Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Facem curat lună

19 martie 2018

Mişcarea publică „Hai Moldova” împreună cu mişcarea internaţională „Let's Do It! World” cu susţinerea Primăriei municipiului Chişinău şi alte organizaţii obşteşti, desfășoară o acţiune social-ecologică de curăţire a spaţiilor verzi şi amenajării teritoriilor „Vom face împreună Chişinăul curat”, care este planificată la data de 31 martie 2018 .
În acest context, Pretura sectorului Ciocana, vine cu un apel către societatea civilă, de a participa activ la salubrizarea teritoriilor adiacente și curților blocurilor locative. În sectorul Ciocana sunt planificate salubrizarea a două parcuri:
- Padurea-parc „Nicolae Milescu Spatarul” întrarea din strada Igor Vieru;
- Pădurea - parc „Râşcani”,
• întrarea din strada Mihail Sadoveanu colț cu strada Igor Vieru;
• întrarea din strada Mihail Sadoveanu colț cu strada Petru Zadnipru;
• întrarea din strada Nicolae Dimo colț cu Miron Costin.
La acţiune pot participă organizaţii comerciale şi necomerciale, persoane fizice, companii şi întreprinderi de stat, colaboratorii și angajații cărora se vor alătura mișcării la nivelul răspunderii corporativ  - sociale.
Vă așteptăm la data de 31 martie 2018 , orele 9:00 !
Doar prin eforturi comune vom face sectorul mai curat !
Hai, Ciocana, să facem curat!

 
Locatari nemulţumiţi

24 martie 2018

La data de 23.03.2018, administraţia Preturii sectorului Ciocana împreună cu consilierul primarului general interimar, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Ciocana au examinat la faţa locului petiţia locatarilor din preajma supermarketului Nr.1 din bd. Mircea cel Bătrîn, 24/6.
Din cauza că autocamioanele care deservesc supermarketul, locatarii se confruntă cu problema accesului în curtea blocurilor.
S-a stabilit că marţi, 27.03.2018, în incinta Preturii sectorului Ciocana să fie organizată o şedinţă cu participarea locatarilor, reprezentanţilor supermarketului Nr.1 şi administraţiei Preturii sectorului Ciocana pentru a găsi o soluţiile la problema apărută

 
Atenţie la ţurţuri

24 martie 2018

Pretura sectorului Ciocana atenționează toţi locuitorii despre prezența zăpezii și a țurțurilor la streșinile clădirilor și caselor de locuit și pericolul pe care îl reprezintă.
Responsabilitatea legală de îndepărtare a țurțurilor formați la streșinile și jgheaburile imobilelor pe care le dețin sau administrează cade în sarcina asociaţiilor de locatari sau a proprietarilor, pentru a nu pune în pericol viaţa trecătorilor.
Există pericolul ca prin desprindere să rănească oamenii și să distrugă bunuri materiale.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 8 din 295

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor interimar
Sinilga Şcolnic

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 15 vizitatori online