Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Sondaj privind amenajarea spațiilor publice din sectorul Ciocana al capitalei

21 februarie 2019

Primăria municipiului Chișinău în comun cu Pretura sectorului Ciocana solicită opinia cetățenilor privind selectarea zonelor de agrement din sectorul Ciocana al capitalei ce urmează a fi amenajate pe parcursul anului 2019.
Astfel, participanții la sondaj sunt îndemnați să voteze 2 din cele 3 variante propuse de municipalitate, ca urmare a solicitărilor parvenite de la cetățeni:
- scuarul „Maria Drăgan", cu viziune panoramică;
- scuarul din bd. Mircea cel Bătrân, 29;
- iluminarea decorativă a aleii din bd. Mircea cel Bătrân.

În limita bugetului alocat, de 5 milioane lei per sector, vor fi finanțare și implementate doar două proiecte de amenajare a parcurilor, scuarurilor și spațiilor publice, care vor acumula cele mai multe voturi.
Link sondaj: https://www.chisinau.md/libview.php?l=ro&idc=403&id=25468&t=/Presa/Comunicate-de-presa/Sondaj-privind-amenajarea-spatiilor-publice-din-sectorul-Ciocana-al-capitalei

 
Curățarea și evacuarea gunoiului

20 februarie 2019


Pretura sectorului Ciocana, monitorizează în teritoriu, organizarea și coordonarea activităților în efectuarea lucrărilor de salubrizare în sector. Asociația de Proprietari de Locuințe Privatizate 54/218 cu 20 muncitori și 3 unități de transport a salubrizat stațiile de așteptare a transportului urban,trecerile de pietoni, treptele de acces, platourile de acumulare a gunoiului menajer. De asemenea a curățat și evacuat gunoiului menajer de pe terenurile municipale din str.Mihail Sadoveanu nr. 4/9, str.Maria Drăgan nr.1 și parcările publice din str.Prof. Ion Dumeniuk, str.Igor Vieru.

Poze la subiect:


 
Lucrări de salubrizare

20 februarie 2019


La indicațiile pretorului sectorului Ciocana, Sinilga ȘCOLNIC, serviciile municipale din sector efectuiază următoarele lucrări:
- evacuarea gunoiul din urnele și greblarea vegetației, salubrizarea terenului din str.Petru Zadnipru.
- salubrizează și evacuează gunoiului din aleia bd.Mircea cel Bătrîn;
- continuarea curățirii arbuștilor, arborilor din scuarul str.Ginta Latină;
- continuarea doborârei arborilor fără turn, evacuarea crengilor, lemnului din Parc-Pădure ”Râșcani”;
- curățarea arborilor cu turnul din str.Otovasca nr.21, efectuate de către Î.M. Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi cu 37 de muncitori și 5 unități de transport.
Totodată efectuarea lucrărilor de salubrizare a trotuarele din str. Alecu Russo, str.Ginta Latină, bd.Mircea cel Bătrîn, str.Petru Zadnipru, str.Igor Vieru, str.Prof. Ion Dumeniuk cu autospecială ”HACO”.
De asemenea efectuarea lucrărilor de lichidare a situației de avariere pe traseul Chișinău - Vadul lui Vodă (segmentul Budești) de către ÎM Regia ”EXDRUPO”.

Poze la subiect:


 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 2 din 386

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 18 vizitatori online