Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Întîlnirea d-lor Alexei Negrescu și Valeriu Sîrghi cu cetățenii sectorului Ciocana

21 iunie 2017


Marți, 20 iunie 2017, ora 10:00, în incinta Preturii sectorului Ciocana, în sala de ședință a avut loc întîlnirea cetățenilor cu d-ul Alexei Negrescu, șef al Direcției Relații Funciare și Protecția Solurilor și d-nul Valeriu Sîrghi, șef adjunct al Oficiului Cadastral Teritorial Chișinău. La ședință au participat colaboratori din Pretura sectorului Ciocana, reprezentanții primăriilor din suburbii și cetățenii satului Văduleni.

Poze la subiect:

 
Atenţie ! Ce cumpărăm ? De unde cumpărăm? De la cine cumpărăm?

20 iunie 2017


Pretura sectorului Ciocana atrage atenţia populaţiei din sector:
 NU CUMPĂRAŢI PRODUSE ALIMENTARE, inclusiv uşor alterabile (produse lactate, peşte şi produse din peşte, carne şi gastronomie din carne, patiserie cu cremă) DE LA ORICINE (persoane fizice sau agenţi economici, care nu deţin acte permisive pentru asemenea activitate) ŞI DE ORIUNDE (pieţe neautorizate, de la sol, unităţi de comerţ improvizate etc.) pentru că astfel vă expuneţi unui risc sporit de îmbolnăvire cu toxiinfecţii alimentare şi boli diareice acute.
 INFORMAŢI-VĂ asupra calităţii şi autenticităţii produselor pe care doriţi să le procuraţi.
 POCURAŢI PRODUSE ALIMENTARE DOAR ÎN LOCURI AUTORIZATE şi asiguraţi-vă că acestea sunt păstrate în condiţii adecvate.
 RENUNŢATI LA ATITUDINEA DE PASIVITATE şi implicaţi-vă în procesul de prevenire, reducere sau ELIMENARE a COMERŢULUI ILICIT STRADAL, ca un risc major asupra sănătăţii.
În scopul protejării consumatorilor, prevenirii situaţiilor epidemiologice condiţionate de boli diareice, care pot apărea în urma consumului produselor uşor alterabile şi asigurării unui comerţ civilizat în limitele cadrului legal, Pretura sectorului Ciocana, Inspectoratul de Poliţie, Inspectoratul Fiscal, începînd cu data de 20 iunie, va desfăşura raiduri de control periodice în zonele de risc din sector (bd. Mircea cel Bătrîn, nr. 1- 2).  
Astfel, cu eforturi comune vom contribui la sporirea calităţii sănătăţii şi a vieţii omului.

 
Lucrările de prelucrare a masei lemnoase

20 iunie 2017

 

În sectorul Ciocana sînt în toi lucrările de prelucrare a masei lemnoase acumulate în urma calamității naturale din 20-21.04.2017.

Poze la subiect: 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 2 din 264

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana

Pretor Galina Bostan

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
33-34-34

Cine e online

Avem 103 vizitatori online