Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Lista candidaţilor admişi la interviu

11.05.2018

În baza evaluării probelor scrise ale candidaţilor la ocuparea funcţiilor publice vacante şi în conformitate cu Regulamentul cu privire la ocuparea funcţiilor publice vacante prin concurs, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 201 din 11 martie 2009, la data de 11.05.2018 , ora 09:00, bir. 13 în cadrul Preturii sectorului Ciocana s-a desfăşurat interviul în cadrul concursului pentru ocuparea funcţiilor publice vacante.

Lista candidaţilor admişi la interviu pentru ocuparea funcției publice vacantă de specialist principal, Secția locativ-comunală:

1. Tudor VARATIC

2. Mihail ANDRONIC

Lista candidaţilor admişi la interviu pentru ocuparea funcției publice vacantă de specialist superior, Serviciul juridic:

1. Mariana PREPELEAC

Poze la subiect: 
Desfăşurarea probei scrise

08.05.2018

Cu privire la desfăşurarea probei scrise în cadrul concursului privind ocuparea funcţiilor publice vacante în Pretura sectorului Ciocana

În baza dosarelor candidaţilor examinate şi în conformitate cu Regulamentul cu privire la ocuparea funcţiei publice vacante prin concurs, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 201 din 11 martie 2009 ,

Pretura sectorului Ciocana anunţă desfăşurarea probei scrise pe data de 10 mai, ora 10:00, bir. 13

pentru funcţiile publice vacante specialist principal al Secţiei locativ-comunală şi specialist superior, Serviciul juridic.

 

Lista candidaţilor admişi la concurs pentru ocuparea funcţiei vacante de specialist principal,

Secţia locativ-comunală :

• Varatic Tudor

• Andronic Mihail

Lista candidaţilor admişi la concurs pentru ocuparea funcţiei vacantă de specialist superior,

Serviciul juridic

• Mariana PREPELEAC

• Mihaela BEJAN

 
Spectacolul dedicat aniversării a 25-a de la deschiderea claselor cu profil de arte

07.05.2018

La 06 mai 2018 în incinta Centrului de Cultură și Artă „Ginta Latină” a avut loc un spectacol de exepție, dedicat aniversării a 25-a de la deschiderea claselor cu profil de arte a Instituției Publice Teoretic „Toader Bubuiog” din comuna Bubuieci. Discipolii claselor cu profil de arte, care au devenit laureaţi ai mai multor concursuri de sector, municipale şi internaţionale, au prezentat publicului măiestrie prin dans, muzică, arta vorbirii. Elevii au atins performanţe deosebite, au demonstrat abilităţi şi capacităţi profesionale, fiind instruiți de cadre didactice cu o vastă pregătire profesională, competente, stăpânite de harul şi pasiunea dăruirii de sine.

Poze la subiect: 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 8 din 304

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor interimar
Sinilga Şcolnic

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 76 vizitatori online