Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
14 noiembrie –Ziua Mondială a Diabetului

15 noiembrie 2017

Anual, la 14 noiembrie este marcată Ziua Mondială a Diabetului Zaharat. În acest an, la iniţiativa Federaţiei Internaţionale de Diabet, Ziua Mondială a Diabetului Zaharat se va desfășura sub genericul „Femeile şi diabetul – dreptul nostru la un viitor sănătos”.
Acest eveniment a fost însemnat în anul current prioritar prin activităţi de informare şi comunicare în adoptarea unui stil de viaţă sănătos de către femei, pentru a îmbunătăţi sănătatea şi bunăstarea generaţiilor viitoare, organizate şi desfăşurate de către Direcţia Sănătăţii a Consiliului municipal Chişinău, Centrul de Sănătate Publică a municipiului Chişinău şi Asociaţia Obștească Societatea Diabeticilor "Prodiab".
În această zi, Pretura sectorului Ciocana a găzduit punctul de testare a nivelului de glicemie în sânge şi de determinare a tensiunii arteriale la toţi doritorii în mod gratuit.
De aceste servicii au beneficiat angajaţii preturii, serviciilor şi instituţiilor publice, locuitorii sectorului.
Este important să conştientizăm că diabetul zaharat este o boală gravă şi incurabilă, ea nu menajează nici pe adulţi, nici pe copii. Ziua Mondială a Diabetului Zaharat reaminteşte oamenilor sănătoşi că există întotdeauna cei din apropiere care ar putea avea nevoie de ajutor şi susţinere. Scopul principal al activităţilor desfăşurate în cadrul evenimentului dat este ca fiecare persoană să conştientizeze că Sănătatea e o problema în care responsabilitatea îi aparține! Decizia îngrijirii ei o ia fiecare in deplină cunoștință de cauză! Medicul doar ajută si vă sfătuieşte.

 
Salvează o viață! Donează sânge voluntar!

14 noiembrie 2017

Stimaţi cetăţeni!

Salvează o viață! Donează sânge voluntar! Administrația IMSP AMT Ciocana lansează un apel către toată populația din sector, ce doresc să-și exprime solidaritatea față de cei care au nevoie astăzi de sânge și binevoiesc să salveze o viață. La data de 17.11.2017, în cadrul Centrului Consultativ Diagnostic (str. Vadul lui Vodă, 80) se va organiza „Ziua de donare voluntară de sânge”.
Invităm persoanele cu suflet mare care doresc să doneze sânge de la orele 08.00 până la 13.00 cu buletinul de identitate.

 
ANUNȚ

13 noiembrie 2017

Stimaţi cetăţeni!

P R E T U R A S E C T O R U L U I C I O C A N A
v ă i n f o r m e a z ă !
Pe data de 14 noiembrie 2017, între orele 8.00-12.00, în incinta Preturii sectorului Ciocana (bd. Mircea cel Bătrîn, 4/3) Centrul de Sănătate Publică din municipiul Chişinău de comun cu A.O. „ProDiab” va efectua la toţi doritorii măsurări ale tensiunii arteriale şi screening-ul (testarea nivelului de glicemie în sînge)în scopul depistării precoce a diabetului zaharat.
ATENŢIE: Investigaţiile se efectuează pe stomacul gol şi gratuit!

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 8 din 281

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana

Pretor Galina Bostan

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
33-34-34

Cine e online

Avem 74 vizitatori online