Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Ziua profesională a funcționarului public

23 iunie 2017


Vă felicităm cu prilejul zilei profesionale a funcţionarului public! Instituirea acestei sărbători este o confirmare a importanţei rolului funcţionarului public în fortificarea și dezvoltarea statului, ceea ce depinde în mare măsură atît de capacitatea şi aspiraţia acestora de a realiza progrese şi reforme cît și de aptitudinea de a lua decizii şi de a-și asuma o responsabilitate civică. Suntem ferm convinși că instituirea acestei minunate sărbători va constitui un izvor nesecat de energie inepuizabilă şi idei inovatoare pe care să le valorificaţi cu succes în activităţile cotidiene. Transmitem tuturor funcţionarilor publici cuvinte de mulţumire şi profundă recunoştinţă pentru activitatea nobilă ce o realizaţi zi de zi şi Vă dorim sănătate, fericire, să aveţi parte numai de realizări frumoase şi recunoştinţa celor ce Vă înconjoară, succese mari şi noi în împlinirea misiunii de servire a ţării noastre! 
Consiliul pentru protecţia drepturilor minorilor

22 iunie 2017


În incinta Preturii sectorului Ciocana, pe data de 21 iunie, a avut loc şedinţa Consiliului pentru protecţia drepturilor minorilor. Educaţia copiilor minori rămîne o problemă serioasă în circumstanţele vieţii cotidiene. O influenţă negativă asupra comportamentului minorilor o are mediul nefavorabil din sînul familiei: alcoolismul, narcomania, şomajul. În cadrul şedinţei au fost propuse unele soluţii de ameliorare a stării existente.

Poze la subiect: 
Întîlnirea d-lor Alexei Negrescu și Valeriu Sîrghi cu cetățenii sectorului Ciocana

21 iunie 2017


Marți, 20 iunie 2017, ora 10:00, în incinta Preturii sectorului Ciocana, în sala de ședință a avut loc întîlnirea cetățenilor cu d-ul Alexei Negrescu, șef al Direcției Relații Funciare și Protecția Solurilor și d-nul Valeriu Sîrghi, șef adjunct al Oficiului Cadastral Teritorial Chișinău. La ședință au participat colaboratori din Pretura sectorului Ciocana, reprezentanții primăriilor din suburbii și cetățenii satului Văduleni.

Poze la subiect:

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 7 din 269

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana

Pretor Galina Bostan

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
33-34-34

Cine e online

Avem 46 vizitatori online