Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Proiectul social-cultural „Mami/Co Fair”

22.07.2018

La data de 22.07.2018 în scuarul DETS sectorului Ciocana, str.Alecu Russo.57 s-a desfășurat Proiectul social-cultural „Mami/Co Fair”, la inițiativa Asociației „ Maxcosm Prim ” cu susținerea Preturii sectorului Ciocana.

Scopul acțiunii - promovarea portului popular, a tinerelor talente, acțiuni de caritate.

Protagonista evenimentului a fost familia Înculeț, care crește opt copii. În fața publicului au evoluat copiii de la Centrul Comunitar „ Convorbitorul ” .

 
Ședința de lucru

05.07.2018

Pretura sectorului Ciocana în baza recomandărilor din cadrul ședinței Colegiului Consultativ a Oficiului Teritorial Chișinău al Cancelariei de Stat din 28 iunie 2018, a organizat la data de 05.07.2018 o ședință comună cu Oficiul Teritorial Chișinău al Cancelariei de Stat, Agenția ecologică Chișinău, Inspectoratul de Poliție Ciocana, IM Regia „Autosalubritate” și SRL „ABS” .

S-a discutat referitor la întreprinderii măsurilor de salubrizare și menținerea ordinii sanitare a teritoriului adiacent drumului de acces către Uzina de sortare și reciclare a SRL „ ABS ”din str. Uzinelor.

În urma abordării acestei teme s-a hotărât ca SRL „ABS”, împreună cu IM Regia „Autosalubritate”, vor întreprinde măsurile necesare de salubrizare a teritoriului menționat.

Inspectoratul de Poliție Ciocana va efectua razii de control a ordinii sanitare a terenurilor adiacente întreprinderilor din zona str. Uzinelor 205-211 și la caz vor încheia procese-verbale contravenționale în baza art. nr. 181 al Codului Contravențional.

Pretura sectorului Ciocana în colaborare cu SRL „ABS”, și IM Regia „Autosalubritate” va elabora schema de salubrizare a terenului propriu-zis.

 
Salubrizarea străzii „Eroii Neamului”

04.07.2018

Ca urmare a măsurilor intreprinse în colaborare cu Î.M pentru servicii locative și

Pretura sectorului Ciocana, au salubrizat gunoiștea stihiică de pe strada „Eroii Neamului”.

Locatarii acestei străzi au posibilitatea de a savura natura divină din preajmă, și de a o proteja !

 

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 6 din 311

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 24 vizitatori online