Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Condițiile de luare la evidență a persoanelor și familiilor pentru obținerea locuințelor sociale

15.06.2018

Stimaţi cetăţeni!
Pretura sectorului Ciocana, vă aduce la cunoștință condițiile de luare la evidență a persoanelor și familiilor pentru obținerea locuințelor sociale și lista actelor necesare pentru a fi anexate la cererea pentru luarea la evidență a persoanelor care necesită locuință socială. Pentru informație accesați aici.


 
Atenție, pericol la înec!!!

13.06.2018

 

Atenționare!

Pe perioada vacanţei de vară, Pretura sectorului Ciocana solicită implicarea tuturor factorilor locali, inclusiv,cei educaționali, conform competenţelor (APL, reprezentanţii IGSU, INP, medicii de familie, educatorii, pedagogii, agenţii economici în gestiunea cărora se află bazine acvatice, substaţiile electrice şi alte obiective pasibile de riscuri pentru copii) a întreprinde măsuri de profilaxie (discuții, şedinţe şi alte acţiuni de responsabilizare a părinţilor, inclusiv persoanelor autorizate să aibă grijă de copii în lipsa părinţilor), de prevenire, de evitare a situaţiilor de risc pentru viţă şi sănătate şi acţiuni de protecţie a copiilor în cazul unor situații excepționale.

Atenţie sporită la pericolele de înec, incendii, traficul rutier, electrocutare, intoxicare cu produse alimentare, gaze şi alte substanţe nocive, cazuri de violenţă în rândurile minorilor şi alte situaţii, care pot să apară în perioada de vară, când copii folosesc timpul liber pentru joacă, călătorii, odihnă în tabere etc.

Nu fiţi indiferenţi !

Dacă sunteți martor la o situație de criză, apelați 112!

 

 
Ziua Mondială a Donatorului de Sânge

13.06.2018

Pentru a marca Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, pe data de 09 iunie, locuitorii sectorului Ciocana au fost invitaţi la punctul de colectare a sângelui, organizat în incinta Preturii sectorului Ciocana. În cadrul campaniei de informare a populaţiei, în ajunul evenimentului, Pretura sectorului Ciocana, în colaborare cu structurile desconcentrate în teritoriu, a distribuit şi afişat materiale publicitare. Merită o apreciere deosebită implicarea copiilor de la Centrele Comunitare “Convorbitorul” şi „Speranţa”, care în ziua 08 iunie au desfăşurat un Flash mob pe bd. Mircea cel Bătrîn (alee). Un suport esenţial la informarea populaţieu au acordat medicii de familie din AMT Ciocana. La punctul de colectare, s-au prezentat 191 de persoane, din care 164 au donat sânge întrunind condiţiile necesare. Din numărul donatorilor 32 la sută au fost persoane cu vârsta cuprinsă între 18-30 de ani, iar persoanele cu vârsta între 45-60 de ani au constituit 23 la sută. Toţi donatorii de sânge, au beneficiat de colet cu produse alimentare, îngheţată şi buna dispoziţie, asigurată de copiii Centrelor Comunitare din sector: “Convorbitorul”, „Speranţa” şi “Evrica”, care au cântat şi dansat în faţa acestora. 10 donatori emeriţi şi fideli au fost premiaţi cu diplome şi colete cu produse alimentare. Pretura sectorului Ciocana, în calitate de organizator al Zilei de donare de sânge în sector, alături de partenerii: Centrul Naţional de Transfuzie a Sângelui şi AMT Ciocana, exprimă recunoştinţă tuturor celor, care au manifestat responsabilitate faţă de societate şi s-au alăturat milioanelor de oameni de pe glob pentru a dona sânge şi a contribui la salvarea vieţilor omeneşti.

Poze la subiect: 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 7 din 308

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 46 vizitatori online