Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
În atenția locuitorilor

25 iulie 2017

Direcția de poliție a municipiului Chișinău aduce la cunoștința populației, că odată cu perioada estivală, în capitală au fost observate mai multe locuri, unde cresc haotic plante de cînepă sălbatică. Conform prevederilor art.10 – (1) din Legea nr. 382/1999 cu privire la circulația substanțelor stupefiante, psihotrope și a precursorilor, persoanele autorizate să cultive macul somnifer, cînepa, arbustul coca încheie cu comitetul contracte de cultivare și în termenul stabilit de el, sunt obligate să nimicească resturile și deșeurile acestor plante. (2) Proprietarul, posesorul ori beneficiarul de teren este obligat să nimicească plantele nominalizate la alin. (1) care cresc spontan pe terenul lui. În scopul combaterii cazurilor de trafic și consum al substanțelor stupefiante, ne adresăm către cetățeni, ca în situația depistării plantelor, să anunțe ofițerii de poliție.

 
Desfășurarea lucrărilor de lichidarea a consecințelor calamităților naturale din luna aprilie

24 iulie 2017

Pretura sectorului Ciocana vă aduce la cunoștință că pe str. Transnistria, unde au fost stocate crengile în urma calamității naturale, produse pe data de 20-22 aprilie 2017, agentul economic a prelucrat 33 % la sută din volumul stocat. Deoarece în municipiu se atestă temperaturi foarte ridicate și persistă pericolul de izbucnire a incendiului, Administrația publică locală și Inspectoratul de poliție din sector fac apel către cetățeni să fie foarte prudenți cu materiale inflamabile și să nu arunce chibrite sau țigări aprinse. Concomitent, a fost organizată patrularea acestei zone de funcționarii preturii și a poliției de sector.

 
Întîlnirea d-lui Pavel Ianeț, viceministrul tineretului și sportului cu cetățenii sectorului Ciocana

19 iulie 2017


Marți, 18 iulie 2017, ora 11:00, în incinta Preturii sectorului Ciocana în sala de ședință a avut loc întâlnirea cetățenilor cu d-ul Pavel Ianeț, viceministrul tineretului și sportului. La ședință au participat reprezentanți din Pretura sectorului Ciocana, colaboratorii Direcției pentru Protecția Drepturilor Copilului și managerii Centrilor comunitare.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 8 din 273

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana

Pretor Galina Bostan

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
33-34-34

Cine e online

Avem 37 vizitatori online