Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Achiziții publice

15 iunie 2018

Stimaţi cetăţeni!
Pretura sectorului Ciocana invită repetat la participare la procedura de achiziție a bunurilor/serviciilor pentru restabilirea gazonului artificial uzat al terenului sportiv din bd. Mircea cel Bătrîn, nr. 16. 
Pentru detalii tastați aici.


 
Condițiile de luare la evidență a persoanelor și familiilor pentru obținerea locuințelor sociale

15.06.2018

Stimaţi cetăţeni!
Pretura sectorului Ciocana, vă aduce la cunoștință condițiile de luare la evidență a persoanelor și familiilor pentru obținerea locuințelor sociale și lista actelor necesare pentru a fi anexate la cererea pentru luarea la evidență a persoanelor care necesită locuință socială. Pentru informație accesați aici.


 
Atenție, pericol la înec!!!

13.06.2018

 

Atenționare!

Pe perioada vacanţei de vară, Pretura sectorului Ciocana solicită implicarea tuturor factorilor locali, inclusiv,cei educaționali, conform competenţelor (APL, reprezentanţii IGSU, INP, medicii de familie, educatorii, pedagogii, agenţii economici în gestiunea cărora se află bazine acvatice, substaţiile electrice şi alte obiective pasibile de riscuri pentru copii) a întreprinde măsuri de profilaxie (discuții, şedinţe şi alte acţiuni de responsabilizare a părinţilor, inclusiv persoanelor autorizate să aibă grijă de copii în lipsa părinţilor), de prevenire, de evitare a situaţiilor de risc pentru viţă şi sănătate şi acţiuni de protecţie a copiilor în cazul unor situații excepționale.

Atenţie sporită la pericolele de înec, incendii, traficul rutier, electrocutare, intoxicare cu produse alimentare, gaze şi alte substanţe nocive, cazuri de violenţă în rândurile minorilor şi alte situaţii, care pot să apară în perioada de vară, când copii folosesc timpul liber pentru joacă, călătorii, odihnă în tabere etc.

Nu fiţi indiferenţi !

Dacă sunteți martor la o situație de criză, apelați 112!

 

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 9 din 311

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 22 vizitatori online