Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Mesaj de felicitare

27 august 2017

Pretura sectorului Ciocana are onoarea să Vă adreseze sincere felicitări și urări de bine cu prilejul sărbătorii naționale: Ziua Independenței Republicii Moldova .
Vă dorim putere, curaj, înțelepciune și dorință să păstrați identitatea, pacea și integritatea în țara, a cărei cetățeni suntem!

 
Şedinţa de lucru

24 august 2017

Miercuri 23.08.2017, ora 16.00, în incinta Preturii sectorului Ciocana, a avut loc şedinţa grupului de lucru constituită în baza dispoziţiei Primarului general interimar al municipiului Chişinău Nistor GROZAVU, nr. 793-d din 23.08.2017, „Cu privire la constituirea grupului de lucru pentru evaluarea situaţiei la şantierul de construire pe terenul cu nr. cadastral 0100313.507 din str. Nicolae Milescu Spătarul”.
La şedinţă au fost prezenţi:
 Petru CORDUNEANU – deputat în Parlamentul Republicii Moldova;
 Victor POLEACOV – consilier municipal din partea PSRM în CMC;
 Ruslan SAACHIAN – şef al Inspectoratului de Poliţie Ciocana;
 Oleg MAEVSCHI – reprezentant în teritoriu al Direcţiei generale arhitectură urbanism şi relaţii funciare;
 Colaboratorii serviciului arhitectură şi construcţii;
 Locatarii blocului locativ din str. Nicolae Milescu Spătarul, 23;
S-a discutat despre situaţia creată la şantierul de construire din str. Nicolae Milescu Spătarul, 27 şi nerespectarea de către S.R.L. „Adero-Impex” a prevederilor dispoziţiei nr. 103- d din 07. 02.2017, prin care au fost sistate lucrările de construire şi valabilitatea autorizaţiei de construire. S-a decis, să fie convocată o altă şedinţă din motiv că n-au fost prezenţi toţi membrii grupului de lucru menţionaţi în dispoziţie şi să mai fie invitaţi, beneficiarul construcţiei S.R.L. „Adero-Impex”, jurişti în domeniu şi un reprezentant al Inspecţiei de Stat în Construcţiei.


 
AVERTIZARE METEOROLOGICĂ

16 august 2017

Conform datelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în intervalul 16 – 22 august, va continua perioada de călduri dogoritoare, pe o mare parte a teritoriului republicii, temperatura maximă a aerului va fi de +33ºC și +35ºC. Rugăm evitarea aflării prelungite la soare a populaţiei în orele amiezii în perioada caniculei.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 8 din 276

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana

Pretor Galina Bostan

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
33-34-34

Cine e online

Avem 29 vizitatori online