Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Acum, 31 de ani de la accidentul de la CERNOBÎL

28 aprilie 2017


Acum, 31 de ani în urmă, pe data de 26 aprilie 1986, la Cernobil, s-a produs cel mai grav accident nuclear din istorie, care a afectat mii de oameni si mai continuă sa facă victime.  
În cadrul manifestărilor dedicate consemnării Zilei comemorării victimelor catastrofei de la CAE Cernobîl şi altor avarii nucleare, au fost desfăşurate mai multe activităţi, printre care şi decorarea a 151 de veterani din sectorul Ciocana, participanţi la lichidarea consecinţelor catastrofei de la C.A.E, cu distincţia „Crucea comemorativă „Participant la lichidarea consecinţelor catastrofei din 1986 la Centrala Atomoelectrică Cernobîl” , care a avut loc în incinta Preturii sectorului.  
Persoanele care au participat la lichidarea consecințelor catastrofei nucleare de la Cernobîl și familiile celor care au decedat în urma acestei tragedii, au primit colete cu produse alimentare, organizate de către Pretura sectorului Ciocana.
În mod prioritar, persoanele respective vor beneficia de protecţie socială: serviciile cantinei sociale, ajutorul la protezare şi ortopedie dentară, deservire la domiciliu etc. şi ajutor material unic (950 de persoane vor primi cîte 1000 de lei din Fondul Municipal Chişinău de Susţinere Socială a Populaţiei) etc.

Poze la subiect:

 
Concursul ,,Speranța are Talent”

28 aprilie 2017


Joi, 27 aprilie 2017, în sala de festivități a Preturii sectorului Ciocana a avut loc concursul ,,Speranța are Talent”. Concursul a fost organizat de către Centrul comunitar ,Speranța” în parteneriat cu Pretura sectorului Ciocana. La concurs au participat 15 copii, care au prezentat numere muzicale, dans, teatru. Invitații speciali ai evenimentului au fost:
1. interpreta de muzică ușoară și populară, Victoria Lungu;
2. finalistul concursului Moldova are Talent, Gabriel Nebunu.
La finele concursului copii au primit diplome și dulciuri de la organizatori.

Poze la subiect:

 
Ziua Drapelului de Stat al Republicii Moldova

27 aprilie 2017


Astăzi, 27 aprilie, este marcată Ziua Drapelului de Stat al Republicii Moldova – Tricolorul – care este simbolul oficial al ţării noastre. Cu această ocazie, felicităm toţi cetățenii Republicii Moldova, dorind tuturor prosperitate, perseverenţă şi noi realizări în muncă. Drapelul Republicii Moldova să îl purtăm mereu în suflet şi această sărbătoare să ne facă pe toţi mai solidari cu valorile noastre comune: interesul național, libertatea, egalitatea, colaborarea reciproc avantajoasă şi pacea, valori indispensabile într-o societate responsabilă.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 10 din 264

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana

Pretor Galina Bostan

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
33-34-34

Cine e online

Avem 51 vizitatori online