Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Ședința Comisiei pentru compensarea cheltuielilor la resursele energetice

09 ianuarie 2019

În incinta preturii sectorului Ciocana la ora 09.00, s-a desfășurat ședința de lucru a comisiei privind compensarea cheltuielilor pentru persoanele defavorizate din sectorul Ciocana la efectuarea plăților pentru servicii comunale și resurse energetice întru implementarea deciziei consiliului municipal Chișinău, nr.5/14 din 24 iulie 2018.
În cadrul căreia au fost recepționate și examinate dosarele depuse de către gestionarii fondului locativ și cetățeni.


 
Deszăpezirea sectorului

07 ianuarie 2019

În urma ninsorii depuse, serviciile specializate au intervenit pentru a deszăpezi sectorul Ciocana: ÎM ”Servicii Locative”, între orele 02:00 şi 10:00 au lucrat: 15 muncitori, o autospecială ”HACO”, şase unităţi de transport pe trotuarele pietonale pentru curăţarea şi presărarea cu material antiderapant, căile de acces în intercartier.
ÎM ”Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi” au participat la împrăștierea materialului antiderapant din străzile, aleele – bd.Mircea cel Bătrîn, scoarul – str.Ginta Latină, trotuarele, trecerile de pietoni, scările, accesul în parcul “Râşcani” şi au curăţat băncile de pe bd.Mircea cel Bătrîn din sectorul Ciocana. Î.M. Regia "Exdrupo" a intervinit pe străzi la deszăpezire cu tehnică din dotare.
Totodată atenționăm agenții economici, gestionarii fondului locativ cu privire la obligația deszăpezirii și salubrizării teritoriilor adiacente.

Poze la subiect:
 
CRĂCIUN FERICIT !!!

06 ianuarie 2019 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 10 din 360

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 25 vizitatori online