Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Consiliul pentru protecţia drepturilor minorilor

5 octombrie 2017

În incinta Preturii sectorului Ciocana, pe data de 4 octombrie 2017, la ora 14.00, a avut loc şedinţa Consiliului pentru protecţia drepturilor minorilor. Educaţia copiilor minori rămîne o problemă serioasă în circumstanţele vieţii cotidiene. O influenţă negativă asupra comportamentului minorilor o are mediul nefavorabil din sînul familiei: alcoolismul, narcomania, şomajul. În cadrul şedinţei au fost propuse unele soluţii de ameliorare a stării existente. La ședință s-a mai discutat despre:
1. acordarea abonamentelor gratuite la transportul public copiilor din familii defavorizate;
2. raportul activității directorului adjunct pentru educație privind protecția drepturilor copilului în liceul „Mihail Berezovschi”.


 
Ziua Profesorului

5 octombrie 2017

Mult stimați pedagogi,!
Pretura sectorului Ciocana, cu prilejul sărbătorii profesionale „Ziua profesorului”, adresează sincere felicitări lucrătorilor din învăţământ, dorindu-le prosperitate, sănătate, optimism şi noi realizări fructuoase, munca să Vă fie răsplătită din plin prin recunoașterea socială, să găsiți continuu satisfacţie în nobila dedicare pentru formarea competenţelor noilor generații, dornice de a se conforma realităților timpului.
 
1 octombrie - Ziua Internaţională a Persoanelor în Etate

3 octombrie 2017

Ziua Internaţională a Persoanelor în Etate este sărbătorită în fiecare an, în data de 1 octombrie, care ne reaminteşte cît de valoroşi sunt oamenii, indiferent de vîrsta lor şi de cunoscutul proverb "Cine n-are bătrâni să-şi cumpere".
Bătrînii sînt cei la care mergem după un sfat, după ajutor şi susţinere cînd ne e greu. Ei joacă un rol incomensurabil în toate societăţile: ca lideri, ca asistenţi şi ca voluntari. Cu toate acestea, ei sînt cei mai vulnerabili.
Ziua Internaţională a Persoanelor în Etate ar trebui să ne facă mai înţelegători şi să ne apropie mai mult de bunei, părinţi, rude, fraţi, de toţi cei mai în vârstă. Pentru ca ei să simtă căldura noastră şi să fie fericiţi. Viaţa respiră prin fericire, iar cel mai fericit om din lume este cel care duce în spate un sac plin cu amintiri .
A devenit deja o tradiţie frumoasă ca în această zi semnificativă, concomitent cu exprimarea recunoştinţei persoanelor în vîrstă pentru enorma contribuţie în folosul întregii societăţi, să oferim şi ajutoare celor mai vulnerabili.
Pretura sectorului Ciocana a organizat pentru 30 de personale colete cu produse alimentare , iar Liceul “Orizontul” a oferit un prînz gratuit pentru 15 persoane.
Tuturor celor, care poartă pe chip înţelepciune şi lumină, iar în suflet urmele experienţelor trăite pe parcursul vieţii, urăm sănătate, împlinire sufletească si o bătrîneţe fără tristeţe, iar grija celor din jur să vă bucure mereu sufletul.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 5 din 276

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana

Pretor Galina Bostan

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
33-34-34

Cine e online

Avem 19 vizitatori online