Skip to content
Bine aţi venit pe site-ul preturii sectorului Ciocana!
Campionatul liceenilor la fotbal

6 decembrie 2010

  La 30 noiembrie 2010 s-a încheiat Campionatul liceenilor la fotbal dedicat ,,Zilei Naţionale a Tineretului”. La Campionat au participat liceele ,,Mihail Berezovschi”, ,,Constantin Negruzzi”, ,,Petru Zadnipru”, ,,Gaudeamus”, Ginta Latină”, ,,Liceul cu profil sportiv nr.2”.
  Locurile premiante au fost ocupate în felul următor:
Locul I – Liceul cu profil sportiv nr.2 (antrenor Serghei Urumov)
Locul II – Liceul ,,Ginta Latină” (antrenor Nicolai Căpăţînă)
Locul III – Liceul ,,Mihail Berezovschi” (antrenor Parascovia Urîtu) Învingătorii au primit cupa, mingi de fotbal, flanele sportive.

Poze la subiect: 
Aşa nu se mai poate...

3 decembrie 2010

  Semestrilal, de către Pretura sectorului Ciocana se efectuează verificarea alimentaţiei copiilor din grădiniţele din sector.
  În rezultatul controlului efectuat în perioada 29.09 - 20.10 curent, în incinta preturii, pe data de 1 decembrie 2010, a avut loc o şedinţă, a Autorităţilor Publice Locale cu conducătorii instituţiilor preşcolare.
  La întîlnire au participat reprezentanţii Centrului pentru sănătate publică, Asociaţia medical teritorială Ciocana şi reprezentanţii de la Direcţia educaţie, tineret, sport (DETS) Ciocana. Scopul întîlnirii a fost alimentaţia copiilor în grădiniţe.
  Pretorul sectorului Ciocana, Galina Bostan, încearcă de mai mult timp să atragă atenţia autorităţilor despre pîinea care este de o calitate foarte joasă şi „cleioasă” pe care o mînăncă copiii din grădiniţe în fiecare zi. Şefa secţiei alimentaţie publică din cadrul DETS Ciocana a menţionat că achziţionarea produsului s-a efectuat la preţul cel mai jos, aşa cum cere legislaţia în vigoare.
  Dna Galina Bostan a precizat că nu întodeauna preţul cel mai mic presupune şi calitatea înaltă a produsului, prezentînd şi cîteva bucăţi de pîine "cleioasă" din făină furajeră .
  La final de şedinţă s-au adus mai multe propuneri privind îmbunătăţirea procedurii de achiziţionare şi calităţii produselor livrate la grădiniţe.

Poze la subiect: 
Donează sînge, fii erou!

27 noiembrie 2010

  În zilele de 23 şi 24 noiembrie curent, în cadrul Centrului Consultativ Diagnostic IMSP AMT Ciocana (str. Vadul lui Vodă, 80) şi în cadrul Centrului Medicilor de Familie nr.8 (str.Voluntarilor,3) din sectorul Ciocana, în conformitate cu prevederile Programului „Zilelor de donare în cadrul teritoriilor administraţiilor publice locale pe parcursul anului 2010”, 60 cetăţeni s-au oferit să doneze sînge voluntar.
  În urma testărilor medicale gratuite, 37 cetăţeni din sectorul Ciocana au fost admişi şi au donat sînge.
  Campania de donare a sîngelui continuă. Doritorii sunt aşteptaţi zilnic de la 8.00 pînă la 14.30 (în afara zilelor de sîmbătă şi duminică) la Centrul Naţional de Transfuzie a Sîngelui, str. Academiei, 11, tel: 72-18-46; 73-38-83.

 
<< Început < Anterior 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 Următor > Sfârşit >>

Pagina 354 din 410

Informaţii

Pretura sectorului Ciocana


Pretor 
Sinilga ȘCOLNIC

Adresa:
bd. Mircea cel Batrân, 4/3

Telefon anticamera
022 33-34-34

Cine e online

Avem 29 vizitatori online