Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Deszăpezirea sectorului

10 ianuarie 2019

În contextul condițiilor complicate a vremii, a ninsorii depuse, serviciile specializate au intervenit pentru a deszăpezi sectorul Ciocana: ÎM ”Servicii Locative”, începând cu ora 07:00 lucrează: 20 muncitori, o autospecială ”HACO”, cinci unităţi de transport pe trotuarele pietonale pentru curățarea şi presărarea cu material antiderapant, căile de acces în intercartier. Deasemenea 35 de muncitorii cu patru unități de transport de la ÎM ”Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi” efectuează curățarea manuală și mecanizată a aleilor bd.Mircea cel Bătrîn și accesul, aleile din parcul “Râşcani”. Totodată se curăță zăpada din scoarurile – str.Ginta Latină, str.Vadul lui Vodă, str.Meșterul Manole, trotuarele, trecerile de pietoni, scările din sectorul Ciocana. Î.M. Regia "Exdrupo" a intervenit pe străzi la deszăpezire cu tehnică din dotare. Totodată atenționăm agenții economici, gestionarii fondului locativ cu privire la obligația deszăpezirii și salubrizării teritoriilor adiacente.

Poze la subiect:
 
ATENȚIE !!!

10 ianuarie 2019

ATENȚIE! Pentru a asigura o circulație sigură pe trotuarele sectorului Ciocana și a întregului oraș în contextul condițiilor complicate a vremii, Pretura sectorului Ciocana îndemnă toți agenți economici, gestionarii fondului locative, toate instituțiile de orice formă de gestionare și locuitorii, să asigure deszăpezirea porțiunilor de trotuar din fața sediilor, blocurilor, caselor pe care le dețin sau le administrează, pentru a ușura deplasarea pietonilor și evitarea formării ghețușului.

 
AVERTIZARE METEOROLOGICĂ

09 ianuarie 2019

COD GALBEN.
Fenomene prognozate: Condiții complicate a vremii.
Intervalul de acţiune: 10.01.2019 - 11.01.2019.
În legătură cu ieșirea ciclonului sudic în perioada menționată pe teritoriul țării se prevăd condiții meteo complicate: vor cădea precipitații puternice (15-20 l/m2, izolat de până la 25 l/m2 ): pe 10 ianuarie predominant sub formă de zăpadă, în jumătatea de sud sub formă de ploaie și lapoviță, pe 11 ianuarie sub formă de zăpadă. Temporar va viscoli, se vor forma pe drumuri troiene, pe firele electrice și crengi depuneri de lapoviță și polei. Vântul nord-vestic se va intensifica pe 11 ianuarie de până la 15-20 m/s.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 9 din 360

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 25 vizitatori online