Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Atenţie ! Ce cumpărăm ? De unde cumpărăm? De la cine cumpărăm?

20 iunie 2017


Pretura sectorului Ciocana atrage atenţia populaţiei din sector:
 NU CUMPĂRAŢI PRODUSE ALIMENTARE, inclusiv uşor alterabile (produse lactate, peşte şi produse din peşte, carne şi gastronomie din carne, patiserie cu cremă) DE LA ORICINE (persoane fizice sau agenţi economici, care nu deţin acte permisive pentru asemenea activitate) ŞI DE ORIUNDE (pieţe neautorizate, de la sol, unităţi de comerţ improvizate etc.) pentru că astfel vă expuneţi unui risc sporit de îmbolnăvire cu toxiinfecţii alimentare şi boli diareice acute.
 INFORMAŢI-VĂ asupra calităţii şi autenticităţii produselor pe care doriţi să le procuraţi.
 POCURAŢI PRODUSE ALIMENTARE DOAR ÎN LOCURI AUTORIZATE şi asiguraţi-vă că acestea sunt păstrate în condiţii adecvate.
 RENUNŢATI LA ATITUDINEA DE PASIVITATE şi implicaţi-vă în procesul de prevenire, reducere sau ELIMENARE a COMERŢULUI ILICIT STRADAL, ca un risc major asupra sănătăţii.
În scopul protejării consumatorilor, prevenirii situaţiilor epidemiologice condiţionate de boli diareice, care pot apărea în urma consumului produselor uşor alterabile şi asigurării unui comerţ civilizat în limitele cadrului legal, Pretura sectorului Ciocana, Inspectoratul de Poliţie, Inspectoratul Fiscal, începînd cu data de 20 iunie, va desfăşura raiduri de control periodice în zonele de risc din sector (bd. Mircea cel Bătrîn, nr. 1- 2).  
Astfel, cu eforturi comune vom contribui la sporirea calităţii sănătăţii şi a vieţii omului.

 
Lucrările de prelucrare a masei lemnoase

20 iunie 2017

 

În sectorul Ciocana sînt în toi lucrările de prelucrare a masei lemnoase acumulate în urma calamității naturale din 20-21.04.2017.

Poze la subiect: 
Ședinţa de lucru

19 iunie 2017


Pe data de 16.06.2017, ora 13.00, funcționarii Secției locativ – comunale a Preturii sectorului Ciocana au organizat o ședință de lucru, cu manageri instituțiilor de învățămînt din sector cu genericul „Lichidarea consecințelor cataclismelor naturale, care s-au produs la 20-21 aprilie 2017”. În cadrul ședinței date, au fost elucidate diferite aspecte ale problemelor cu care se confruntă instituțiile de învățămînt: defrișarea copacilor, care prezintă pericol de cădere. Evacuarea masei lemnoase din teritoriile adiacente instituțiilor, restabilirea rețelelor electrice afectate. La fel, s-a discutat despre conlucrarea instituțiilor de învățămînt cu serviciile specializate din teritoriu: Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi”; Agenția ecologică Chișinău a Inspectoratului Ecologic de Stat; ÎM „Regia Autosalubritate” precum și cu administratorii blocurilor locative din sector pentru conjugarea eforturilor, întru finalizarea lucrărilor de lichidare a consecințelor calamității naturale menționate.

Poze la subiect: 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 8 din 269

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana

Pretor Galina Bostan

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
33-34-34

Cine e online

Avem 47 vizitatori online