Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
AVERTIZARE HIDROMETEOROLOGICĂ

24 octombrie 2018

Conform datelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat, noaptea pe 24 octombrie cu menținere ziua pe 24 octombrie, se prevăd intensificări ale vântului din vest în rafale de până la 15-20 m/s.

 
Şedinţa operativă

22 octombrie 2018

 

Luni, data de 22 octombrie 2018, la ora 11.00, s-a desfăşurat şedinţa operativă a subdiviziunilor preturii sectorului Ciocana şi serviciilor publice din teritoriu. În cadrul şedinţei s-au discutat subiectele din ordinea de zi:
1. Efectuarea lucrărilor de salubrizare și amenajare a sectorului.
2. Pregătirea către sezonul rece 2018-2019.
3. Informația privind activitatea comisiei de examinare a cazurilor de folosire ilicită a buteliilor de gaz lichefiat în încăperile din blocurile de locuințe, amplasate în sectorul Ciocana.
4. Informația privind gradul de pregătire către sezonul de încălzire în instituțiile preșcolare și preuniversitare a sectorului.

 

 
”Ziua recrutului” marcată în sectorul Ciocana

20 octombrie 2018


Sărbătoarea „Ziua recrutului” în sectorul Ciocana a devenit deja o tradiție de petrecere solemnă a tinerilor în Armată Națională.
Pe data de 20 octombrie 2018 Pretura Ciocana în comun acord cu Centrul militar Chişinău şi instituțiile din sector a desfășurat sărbătoarea „Ziua recrutului” și jocurile militar-sportive ”Pe Meleagurile Natale”.
Evenimentul a fost onorat de prezența: Conducerii Cancelariei de stat; Ministerului Apărării al Republicii Moldova; Reprezentanții primăriilor comunelor şi satelor suburbane; Veterani ai războiul pentru integritatea şi independenta Republicii Moldova şi ai războiului din Afganistan.
Parteneri ai evenimentului: Academia Militară ale Forțelor Armate „Alexandru cel Bun”; Batalionul de Gardă al Ministerului Apărării; Orchestra Prezidențială a Ministrului Apărării. Și-au demonstrat forțele și capacitățile în competițiile sportive recruții-elevi din cadrul instituțiilor de învățământ din sector. La jocurile militar-sportive au participat 5 (cinci) instituții de învățământ din sector:
1. Colegiul tehnic al USM;
2. Liceul Teoretic ”Olimp”;
3. Liceul Teoretic ”Dacia”;
4. Școala Profesională nr.10;
5. Școala Profesională nr.7.
În urma competițiilor care au avut loc sau clasat pe următoarele locuri:
I- Liceul Teoretic ”Olimp”;
II- Școala Profesională nr.10;
III- Școala Profesională nr.7.
Evenimentul acesta are scopul de a propaga serviciul militar, imaginea Forțelor Armate şi educația civică a tinerilor premilitari în spiritul devotamentului față de Patrie. Armata Națională la ora actuală este școala în care se deprinde bărbăția, curajul şi puterea de a învinge greutățile.

Poze la subiect: 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 8 din 326

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 37 vizitatori online