Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Mesaj de felicitare

1 septembrie 2017


Prima zi de școală este un eveniment important în viața fiecărui om. Primul sunet marchează începutul unei noi etape în viața fiecăruia: trecerea de la copilărie la maturitate, simbolizează o noua treaptă în urcuşul spre Adevăr şi Frumos, Bine şi Sacru.
Aici, între pereţii şcolii, profesorii deschid din nou ușa înţelepciunii, iar elevii află lucruri noi, dobîndesc noi aptitudini și pun baza viitorului.
Cu această ocazie deosebită Vă aducem cele mai sincere şi frumoase urări de bine, prosperitate, realizări şi succese mari pe tărîmul cunoștințelor.
Fie ca educația să rămînă cea mai puternică armă, ce poate fi folosită pentru a schimba lumea!

 
Mesaj de felicitare

30 august 2017


Pretura sectorului Ciocana vine cu un mesaj de felicitare cu prilejul sărbătorii „Limba Noastră”.
Alături de tricolor, limba noastră este un simbol naţional şi stă la fundamentul unei culturi, unei societăţii. Noi ne mândrim cu graiul nostru care este bogăţia şi comoara neamului ce a fost lăsată de strămoşi, atât de frumoasă, melodioasă şi dulce! E limba noastră de acasă, prin care ne facem cunoscuţi în lume!
Cu această ocazie Vă aducem sincere felicitări şi urări de pace, sănătate, prosperitate, succese şi realizări în toate.

 
Şedinţa de lucru

28 august 2017

Vineri 25.08.2017 în incinta Pretura sectorului Ciocana, a avut loc şedinţa de lucru cu gestionarii fondului locativ din sector. În cadrul şedinţei au fost abordate următoarele probleme:
1. Pregătirea fondului locativ către sezonul rece 2017-2018: a) s-a reamintirea despre dispoziţia Primarului general al municipiului Chişinău şi a Pretorului sectorului Ciocana nr.01-10/31 din 06.06.2017 „Cu privire la pregătirea gospodăriei locativ-comunale către sezonul rece 2017-2018” despre finisarea lucrărilor către data de 30.09.2017; b) măsuri care necesită de a fi întreprinse în perioada pregătirii blocurilor locative, conform planului elaborat.
2. Lucrul cu populaţia la compartimentul achitărilor serviciilor comunale.
3. Lucrările de salubrizare şi amenajare a teritoriilor adiacente blocurilor locative (cosirea vegetaţiei, evacuarea obiectelor de uz casnic de la blocurile locative, spălarea şi dezinfectarea camerelor de acumulare a deşeurilor menajere, curăţirea copertinei de la intrările în blocurile locative, lângă fundamental blocurilor locative cresc diferiţi puieţi care necesită de a fi înlăturaţi, deratizarea şi dezinsecţia subsolurilor blocurilor locative, lichidarea gardurilor improvizate din diferite obiecte, reparaţia rampelor la camerele de evacuare a deţeurilor menajere de la blocurile locative, ş.a.)
4. Întreprinderea măsurilor de evacuare a crengilor rămase, în urma consecinţelor intemperiilor din 20-21.04.2017( neadmitere arderii crengilor şi vegetaţiei uscate). În acest context, pretura sectorului Ciocana îndeamnă societatea civilă din sector să contribuie la salubrizarea, amenajarea şi menţinerea ordinii sanitare a teritoriilor adiacente blocurilor locative.


 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 7 din 276

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana

Pretor Galina Bostan

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
33-34-34

Cine e online

Avem 17 vizitatori online