Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Intervenția forțelor

12 ianuarie 2019

În sector a avut loc intervenția forțelor Inspectoratului de Poliție Ciocana, Departamentului Trupelor de Carabinieri în colaborare cu Pretura sectorului Ciocana, care cu trei utilaje specializate și 20 carabinieri s-au alăturat la deszăpezirea căilor de acces, drumurile secundare, treptele către oficiile poștale, instituțiile de învățământ preșcolare și preuniversitare.

Poze la subiect: 
În conlucrare

12 ianuarie 2019

Pretura sectorului Ciocana pe parcursul zilelor 11.01.2019 – 12.01.2019 au intreprins un șir de măsuri referitor la organizarea lucrărilor de deszăpezire și presărarea materialului antiderapant în conlucrare cu serviciile specializate ale primăriei, agenții economici, organizațiile, întreprinderile și gestionarii fondului locativ. Ca urmare a măsurilor întreprinse străzile, trotuarele din sector sunt practicabile.

Poze la subiect: 
Pretura sectorului Ciocana

12 ianuarie 2019

Astăzi, colaboratorii Preturii sectorului Ciocana s-au deplasat în teritoriu, pentru a evalua situația din sector cu privire la deszăpezirea străzilor, aleilor, trecerilor de pietoni, stațiilor și locurilor publice. Deasemenea agenții economici, gestionarii fondului locativ, au fost atenționat în curățarea teritoriului adiacent edificiilor pe care le dețin. Totodată informația colectată cu străzile, locurile ce necesită a fi deszăpezite sunt luate la control de către serviciile specializate din sector. Îndemnăm automobiliștii să nu parcheze pe marginea străzilor, trotuarelor în inter-cartier la platourile de acumulare, pentru a evita aglomerarea traficului și a permite utilajelor de deszăpezire și unităților de evacuare a deșeurilor menajere să intervină în timp promt.

Poze la subiect:
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 5 din 360

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 24 vizitatori online