Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
ANUNŢ

20 martie 2018

Stimați locuitori ai sectorului Ciocana, gestionari ai fondului locativ, conducători ai instituțiilor și organizațiilor indiferent de forma juridică!

În conformitate cu prevederile dispoziției Primarului general interimar nr. 128-d din 23.02.2018 ,,Cu privire la organizarea și desfășurarea companiei municipale ,,Curățenia generală de primăvară”, Pretura sectorului Ciocana solicită respectuos să salubrizați teritoriile adiacente edificiilor ce le gestionați (blocuri locative, case de locuit individuale, edificiile instituțiilor publice, edificiile comerciale, agrement, etc.) și să evacuați deșeurile în locurile autorizate.
Vă atenționăm, că reprezentanții Preturii și Inspectoratului de Poliție Ciocana vor desfășura raiduri de verificare a ordinii sanitare din sector.
În cazul în care vor fi depistate terenuri aferente ale edificiilor gestionate insalubre, vor fi întocmite, după caz, procese-verbale cu privire la contravenție în baza art. 180 alin. (4), art. 181 și 154 din Codul Contravențional şi vor fi înaintate spre examinare Comisiei administrative pentru a fi aplicate sancțiunile de rigoare.

 
ANUNŢ

19 martie 2018

Pretura sectorului Ciocana, vă aduce la cunoştinţă că în conformitate cu dispoziţia viceprimarului Nistor Grozavu, nr.154-d din 13.03.2018 „Cu privire la instalarea indicatorului rutier şi marcajul porţiunii de teren pentru parcarea ambulanţelor”, se permite Centrului Naţional de Asistenţă Medicală Urgentă Prespitalicească instalarea indicatorului rutier şi marcajul porţiunii de teren alăturat construcţiei din bd. Mircea cel Bătrîn, nr. 32/2, conform schemei aprobate pentru parcarea ambulanţelor.
Pentru a vizualiza schema tastați aici.

 
Lichidarea consecințelor ninsorilor abundente

18 martie 2018

La orele 09:00 toate serviciile: Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi, APLP 54/218, ÎMPSL Ciocana, ÎM „Exdrupo”, au intervenit în sectorul Ciocana. Au fost curățate trotuarele, aleile și stațiile de așteptare a transportului public.
La 16:00 a fost convocată Comisia pentru situații excepționale a sectorului Ciocana. În cadrul ședinței s-a discutat despre situația creată și fiecare membru a raportat despre măsurile întreprinse. Totodată, s-au trasat sarcinile pentru lichidarea consecințelor ninsorilor abundente.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 10 din 295

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor interimar
Sinilga Şcolnic

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 103 vizitatori online