Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Ziua Profesorului

5 octombrie 2017

Mult stimați pedagogi,!
Pretura sectorului Ciocana, cu prilejul sărbătorii profesionale „Ziua profesorului”, adresează sincere felicitări lucrătorilor din învăţământ, dorindu-le prosperitate, sănătate, optimism şi noi realizări fructuoase, munca să Vă fie răsplătită din plin prin recunoașterea socială, să găsiți continuu satisfacţie în nobila dedicare pentru formarea competenţelor noilor generații, dornice de a se conforma realităților timpului.
 
1 octombrie - Ziua Internaţională a Persoanelor în Etate

3 octombrie 2017

Ziua Internaţională a Persoanelor în Etate este sărbătorită în fiecare an, în data de 1 octombrie, care ne reaminteşte cît de valoroşi sunt oamenii, indiferent de vîrsta lor şi de cunoscutul proverb "Cine n-are bătrâni să-şi cumpere".
Bătrînii sînt cei la care mergem după un sfat, după ajutor şi susţinere cînd ne e greu. Ei joacă un rol incomensurabil în toate societăţile: ca lideri, ca asistenţi şi ca voluntari. Cu toate acestea, ei sînt cei mai vulnerabili.
Ziua Internaţională a Persoanelor în Etate ar trebui să ne facă mai înţelegători şi să ne apropie mai mult de bunei, părinţi, rude, fraţi, de toţi cei mai în vârstă. Pentru ca ei să simtă căldura noastră şi să fie fericiţi. Viaţa respiră prin fericire, iar cel mai fericit om din lume este cel care duce în spate un sac plin cu amintiri .
A devenit deja o tradiţie frumoasă ca în această zi semnificativă, concomitent cu exprimarea recunoştinţei persoanelor în vîrstă pentru enorma contribuţie în folosul întregii societăţi, să oferim şi ajutoare celor mai vulnerabili.
Pretura sectorului Ciocana a organizat pentru 30 de personale colete cu produse alimentare , iar Liceul “Orizontul” a oferit un prînz gratuit pentru 15 persoane.
Tuturor celor, care poartă pe chip înţelepciune şi lumină, iar în suflet urmele experienţelor trăite pe parcursul vieţii, urăm sănătate, împlinire sufletească si o bătrîneţe fără tristeţe, iar grija celor din jur să vă bucure mereu sufletul.

 
Şedinţa de lucru

28 septembrie 2017

Pe data de 27.09.2017, în incinta Preturii sectorului Ciocana, a avut loc ședința de lucru cu gestionarii fondului locativ din sector. Problema de bază, care a fost pusă în discuție este: finalizarea lucrărilor de pregătire a fondului locativ către sezonul rece al anului 2017-2018. La compartimentul dat, în fața gestionarilor fondului locativ a fost puse sarcini cu termini concreți pentru finalizarea lucrărilor.
Concomitent, s-a pus în sarcină gestionarilor,către „Hramul orașului”, de a aduce în ordine sanitară teritoriile adiacente blocurilor locative.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 2 din 273

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana

Pretor Galina Bostan

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
33-34-34

Cine e online

Avem 88 vizitatori online