Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Ediţia a doua a concursului "PRIMAR DE PRIMAR"

La data de 30 noiembrie 2008, în oraşul Vadul lui Vodă, în incinta Agenţiei de Turism "Odiseu” a avut loc a doua ediţie a concursului muzical-distractiv “Primar de primar” cu participarea primarului de Coloniţa – dl Gheorghe Calancea, primarul de Vadul lui Vodă – dl Iurie Onofreiciuc şi pretorul de Ciocana – dna Galina Bostan.
Concursul a avut drept scop renaşterea obiceiurilor şi tradiţiilor populare din fiecare regiune, cît şi schimbul de experienţă între primari şi promovarea activităţii localităţilor suburbane.

Evenimentul s-a desfăşurat în 5 probe diverse conform cărora au fost apreciaţi primarii (proba de cunoştinţe generale, proba artistică, proba de mîndrie – programul artistic din localitate şi proba “gospodina favorită” – prezentarea bucatelor tradiţionale).
Participanţii au fost susţinuţi de artişti profesionişti ca Ana Puică, Aurel Chirtoacă, Igor Cuciuc, Anastasia Cuşnir etc. Concursul a fost apreciat de un juriu profesionist din diverse domenii de activitate, iar oaspeţii de onoare au fost consilierii municipali Oleg Cernei, Mihai Ciobanu şi Adelaida Boico.

 
LA MULŢI ANI

Miercuri, 26 noiembrie 2008

Pretorul de sector, dna Galina Bostan însoţită de reprezentanţi oficiali ai primăriei municipiului Chişinău şi ai preturii au fost în vizită la dna Vera Gînga, locuitoare a sectorului Ciocana, care la 15 noiembrie a împlinit frumoasa vîrstă de 100 ani. Omagiata a primit în dar buchete de crizanteme, cadouri şi mici atenţii din partea înalţilor oaspeţi.

S-a născut la 15 noiembrie 1908, în satul Plopi, raionul Donduşeni şi după absolvirea Liceului de fete din Chişinău a activat ca învăţătoare. 
Deşi duce pe umeri un secol de viaţă, dna Vera impresionează prin inteligenţă, frumuseţe şi seninătate.
 Colaboratorii preturii sectorului Ciocana se alătură tuturor cuvintelor de felicitare, urîndu-i multă sănătate, linişte sufletească şi mulţi ani înainte.

 
Serviciul de Pompieri şi Salvatori Ciocana previne

Joi, 20 noiembrie 2008

Serviciul de Pompieri şi Salvatori Ciocana atenţionează locuitorii sectorului să fie prudenţi în timpul fumatului în locuri necorespunzătoare, exploatarea aparatelor defecte sau improvizate, să nu lase fără supraveghere aparatele electrocasnice conectate la reţeaua electrică şi de asemenea copii nesupravegheaţi.

Statisticile demonstrează că în perioada rece numărul incendiilor şi intoxicaţiilor cu monoxid de carbon creşte datorită neglijenţei, necunoaşterii, imprudenţei şi nerespectării normelor de prevenire a incendiilor şi utilizarea neadecvată a materialelor combustibile.

 
<< Început < Anterior 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 Următor > Sfârşit >>

Pagina 377 din 386

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 42 vizitatori online