Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Ședință informativă

 

26.07.2018

 

Desfășurarea ședinței cu tema „Formulele moderne ale medicinii pentru îmbunătățirea vieții femeilor încadrate în câmpul muncii”, în frunte cu Doamna Angela Costin, Manager „Ghedeon Richter” și Doamna Ina Tocarciuc, medic obstretician-ginicolog, au contibuit asupra noilor viziuni pentru bunăstarea femeilor din incinta Preturii sectorului Ciocana și a subdiviziunilor acestuia.

 
Atenționare!

26.07.2018

 

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor atenționează asupra riscului de pestă porcină africană în imediata apropiere de teritoriul mun. Chișinău. Boala a fost înregistrată în s. Mereni, raionul Anenii Noi. Pesta porcină africană este una dintre cele mai grave boli majore ale porcinelor. Este o boală infecțioasă, de origine virotică, foarte contagioasă, care afectează porcii mistreți și porcii domestici indiferent de rasă, vârstă și sex. În caz de apariție poate aduce pierderi economice foarte mari. În vederea unei intervenții rapide și eficiente a serviciilor veterinare specializate, cetățenii sunt îndemnați să anunțe imediat autoritățile sanitare veterinare despre orice îmbolnăvire sau pierire a porcinelor domestice și mistreților. Pentru informații suplimentare adresați-vă la Direcția Municipală pentru Siguranța Alimentelor, mun. Chișinău, str. Vasile Lupu, nr. 48a. Tel. de contact: (022) 59 32 35, tel./fax (022) 74 62 04.

Nu fiţi indiferenţi !

 

 

 
Ședința Consiliului pentru Protecția Drepturilor Copilului Ciocana

25.07.2018

În incinta Preturii sectorului Ciocana, la data de 25.07.2018 s-a desfășurat ședința Consiliului pentru Protecția Drepturilor Copilului Ciocana, cu scopul elucidării cazurilor de încălcare a drepturilor copiilor și a comunicării cu privire la activitățile desfășurate de către serviciile din sectorul Ciocana, în vederea respectării și promovării a interesului superior al copilului.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 2 din 308

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 31 vizitatori online