Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Ziua Internațională a Copilului

2 iunie 2017


În data de 1 iunie 2017, în scuarul DETS , Pretura sectorului Ciocana a organizat un eveniment dedicat copiilor cu genericul ,,Dulcea mea Copilărie”. În cadrul concertului au participat copiii de la Centrul de Creație ,,Ghiocel” și Centrele Comunitare din sectorul Ciocana. Invitații speciali ai evenimentului au fost:
1. Alteța sa Regală, Prințul Paul al României;  
2. Alteța sa Regală, Prințesa Lia;
3. Alteța sa Regală, Prințul Carol Ferdinand al României. Atmosfera sărbătorii a fost întreținută de către Mickey si Mini Mouse, Mariana Șura, Victoria Lungu, Ricky Artezianu. Partenerii evenimentului au fost Biserica ,,Doxa Deo” și ,,Mobias Banca” – Groupe Societe Generale.

Poze la subiect: 
Consiliul pentru protecţia drepturilor minorilor

2 iunie 2017


În incinta Preturii sectorului Ciocana, pe data de 31 mai, a avut loc şedinţa Consiliului pentru protecţia drepturilor minorilor. Educaţia copiilor minori rămîne o problemă serioasă în circumstanţele vieţii cotidiene. O influenţă negativă asupra comportamentului minorilor o are mediul nefavorabil din sînul familiei: alcoolismul, narcomania, şomajul. În cadrul şedinţei au fost propuse unele soluţii de ameliorare a stării existente.

Poze la subiect: 
Festivalul International al Teatrelor de Păpuși ,,Sub Căciula lui Guguță”

31 mai 2017


În data de 22-29 mai 2017, în incinta Teatrului Municipal de Păpuși ,,Guguță”, s-a desfășurat Festivalul International al Teatrelor de Păpuși ,,Sub Căciula lui Guguță” ediția a IX-a. La festival au fost prezente 25 de colective din 12 țări (România, Kazakhstan, Ucraina, China, Moldova). Pretura sectorului Ciocana a fost partenerul festivalului, iar la sfîrșitul evenimentului, a oferit torta de sărbătoare, dedicată celor XXV de ani de activitate a Teatrului Municipal de Păpuși ,,Guguță”.

Poze la subiect: 
<< Început < Anterior 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Următor > Sfârşit >>

Pagina 11 din 269

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana

Pretor Galina Bostan

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
33-34-34

Cine e online

Avem 42 vizitatori online