Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Ședința Comisiei administrative

13 octombrie 2017

Joi, 13 octombrie 2017, în sala de şedinţă a Preturii sectorului Ciocana s-a desfășurat şedinţa Comisiei administrative. Chestiunile discutate în cadrul şedinţei au ţinut de examinarea proceselor-verbale cu privire la contravenţie remise de agenţii constatatori. Majoritatea cauzelor contravenţionale sunt întocmite de reprezentanţii Inspectoratului de poliţie Ciocana în baza art. 181 din Codul contravenţional al Republicii Moldova „Încălcarea regulilor de asigurare a curăţeniei în localităţile urbane şi rurale”, contravenienţilor aplicîndu-li-se amendă în mărime de 900-1800 lei (persoane fizice), 3000-9000 lei (persoane juridice).
 
Consiliul pentru protecţia drepturilor minorilor

5 octombrie 2017

În incinta Preturii sectorului Ciocana, pe data de 4 octombrie 2017, la ora 14.00, a avut loc şedinţa Consiliului pentru protecţia drepturilor minorilor. Educaţia copiilor minori rămîne o problemă serioasă în circumstanţele vieţii cotidiene. O influenţă negativă asupra comportamentului minorilor o are mediul nefavorabil din sînul familiei: alcoolismul, narcomania, şomajul. În cadrul şedinţei au fost propuse unele soluţii de ameliorare a stării existente. La ședință s-a mai discutat despre:
1. acordarea abonamentelor gratuite la transportul public copiilor din familii defavorizate;
2. raportul activității directorului adjunct pentru educație privind protecția drepturilor copilului în liceul „Mihail Berezovschi”.


 
Ziua Profesorului

5 octombrie 2017

Mult stimați pedagogi,!
Pretura sectorului Ciocana, cu prilejul sărbătorii profesionale „Ziua profesorului”, adresează sincere felicitări lucrătorilor din învăţământ, dorindu-le prosperitate, sănătate, optimism şi noi realizări fructuoase, munca să Vă fie răsplătită din plin prin recunoașterea socială, să găsiți continuu satisfacţie în nobila dedicare pentru formarea competenţelor noilor generații, dornice de a se conforma realităților timpului.
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 10 din 281

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana

Pretor Galina Bostan

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
33-34-34

Cine e online

Avem 69 vizitatori online