Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Salubrizarea sectorului

19 martie 2019


La indicațiile pretorului sectorului Ciocana, Sinilga ȘCOLNIC, serviciile municipale din sector efectuează următoarele lucrări:
Î.M. Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi cu 33 de muncitori și 2 unități de transport, salubrizează și evacuează gunoiul din urnele aleii bd.Mircea cel Bătrîn și lucrări de reparație a florarilor, curățatul și dezgropatul trandafirilor. Totodată se salubrizează terenurile municipale din str.Meșterul Manole. De asemenea continuă efectuarea lucrărilor de curățare a arborilor cu emondorul din str.Varnița, evacuarea crengilor, defrișarea suprafețelor împădurite din scuarul str.Ginta Latină.
Asociația de Proprietari de Locuințe Privatizate 54/218 efectuează lucrări de salubrizare a străzilor (colectarea gunoiului menajer, greblatul și evacuatul frunzișului) Nicolai Milescu Spătarul nr.9/3, „Aleia Școlarului” segmentul str.Ginta Latină până la str. Igor Vieru. De menționat că zilnic se efectuează salubrizarea stațiilor de așteptare a pasagerilor (86), trecerile de pietoni, treptele de acces, platourile de acumulare a gunoiului menajer.
Toate aceste lucrări sunt efectuate în interesul locuitorilor sectorului Ciocana și a municipiului Chișinău.

 

Poze la subiect:
 
Evacuarea garajelor metalice neautorizat amplasate

18 martie 2019

În temeiul dispoziției Primarului general interimar, Domnul Ruslan CODREANU, nr.104-d din 04 martie 2019, s-au început lucrările de demontare și evacuare a garajelor metalice amplasate în mod neautorizat pe adresa bd.Mircea cel Bătrîn nr.29/1. Lucrările au fost executate de Întreprinderea Municipală pentru Servicii Locative Ciocana, ordinea publică în timpul efectuării lucrărilor fiind asigurată de Inspectoratul de Poliție Ciocana.
De asemenea ATENŢIONĂM proprietarii garajelor metalice să se conformeze stipulărilor legale şi să evacueze benevol bunurile. Vă mulțumim pentru înțelegere!
 
Ședința operativă

18 martie 2019

Luni, data de 18 martie 2019, la ora 11.00, s-a desfășurat ședința operativă a subdiviziunilor preturii sectorului Ciocana şi serviciilor publice din teritoriu, condusă de Sinilga ȘCOLNIC, pretor al sectorului Ciocana.
În cadrul ședinței s-au discutat subiectele din ordinea de zi:
1.Efectuarea lucrărilor de salubrizare și amenajare a sectorului.
2. Avertizarea și sancționarea proprietarilor întreprinderilor din sector care nu-și îndeplinesc obligațiile la capitolul salubrizării.
3. Identificarea terenului în sectorul Ciocana pentru plantarea masivă de arborilor la data de 30 martie.
4. Evacuarea garajelor metalice din scuarul bd.Mircea cel Bătrîn nr.29/1.
5. Acțiuni în vedere executării prevederilor art. 25, alin.(6) al Legii nr. 278 din 14.12.2007 „Privind controlul tutunului” și art.30, pct.(a), (b) al Legii nr. 1100 din 30.06.2000 „Cu privire la fabricarea și circulația alcoolului etilic și a producției alcoolice”.
6. Raport de activitate a Direcției asistență socială pentru anul 2018.
7. Informația privind aprovizionarea sectorului cu apă potabilă în anul 2018.


 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 5 din 410

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 35 vizitatori online