Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
GALA ANTREPRENORILOR DE SUCCES DIN SECTORUL CIOCANA

8 decembrie 2017

Pe data de 6 decembrie 2017 a avut loc Gala antreprenorilor de succes din sectorul Ciocana.
Organizator şi gazda evenimentului a fost Pretura sectorului Ciocana.
Evenimentul festiv a reunit oameni de afaceri, reprezentanţi ai instituţiilor publice şi autorităţilor locale.  
În mesajul de felicitare, dna Galina BOSTAN, pretorul sectorului Ciocana, a subliniat curajul persoanelor, care au rămas în ţară, au ales să activeze în domeniul businessului, creînd locuri de muncă pentru concetățenii noștri, astfel fiind un model de responsabilitate socială. A menţionat, că un mediul de afaceri prosper asigură bunăstarea cetăţenilor, prin urmare persoanele, care contribuie la dezvoltarea acestui domeniu merită să fie apreciate.  
În cadrul evenimentului au fost remarcaţi antreprenorii, care au înregistrat succese deosebite în activitatea lor. 29 de laureaţi au primit diplome şi cadouri la 12 nominaţii. La acordarea trofeelor s-a ţinut cont de cifra de afaceri, investiţii, profit, atitudine faţă de angajaţi şi mediul înconjurător, inovaţii şi contribuţie la dezvoltarea sectorului Ciocana.
Acţiunea a avut şi un scop caritabil, fiind colectate mijloace financiare din vînzarea tablourilor executate de copiii Centrului de Creaţie „Ghiocel” pentru ajutorarea unei familii, care are la întreţinere un copil grav bolnav. 
Vinerea sanitară pe bd. Mircea cel Bătrîn

28 noiembrie 2017

Vineri, 24 noiembrie 2017, în a doua jumătate a zilei, funcţionarii Preturii sectorului Ciocana, în frunte cu dna Galina Bostan, pretor, au ieşit pe bd. Mircea cel Bătrîn, pentru a încărca mormanele de frunze.
Împreună cu angajații Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi” au fost greblate frunzele şi încărcate în 3 tractoare.
Practic, în 2 ore, tractoarele au fost încărcate la maximum, iar porţiunea dintre piaţă şi magazinul „Fidesco” (aleea şi partea din stânga bulevardului), a fost curăţată.
Exemplul angajaţilor preturii este demn de urmat de toţi locuitorii sectorului Ciocana pentru a avea un oraş mai curat şi mai frumos.

 
ANUNȚ

23 noiembrie 2017

Stimaţi cetăţeni!

În scopul organizării şi desfăşurării acţiunilor de amenajare şi salubrizare a teritoriului sectorului Ciocana, conform dispoziţiei primarului general interimar al municipiului Chişinău nr.959-d din 29 septembrie 2017 „Cu privire la organizarea și desfășurarea campaniei de salubrizare de toamnă” și dispoziției pretorului sectorului Ciocana nr.01-10/59 din 06 octombrie 2017 a fost aprobat Programul de organizare și desfășurare a acțiunilor de amenajare și salubrizare a teritoriului sectorului Ciocana pentru perioada 02.10.2017-15.12.2017.
Pretura sectorului Ciocana vine cu un îndemn către toți locuitorii sectorului Ciocana, gestionarii fondului locativ, conducătorii întreprinderilor și instituțiilor, colectivelor de pedagogi și elevi, agenților economici să participe la lucrările de salubrizare a teritoriului sectorului, a teritoriului adiacent blocurilor administrative și locative, instituţiilor preşcolare şi preuniversitare.
Totodată, menționăm că se interzice arderea frunzişului, gunoiului și deşeurilor vegetale.
Responsabili de respectarea acestor cerinţe sunt gestionarii fondului locativ, conducătorii instituţiilor de învăţământ, instituţiilor medicale, organizaţiilor, întreprinderilor şi agenţii economici din teritoriu, indiferent de forma de proprietate.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 7 din 281

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana

Pretor Galina Bostan

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
33-34-34

Cine e online

Avem 73 vizitatori online