Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Ce cumpărăm ? De unde cumpărăm? De la cine cumpărăm?

18.04.2018

Atenţie !

Ce cumpărăm ? De unde cumpărăm? De la cine cumpărăm?

În scopul protejării consumatorilor, prevenirii situaţiilor epidemiologice condiţionate de boli diareice, care pot apărea în urma consumului produselor uşor alterabile Pretura sectorului Ciocana atenţionează populaţia din sector:

- NU CUMPĂRAŢI PRODUSE ALIMENTARE,inclusiv uşor alterabile (produse lactate, peşte  şi produse din peşte, carne şi gastronomie   din carne, patiserie cu cremă) DE LA ORICINE (persoane fizice sau agenţi economici, care nu deţin acte permisive pentru asemenea activitate) ŞI DE ORIUNDE (pieţe neautorizate, de la sol, unităţi de comerţ improvizate etc.) pentru că astfel vă expuneţi unui risc sporit de îmbolnăvire cu toxiinfecţii alimentare şi boli diareice acute.

- INFORMAŢI-VĂ asupra calităţii şi autenticităţii produselor pe care doriţi să le procuraţi.

- POCURAŢI PRODUSE ALIMENTARE DOAR ÎN LOCURI AUTORIZATE şi asiguraţi-vă că acestea sunt păstrate în condiţii adecvate.

- RENUNŢATI LA ATITUDINEA DE PASIVITATE şi implicaţi-vă în procesul de prevenire, reducere sau ELIMENARE a COMERŢULUI ILICIT STRADAL, ca un risc major asupra sănătăţii.

Întru asigurarea unui comerţ civilizat în limitele cadrului legal, Pretura sectorului Ciocana, Inspectoratul de Poliţie, Inspectoratul Fiscal, va desfăşura raiduri de control periodice pe străzile principale şi în zonele de risc din sector. Astfel, cu eforturi comune vom contribui la sporirea calităţii sănătăţii şi a vieţii omului.

 
Evacuarea gheretelor

18.04.2018

Vă aducem la cunoştinţă!

În conformitate cu prevederile deciziei Consiliului municipal Chişinău nr. 10/2 din 09.10.2017 „ Cu privire la aprobarea Regulamentului de desfășurare a activităţii de comerţ în municipiul Chişinău”, gherete şi unităţile de comerţ ambulant din sector amplasate:

- pe străzile din centrul-istoric, pe bulevardele şi străzile principale: bd. Mircea cel Bătrîn, str. Alecu Russo, str. Igor Vieru, str. Petru Zadnipru, str. Prof. Ion Dumeniuc;

- pe terenurile aferente pieţelor comerciale;

- în scuaruri, parcuri, grădini publice;

- pe partea pietonală dintre benzile carosabile;-

- în zona aliniamentelor comunicaţiilor inginereşti, urmează să fie evacuate/reamplasate de către proprietarii acestora la expirarea termenului de valabilitate a autorizaţiilor de funcţionare şi a schemelor de amplasare. Despre acest fapt Pretura sectorului Ciocana informează proprietarii unităţii de comerţ ambulant prin scrisori de preîntâmpinare atenționând, că în cazul ne conformării cerinţelor stabilite, acestea vor fi evacuate forţat.


 
Lucrări de amenajare

17.04.2018

Continuă lucrările de amenajare și curățare în sectorul Ciocana! Angajații APLP 54/218 și ÎM„ Asociația de gospodărie a spațiilor verzi”,la data de 17.04.2018 efectuază lucrări de vopsire a barelor metalice de pe bd.Mircea cel Bătrân.


 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 2 din 295

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor interimar
Sinilga Şcolnic

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 93 vizitatori online