economic a prelucrat 33 % la sută din volumul stocat. Deoarece în municipiu se atestă temperaturi foarte ridicate și persistă pericolul de izbucnire a incendiului, Administrația publică locală și Inspectoratul de poliție din sector fac apel către cetățeni să fie foarte prudenți cu materiale inflamabile și să nu arunce chibrite sau țigări aprinse. Concomitent, a fost organizată patrularea acestei zone de funcționarii preturii și a poliției de sector.

 
<< Început < Anterior 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Următor > Sfârşit >>

Pagina 11 din 276

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana

Pretor Galina Bostan

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
33-34-34

Cine e online

Avem 45 vizitatori online