Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Sectorul Ciocana se pregăteşte de sezonul rece

Luni, 08 septembrie 2008

În perioada iulie-august în sectorul Ciocana s-au îndeplinit lucrări de pregătire a fondului locativ către sezonul rece 2008-2009 (spălarea instalaţiilor interioare de încălzire; lucrări de profilaxie la instalaţiile de apă potabilă, caldă şi canalizare; spălarea hidropneumatică a sistemului de încălzire ş.a.).

La moment lucrările menţionate sunt îndeplinite în proporţie de 89,1% .

În acelaşi timp, pretura sectorului Ciocana colaborează cu gestionarii fondului locativ pentru reducerea datoriilor faţă de complexul termoenergetic, care va duce la buna pregătire a sistemelor inginereşti de aprovizionare cu agent termic.

 
Întîlnirea locatarilor cu viceministrul afacerilor interne, dl Valentin Zubic

Marţi, 02 septembrie 2008

Marţi, 02 septembrie, în cadrul preturii a avut loc întîlnirea locuitorilor din sectorul Ciocana cu dl Valentin Zubic, viceministrul afacerilor interne. La întîlnire au mai fost prezenţi comisarul sectorului Ciocana, Corneliu Groza şi vicecomisarul Leonid Bitirescu.

Viceministrul a răspuns la întrebările celor prezenţi care s-au referit la asigurarea securităţii copiilor din instituţiile de învăţămînt, la repartizarea agenţilor de poliţie rutieră în intersecţiile din preajma şcolilor şi grădiniţelor, cît şi la reluarea activităţii cercurilor de educaţie rutieră în instituţiile preuniversitare.

De asemenea, s-au abordat probleme ce ţin de parcările neautorizate şi de staţionarea maşinilor în imediata apropiere a blocurilor locative.

Evenimentul dat face parte din Programul întîlnirilor şi audienţei cetăţenilor de către membrii Guvernului şi alţi conducători ai autorităţilor administraţiei centrale în baza prevederilor Hotărîrii Guvernului RM nr.1349 din 16.10.2002.

 
Mesajul dnei Galina Bostan, pretorul sectorului Ciocana, la 1 septembrie

Luni, 01 septembrie 2008

                                            Dragi elevi !
                                        Stimaţi profesori !

Conform unei frumoase tradiţii, prima zi de toamnă este marcată de sunetul cristalin al clopoţelului. Unu septembrie este ziua tuturor începuturilor, ziua noilor dorinţe, aspiraţii care pe parcursul anului devin realitate. Astăzi revenim la pragul şcolii cu bună dispoziţie, noi forţe, dornici de muncă. 

Stimaţi profesori,
Povara pe care o duceţi de-a lungul anilor nu este deloc uşoară, dar nobilă şi cu dăruire de sine. Suntem recunoscători pentru munca pe care o depuneţi, purtînd responsabilitatea de a călăuzi spre lumină mintea şi de a sensibiliza sufletul discipolilor. Apreciem contribuţia pentru educarea tinerei generaţii şi grija pe care o purtaţi copiilor.

Dragi elevi,
Voi sunteţi speranţa noastră, viitorul ţării, de aceea cuceriţi cu îndrăzneală culmile cunoaşterii şi acumulaţi lumina înţelepciunii. Şcoala are menirea să dezvolte o sănătate spirituală şi încredere în viitorul societăţii. Folosiţi pe deplin aceste valori spre binele vostru, a părinţilor şi a neamului.

Pretura sectorului Ciocana Vă adresează la început de an şcolar drum bun, sănătate tuturor, creativitate, dîrzenie, abnegaţie, succese mari la învăţătură şi realizarea tuturor speranţelor.
                                                     
                                                  Pretor                                                   Galina Bostan
 

                                                                                                                                      1 septembrie 2008

 
<< Început < Anterior 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 Următor > Sfârşit >>

Pagina 356 din 360

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 23 vizitatori online