Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Şedinţa de lucru

28 septembrie 2017

Pe data de 27.09.2017, în incinta Preturii sectorului Ciocana, a avut loc ședința de lucru cu gestionarii fondului locativ din sector. Problema de bază, care a fost pusă în discuție este: finalizarea lucrărilor de pregătire a fondului locativ către sezonul rece al anului 2017-2018. La compartimentul dat, în fața gestionarilor fondului locativ a fost puse sarcini cu termini concreți pentru finalizarea lucrărilor.
Concomitent, s-a pus în sarcină gestionarilor,către „Hramul orașului”, de a aduce în ordine sanitară teritoriile adiacente blocurilor locative.

 
Sistarea livrării gazelor naturale pe anumite adrese

25 septembrie 2017


Pretura sectorului Ciocana vă informează că timp de 3 zile (25.09. - 28.09.2017), pe unele străzi din Capitală, dar și în satul Bubuieci, va fi sistată livrarea gazelor naturale către consumatorii casnici, non-casnici și agenții economici.
Sistările anunțate de către SRL "Chișinău-gaz" - Operatorul sistemului de distribuție a gazelor naturale, sunt impuse de efectuarea unor lucrări planificate (de înlocuire a dispozitivelor de închidere cu d-65 mm la conducta de gaze naturale) la intersecția str. Uzinelor - str. Industrială.
Lista străzilor unde va fi sistată livrarea gazelor naturale către consumatorii casnici, în legătură cu executarea lucrărilor planificate: 25 - 28 septembrie 2017.

 
Sărbătoarea pentru copii

7 septembrie 2017


Asociaţia Obştească Centrul de Dans Vocal „Sisters and Brothers” a organizat în parteneriat cu Pretura Ciocana în data de 03 septembrie curent în scuarul DETS, str.A.Russo, 57, un concert în aer liber cu participarea colectivelor de dans şi interpreţilor din sector.
La cea de a VI-a ediţie a concertului „SIS N BRO Open Air Fest” au participat peste 400 copii din municipiu.
Organizarea şi desfăşurarea acestui eveniment a demonstrat importanţa promovăriii unui mod sănătos de viaţă în răndurile tinerilor, atragerea locuitorilor cu vîrstă şi statut social diferit în activităţile de sector.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 6 din 276

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana

Pretor Galina Bostan

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
33-34-34

Cine e online

Avem 16 vizitatori online