Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
O acțiune bună de urmat

18 martie 2019

Președintele Asociația Coproprietarilor în Condominiu nr.55/632, Domnul Curcubet Dumitru, la data de 16 martie 2019 împreună cu locuitorii complexului locativ din str.Ginta Latină nr.12, au salubrizat scuarul din perimetrul străzilor Vadul lui Voda, Mihail Sadoveanu și Ginta Latină.
În acest mod locuitorii Ciocanei au răspuns la îndemnul Primarului interimar, Domnul Ruslan CODREANU la campania de salubrizare de primăvară. Mulțumim de implicare civică.
Totodată, Pretura sectorului Ciocana, ÎNDEAMNĂ gestionarii fondului locativ, agenții economici și locuitorii sectorului să efectueze salubrizarea și să participe activ la campanile de curățare a sectorului.
 
La rezolvarea problemelor locuitorilor din sector.

16 martie 2019

La apelul locuitorilor blocurilor de locuit din bd.Mircea cel Bătrîn nr.26/6 și nr.22/3, care se confruntă cu problema eventualelor construcții noi a blocurilor locative din imediata vecinătate pe terenul care este folosit ca parcare privată.
La acestă întrunire au fost prezenți Primarul interimar, Domnul Ruslan CODREANU și Pretorul sectorului, Doamna Sinilga ȘCOLNIC cu șefii Direcțiilor a Primăriei Municipiului Chișinău și reprezentanții Preturii de sector.
Proprietarii apartamentelor au cerut conducerea orașului neadmiterea edificării unor blocuri locative noi pe terenul din apropierea lor având în vedere că nu este acces pentru deservirea blocului. De asemenea rezilierea contractului cu parcarea privată și schimbarea destinației terenului din comercială în cea de odihnă și agrement.
Primarul interimar, Domnul Ruslan CODREANU, a luat act de problemele abordate într-u soluționarea acestora.
 
Facem râul Bâc mai curat !

16 martie 2019

Astăzi, data de 16 martie 2019, sectorul Ciocana a fost prezentă la campania social-ecologică de curățare a albiei râului Bâc inițiată de către Primarului interimar, Domnul Ruslan CODREANU. La acest exercițiu ecologic au luat parte conducerea sectorului pretorul, Doamna Sinilga ȘCOLNIC, funcționarii preturii, instituțiile de învățământ, reprezentanții „Chișinău Gaz”, serviciile municipale specializate, instituțiile publice.
Pretura sectorului Ciocana a acordat saci și mănuși, unități de transport pentru evacuarea gunoiului menajer acumulat. Îndemnăm pe toți cei care fac parte din acest oraș să participe activ la evenimentele ecologice ce vor avea parte în bilunarul de primăvară.


 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 6 din 410

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 37 vizitatori online