Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Consultări publice

10 mai 2017


Vineri, pe data de 05.05.2017, la ora 10.00, în conformitate cu prevederile dispoziţiei Viceprimarului municipiului Chişinău, Nistor GROZAVU, nr. 254-d din 24.03.2017 „ Cu privire la organizarea consultărilor publice asupra edificării răstignirii „SFÎNTA CRUCE” pe adresa str. Ginta Latină, 17- 17/1”, în incinta Preturii au fost organizate consultări publice cu locatarii din sectorul Ciocana. La consultările publice au fost prezenţi :
- Gheorghe COJOCARU, parohul bisericii „Maica Domnului” din str. Ginta Latină, 14;
- dl Petru BURDUJA, consilier municipal;
- locatari din sectorul Ciocana.

Poze la subiect: 
Întîlnirea cu colaboratorii Consiliului Județean Ilfov

3 mai 2017


În data de 29 aprilie 2017 la Pretura sectorului Ciocana a fost gazda delegației oficiale a Consiliului Județean Ilfov, România, reprezentată de către vicepreședintele Ing. Rizia TUDORACHE și dna Irinel SCRIOȘTEANU, director, cabinetul Președintelui Consiliului județean.
Pretorul sectorului Ciocana, dna Galina BOSTAN, a relatat atît despre succesele, cît și despre problemele, cu care se confruntă administrația publică locală, locuitorii sectorului, a vorbit despre oameni de vază din sector, despre colectivele artistice, agenți economici ce activează în sectorul Ciocana. A fost un schimb de informații, propuneri. Întîlnirea a finalizat cu întocmirea unui acord de colaborare între Consiliul Județean Ilfov și Pretura sectorului Ciocana. Semnarea Acordului va avea loc în luna mai, curent, în București, România.

Poze la subiect:

< 
Anunț privind desfășurarea licitației la Direcția Educației, Tineret și Sport sectorului Ciocana

3 mai 2017


Direcția Educației, Tineret și Sport sectorului Ciocana anunță despre organizarea și desfășurarea licitației publice (LP) și concursului prin oferta de prețuri (COP) pentru achiziționarea bunurilor/serviciilor/lucrărilor conform necesităților instituțiilor subordonate DETS sectorului Ciocana.
Pentru informații suplimentare sus menționat accesați aici:

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 9 din 264

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana

Pretor Galina Bostan

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
33-34-34

Cine e online

Avem 58 vizitatori online